Δεν ήξερα ότι Coca-cola, είναι ενεργειακό ποτό?
Eγώ κόντεψα να χάσω φοιτήτρια από Red Bull. Τό πιε και´μπήκε για εξετάσεις. Εμετός, λιποθυμίες, ασθενοφόρο, νοσοκομείο, πλύση στομάχου, μεταγωγή στη Θεσσαλονίκη, αστυνομία, καταθέσεις.... τελικά σώθηκε.
Εγώ που βλέπω πάντως πααααααααααααρα πολλούς να το πίνουν, δεν έχουν τέτοια αποτελέσματα.
Ακόμα και με αλκοόλ.
Τώρα αν κάνουμε την τρίχα τριχιά, νταξ.
Όταν λες παρθένο οργανισμό, δεν ψωνίζει από σούπερ μάρκετ, τρώει απ τον κήπο του, πίνει γάλα απ την κατσίκα του, τρώει αυγά απ τις κοτούλες του, δεν αναπνέει απ την ατμόσφαιρα της γης, δεν κάθεται στον ήλιο.
Μιλάμε δλδ. για το 99% του πληθυσμού του Άρη![]()
![]()
ένας 17χρονος σπουδαστής ας πούμε είναι ευάλωτος σε τέτοιο κοκτέιλΕγώ που βλέπω πάντως πααααααααααααρα πολλούς να το πίνουν, δεν έχουν τέτοια αποτελέσματα.
Ακόμα και με αλκοόλ.
Τώρα αν κάνουμε την τρίχα τριχιά, νταξ.
Όταν λες παρθένο οργανισμό, δεν ψωνίζει από σούπερ μάρκετ, τρώει απ τον κήπο του, πίνει γάλα απ την κατσίκα του, τρώει αυγά απ τις κοτούλες του, δεν αναπνέει απ την ατμόσφαιρα της γης, δεν κάθεται στον ήλιο.
Μιλάμε δλδ. για το 99% του πληθυσμού του Άρη![]()
![]()
Δεν ήξερα ότι Coca-cola, είναι ενεργειακό ποτό?
Αν κόψεις και τον γαύρο, θα πετάς![]()
![]()
![]()
Βλακείες!!!!!!
Τα τελευταία τουλάχιστον 8 χρόνια πίνω από 50 μέχρι 100 Energy Drinks τον Μήνα και τις Παρασκευές - Σάββατα 4-5 κάθε φορά όχι σκέτα αλλά μαζί με Vodka....
Είναι το ελιξίριο της νεότητας σας λέω!
Είμαι 40 παρά κάτι μήνες, φαίνομαι 25 και έχω ενέργεια 16αρη....
Το Overdose από την Ταυρίνη είναι πέρα από 6000mg περίπου την ημέρα και τα side effects του είναι μείωση των ωρών ύπνου (μετά από 4-5 άντε να κοιμηθείς 4-5 ώρες ΑΛΛΑ και πάλι ξυπνάς και είσαι ξεκούραστος) και στη χειρότερη καμιά διάρροια...
Η Ταυρίνη είναι απαραίτητο (essential) αμινοξύ το οποίο συναντάται σε μεγάλη συγκέντρωση ΚΑΙ στο μητρικό γάλα και είναι το καλύτερο αποτοξινοτικό για τον οργανισμό.
Μιλάς σοβαρά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.