Τα έξυπνα πουλιά απο την μύτη πιάνονται!

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Είναι γνωστό ότι οι έλληνες είμαστε οι μάγκες της ευρώπης και πως υπερέχουμε σαφέστατα απο τους υπόλοιπους ηλίθιους λαούς της γειτονιάς μας....
Επιπλέον έχουμε άφθονα χρήμα που μας περισσεύει και τρέχει απο τα μπατζάκια μας, γι αυτό και ο Αλογοσκούφης ειπε να μας πάρει λίγο ακόμη...
Αυτοί πάντως που μας το παίρνουν και τους λέμε και ευχαριστώ είναι όσοι μας πουλούν προιόντα σχετικά χαμηλής αξίας, καθώς εμείς δεν υπολογίζουμε τα κέρματα, σιγά να μην ασχοληθούμε τώρα με τέτοιες λεπτομέρειες!
Δείτε λοιπόν την απόδειξη πληρωμής 2 ιδίων προιόντων απο 2 καφέ Starbucks Αθήνας και Βαρκελώνης που αποδεικνύει πόσο έξυπνοι είμαστε!
Μου την έστειλαν και την επισυνάπτω, αν και μπορω να πω ότι....περίμενα μεγαλύτερη την διαφορά γιατι έχω πάει στην Ισπανία πριν 3 χρόνια και ο καφές ήταν ακόμη φτηνότερος!
Υπολογίστε επιπλέον ότι εμείς οι χουβαρντάδες αφήνουμε και πουρμπουάρ!

Attachments

• pic13539.jpg
    pic13539.jpg
    66.3 KB · Views: 107
ενας φιλος μου που ειχε παρει καφε στην Βαρκελωνη ηταν οντως πιο φθηνα ο καφες αλλα το 0,5λιτ νερο ειχε 2 ευρω και εδω εμεις το δινουμε δωρεαν ή στην χειροτερη 0,50 λεπτα

Καλό το νερό στην κεντρική Ευρώπη είναι θέμα…
Έχω αρχίσει και κουβαλάω μαζί μου μπουκάλια νερό στα road trips…

Αλλά ο καφές της Ελλάδας πρέπει να είναι ο ακριβότερος της Ευρώπης…

Στο αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος Θεσαλονικη
1 μικρο νερο μια Σπανακοπιτα και μια Ζαμπονοτυροπιτα και 1 φραπες με γαλα

6 ευρο και κατι......

Αεροδρομιο Αμβουργου 1 μικρο νερο 1 κουλουρι με ζαχαρι και 1 φακελακι τσιχλα Orbit 12 Ευρα !!!!!

αρα κρατιομαστε ακομα καπως ......

Αλλά ο καφές της Ελλάδας πρέπει να είναι ο ακριβότερος της Ευρώπης…

ειναι γνωστο γιατι στην Ελλαδα χρεωνεται ο καφες τοσο πολυ συγκριτικα.....

εχουμε χρονοχρεωση........

εχετε δει σε αλλη χωρα να καθονται 2 ωρες σε μια καρεκλα με ενα καφε και 3 εφημεριδες??

:flipout:

ειναι γνωστο γιατι στην Ελλαδα χρεωνεται ο καφες τοσο πολυ συγκριτικα.....

εχουμε χρονοχρεωση........

εχετε δει σε αλλη χωρα να καθονται 2 ωρες σε μια καρεκλα με ενα καφε και 3 εφημεριδες??

:flipout:

περιμένοντας να σκάση μύτη και
η υπόλοιπη παρέα !
:flipout::flipout::flipout:

τι μυτη να σκασει......

μιλαμε οτι καθομαστε , σκαει μυτη, ξεκατινιαζομαστε, φευγουν ολοι, πινουμε το κατακαθι, ερχεται η επομενη παρεα και αρχιζουμε το νερο.......

Υπολογίστε επιπλέον ότι εμείς οι χουβαρντάδες αφήνουμε και πουρμπουάρ!

Εμ....πως μπορούμε να αρνηθούμε;
attachment.php

Το νερό πραγματι ειναι ακριβότερο παντού, αλλά σε μερικές χώρες τουλάχιστον αν ζητήσεις νερό της βρύσης σου φέρνουν (στην Αυστρία πχ, όπου και τα νερά της βρυσης είναι καλύτερα απο τα εμφιαλωμένα!).
Σε ότι αφορα τα αεροδρόμια μας, αν θυμάστε όταν ξεκίνησε το Βενιζέλος οι τιμές στα καφε ήταν αστρονομικές αλλά έκτοτε έχουν πέσει, όπως και στο αεροδρόμιο της Θεσ/νικης, δεν ξερω αν αυτό οφείλεται σε καποια συμφωνία με τις διοικήσεις τους...

Σήμερα μου ήρθε αυτό το email που είναι σχετικό με αυτό το θέμα...

"ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΣΕΙ!!!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΕΤΕ PIZZA HUT ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΙΕΣΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Pizza hut

http://www.pizzahut.de/en/produkte/pizzas

http://www.pizzahut.gr/menu.php

οι τιμοκατάλογοι της pizza hut σε Ελλάδα και Γερμανία.

ρίξτε μια ματιά στις τιμές.......η σύγκριση προκαλεί γέλια (και νεύρα)"

ότι έχουμε από τους πιο ακριβούς καφέδες είναι γεγονός αλλά ειδικότερα για την σύγκριση με Βαρκελώνη ισχύει (φαντάζομαι και σε πολλές χώρες της Ευρώπης) πως για τους Ισπανούς ο καφές είναι συμπληρωματικό του γεύματος, πινουνε δλδ μετά από το φαγητό τους οπότε φυσικό είναι απτή στιγμή που πλήρωσε για να φάει (και είναι ακριβό το φαγητό εκεί) δεν γίνεται να πληρώνει και 5 ευρώ για καφέ!! Και η τιμή αυτή που αναγράφεται στην απόδειξη από τα σταρμπακσς της Βαρκελώνης είναι πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της Ισπανίας...

Είναι σύνηθες φαινόμενο στην κεντρική Ευρώπη να βρεις κάποιον να διαβάζει το βιβλίο του με τις ώρες πληρώνοντας μόνο μια μπύρα/ ένα τσάι κ.ο.κ..