Θα συμφωνήσω για τη Χαϊδελβέργη, ειδικά αν την πετύχετε με ήλιο είναι εκπληκτική!
Η Χαιδελμπεργκ ειναι η ομορφοτερη πολη ,για μενα,της Γερμανιας.Την ερωτευτηκα απο την πρωτη στιγμη που την επισκεφθηκα και μου υποσχεθηκα καποια μερα να φοιτησω εκει...Τα καταφερα ...
Ολες οι εποχες του χρονου της συμπεριφερονται με τη μεγαλυτερη αβροτητα...
Rothenburg ob der Tauber,συναγωνιζεται σε ρομαντισμο την Χαιδελβεργη...Πολυ δημοφιλες ειναι το Χριστουγεννιατικο παζαρι της(γιορτη-εκθεση) οπως και οι μεσαιωνικες αναπαραστασεις με συμμετοχη των κατοικων το καλοκαιρι...Ονειρο....
Οσο για την Στουτγκαρδη...τι να πω...Απο τις πιο γκριζες βιομηχανουπολεις...:αθλιο το κεντρο της,σχεδον παντα αθλιος καιρος...."μουρμουριζω" καθε φορα που πρεπει να κατεβω εκει για "πρακτικους" λογους...μιας και ειναι η πρωτευουσα του κρατιδιου μου.Οι περιοχες εξω απ το κεντρο,στους λοφους ειναι πανεμορφες...
Το Τσουφενχαουζεν,εχει κατι αλλο εκτος απο την Πορσε?Α..ναι....:idea:Εκει βρισκεται το Ελληνικο Δημοτικο,Γυμνασιο και Λυκειο ....Καποιος ελληνας πολιτικος εχει τρυφερες παιδικες αναμνησεις απο αυτο...
Η Γερμανια...εχει καλα κρυμμενες ομορφιες...Μετα απο 17 χρονια διαμονης εδω,τωρα τις ανακαλυπτω κι εγω...
Ποιος θα παει στη Γιορτη της Μπυρας στο Μοναχο στις 2 Οκτωβρη,-για παραδειγμα.....?