Τα φωτα σας για το μοτοριζε alps κιτακι

Χρησιμοποιούσα ένα ίδιο στον προηγούμενο προενισχυτή μου και τώρα είναι παροπλισμένο. Μπορώ να σου δώσω τον δέκτη του για να δεις αν αυτός που έχεις είναι ελλατωματικός.

Και ένα tip που ίσως χρειαστεί σε κάποιους. Όταν το είχα συνδέσει για πρώτη φορά, διαπίστωσα ένα ελαφρύ hum. Ψάχνοντας το σχηματικό και το pcb, είδα ότι ένωνε την ψηφιακή με την αναλογική γείωση. Έκοψα με ξυραφάκι την σχετική νησίδα στην πλακέτα και ο θόρυβος εξαφανίστηκε πλήρως.
Δεν ξέρω από τότε αν έχουν αλλάξει το layout αλλά αν κάποιος φίλος έχει παρόμοιο θέμα, ας δοκιμάσει το παραπάνω.

να σαι καλα Αργυρη αν ειναι θα επικοινωνησω. Ο Γαλλος ειπε οτι θα μου στειλει καινουργιο δεκτη οποτε τον περιμένω

προχθες ο γαλλος μου εστειλε καινουργιο δεκτη, ανταλλακτικο. Το βαζω πριν λιγο, τιποτα......λεω δεν μπορει θα τα εχει παιξει το ποτ...ξαναβαζω το παλιο, τιποτα...στα σιχτηρια πανω ριχνω μια στο remote ξεγυρισμενη και οπως καταλαβαινετε ο μερφυς επιβεβαιωθηκε....
ολα δουλευουν τελεια....καποιο θεμα εχει προφανως το remote.
:grandpa: και ο αγιος φοβερα θελει

προχθες ο γαλλος μου εστειλε καινουργιο δεκτη, ανταλλακτικο. Το βαζω πριν λιγο, τιποτα......λεω δεν μπορει θα τα εχει παιξει το ποτ...ξαναβαζω το παλιο, τιποτα...στα σιχτηρια πανω ριχνω μια στο remote ξεγυρισμενη και οπως καταλαβαινετε ο μερφυς επιβεβαιωθηκε....
ολα δουλευουν τελεια....καποιο θεμα εχει προφανως το remote.
:grandpa: και ο αγιος φοβερα θελει

τι φοβέρα ??

εδώ από ότι κατάλαβα έφαγε ξεγυρισμένη κατραπακιά ... :flipout:

τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.....:a0210: