- 13 June 2010
- 3,048
Καλησπερα σε ολους.
Βασιζομενος γενικα στις δικες σας πληροφοριες-συμβουλες καταφερα με τον ανηψιο κυριως ,να κανω το καινουργιο HTPC
CASE CHIEFTEC HT-01B με ενσωματομενο τροφοδοτικο 300W
Μοtherboard MATX GIGABYTE GA-H55M-UD2H
CPU INTEL I3-540 3.06 GHZ BOX
MEMORY KINGSTON 1333 2 X 2 GB DDR3
HARD DISK 1 WD SCORPIO BLACK 500GB 2,5"
HARD DISK 2 WD 20EARS GREEN 2TB 3,5"
GPU GIGABYTE 5450 DDR3 1GB SILENT Μεχρι τωρα δεν την χρησιμοποιω.
TV CARD MSI
MODEM TPLINK N
DVD-RW SAMSUNG SH-S223C
Εντυπωσεις
Ο επεξεργαστης δουλευει με τον ανεμιστηρα της INTEL .ΑΘΟΡΥΒΟΣ
Πολυ γρηγορος δεν θερμαινεται και η συμπεριφορα του στις ματροσκες μεσω XBMC αψογη.Βεβαια επειδη την GPU την εχω 2 μηνες ειδα οτι τα χρωματα ηταν καλλιτερα με την καρτα γραφικων.Μαλλον θα ενεργοποιησω την καρτα γραφικων αργοτερα.
Ο 500αρης σκληρος 2,5 ειναι για λειτουργικο,προγραμματα,μουσικη,βιντεο,φωτογραφιες.
Ο αλλος σκληρος 2ΤΒ ειναι αποκλειστικα για Ματροσκες.Εχω 140 εργα και υπαρχει υπολοιπο χωρητικοτητας 700ΜΒ.
Οταν γεμισει θα βαλω αλλον ενα 2ΤΒ
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κουτι.Δεν το περιμενα.Και το τροφοδοτικο του που το φοβομουν ειναι αθορυβο γιατι εχουν κατεβασει τις στροφες του.
Με το προγραμμα HW MONITORING σας δινω μερικες πληροφοριες αν και το μηχανημα ειναι συνεχως αναμμενο απο τις 1400 μ.μ
Θερμοκρασιες.
CPU CORE1 10C CORE2 17C
HARD DISKS 2.5" 33C 3.5" 37C
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ Δεν ξερω για ποιους αναφερεται
1360 και 1070 στροφες.
Μαλλον επεξεργαστης και πισω εξαγωγη αερα 60mm
Mου δινει τρεις ακομη θερμοκρασιες αλλα δεν ξερω που αναφερεται
TMPIN 0 39C
TMPIN 1 25C
TMPIN 2 28C
Tο μοναδικο προβλημα ειναι οτι με το ΙΜΟΝ προγραμμα που εχει δεν μπορω να δουλεψω το τηλεκοντρολ της LOGITECH S510 που εχει 6-7 πληκτρα και ειναι πιο ευκολο στη λειτουργια του.
Εαν εχετε καμμια ερωτηση,εδω ειμαστε.. Βαγγελης
Βασιζομενος γενικα στις δικες σας πληροφοριες-συμβουλες καταφερα με τον ανηψιο κυριως ,να κανω το καινουργιο HTPC
CASE CHIEFTEC HT-01B με ενσωματομενο τροφοδοτικο 300W
Μοtherboard MATX GIGABYTE GA-H55M-UD2H
CPU INTEL I3-540 3.06 GHZ BOX
MEMORY KINGSTON 1333 2 X 2 GB DDR3
HARD DISK 1 WD SCORPIO BLACK 500GB 2,5"
HARD DISK 2 WD 20EARS GREEN 2TB 3,5"
GPU GIGABYTE 5450 DDR3 1GB SILENT Μεχρι τωρα δεν την χρησιμοποιω.
TV CARD MSI
MODEM TPLINK N
DVD-RW SAMSUNG SH-S223C
Εντυπωσεις
Ο επεξεργαστης δουλευει με τον ανεμιστηρα της INTEL .ΑΘΟΡΥΒΟΣ
Πολυ γρηγορος δεν θερμαινεται και η συμπεριφορα του στις ματροσκες μεσω XBMC αψογη.Βεβαια επειδη την GPU την εχω 2 μηνες ειδα οτι τα χρωματα ηταν καλλιτερα με την καρτα γραφικων.Μαλλον θα ενεργοποιησω την καρτα γραφικων αργοτερα.
Ο 500αρης σκληρος 2,5 ειναι για λειτουργικο,προγραμματα,μουσικη,βιντεο,φωτογραφιες.
Ο αλλος σκληρος 2ΤΒ ειναι αποκλειστικα για Ματροσκες.Εχω 140 εργα και υπαρχει υπολοιπο χωρητικοτητας 700ΜΒ.
Οταν γεμισει θα βαλω αλλον ενα 2ΤΒ
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κουτι.Δεν το περιμενα.Και το τροφοδοτικο του που το φοβομουν ειναι αθορυβο γιατι εχουν κατεβασει τις στροφες του.
Με το προγραμμα HW MONITORING σας δινω μερικες πληροφοριες αν και το μηχανημα ειναι συνεχως αναμμενο απο τις 1400 μ.μ
Θερμοκρασιες.
CPU CORE1 10C CORE2 17C
HARD DISKS 2.5" 33C 3.5" 37C
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ Δεν ξερω για ποιους αναφερεται
1360 και 1070 στροφες.
Μαλλον επεξεργαστης και πισω εξαγωγη αερα 60mm
Mου δινει τρεις ακομη θερμοκρασιες αλλα δεν ξερω που αναφερεται
TMPIN 0 39C
TMPIN 1 25C
TMPIN 2 28C
Tο μοναδικο προβλημα ειναι οτι με το ΙΜΟΝ προγραμμα που εχει δεν μπορω να δουλεψω το τηλεκοντρολ της LOGITECH S510 που εχει 6-7 πληκτρα και ειναι πιο ευκολο στη λειτουργια του.
Εαν εχετε καμμια ερωτηση,εδω ειμαστε.. Βαγγελης