- 28 May 2011
- 5
Καλησπέρα σε όλους τους ομοιοπαθείς!
Ονομάζομαι Γιάννης και κατοικώ στα Μέγαρα.
Οι μεγάλες μου αγάπες, είναι τα μαχαίρια, η σκοποβολή και φυσικά οι φακοί.
Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ και μέχρι σήμερα έχω αποκομίσει αρκετές γνώσεις μέσω των θεμάτων του.
Δεν είχα αξιωθεί όμως να γράψω ούτε μια λέξη. Βλέπετε....είμαι οπτικός τύπος:coool:.
Κατόπιν προτροπής όμως του μέλους Κώστα, (kospap), μέσα από ένα θέμα που έχω ανοίξει στο CPF, αποφάσισα να γράψω και εδώ.
Σας παρουσιάζω λοιπόν...τα μωρά μου.
Από δεξιά προς αριστερά
Palight 7x XM-L U2
Armytek Barracuda XM-L2 gold bezel
Malkoff "Hound Dog" XM-L
Nitecore EC-25 Cobra CW
Fenix PD30
Hds systems EDC Executive 200 lm με δεύτερο σώμα για χρήση 17670.
Olight S10 Baton
Photonfanatic Blocky Boy AL
Muyshondt Aeon
TrustFire MINI-03
Ultrafire WF-501B
MTE SSC P7

Αυτές οι φωτό είναι τραβηγμένες αρκετό καιρό πριν.
Στην συλλογή μου πλέον δεν ανήκουν ο Ultrafire WF-501B και ο Olight S10 Baton.
Προστέθηκαν όμως ένας Surefire 6P, (στον οποίο μεγάλωσε η εσωτερική διάμετρος του σώματος σε τόρνο, ώστε να δέχεται τις προστατευμένες Panasonic 3400), με drop in module Malkoff M61 και δύο Solarforce. Ένας L2M με drop in module Solarforce XM-L2 U2 3 mode, (το οποίο μου ήρθε με την αγορά του L2P) και ένας L2P με drop in module Customlites XM-L2 T5 3 mode 4500k neutral.

Αναμένονται και κάποια ''πραγματάκια'' από oveready για τον 6P, (μηχανισμός McClicky, Cren Bezel Ring, ένα Ultra Clear Lens και ένα Tailstanding Shroud), ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η λειτουργικότητα αλλά και η πρακτικότητά του.
Από όλους τους φακούς μου, οι αγαπημένοι μου είναι οι Malkoff και Hds. Τον δεύτερο μάλιστα τον κουβαλάω πάντα κοντά μου.
Τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα και καλώς σας βρήκα
roud:.
Με εκτίμηση
Γιάννης
Ονομάζομαι Γιάννης και κατοικώ στα Μέγαρα.
Οι μεγάλες μου αγάπες, είναι τα μαχαίρια, η σκοποβολή και φυσικά οι φακοί.
Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ και μέχρι σήμερα έχω αποκομίσει αρκετές γνώσεις μέσω των θεμάτων του.
Δεν είχα αξιωθεί όμως να γράψω ούτε μια λέξη. Βλέπετε....είμαι οπτικός τύπος:coool:.
Κατόπιν προτροπής όμως του μέλους Κώστα, (kospap), μέσα από ένα θέμα που έχω ανοίξει στο CPF, αποφάσισα να γράψω και εδώ.
Σας παρουσιάζω λοιπόν...τα μωρά μου.
Από δεξιά προς αριστερά
Palight 7x XM-L U2
Armytek Barracuda XM-L2 gold bezel
Malkoff "Hound Dog" XM-L
Nitecore EC-25 Cobra CW
Fenix PD30
Hds systems EDC Executive 200 lm με δεύτερο σώμα για χρήση 17670.
Olight S10 Baton
Photonfanatic Blocky Boy AL
Muyshondt Aeon
TrustFire MINI-03
Ultrafire WF-501B
MTE SSC P7

Αυτές οι φωτό είναι τραβηγμένες αρκετό καιρό πριν.
Στην συλλογή μου πλέον δεν ανήκουν ο Ultrafire WF-501B και ο Olight S10 Baton.
Προστέθηκαν όμως ένας Surefire 6P, (στον οποίο μεγάλωσε η εσωτερική διάμετρος του σώματος σε τόρνο, ώστε να δέχεται τις προστατευμένες Panasonic 3400), με drop in module Malkoff M61 και δύο Solarforce. Ένας L2M με drop in module Solarforce XM-L2 U2 3 mode, (το οποίο μου ήρθε με την αγορά του L2P) και ένας L2P με drop in module Customlites XM-L2 T5 3 mode 4500k neutral.

Αναμένονται και κάποια ''πραγματάκια'' από oveready για τον 6P, (μηχανισμός McClicky, Cren Bezel Ring, ένα Ultra Clear Lens και ένα Tailstanding Shroud), ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η λειτουργικότητα αλλά και η πρακτικότητά του.
Από όλους τους φακούς μου, οι αγαπημένοι μου είναι οι Malkoff και Hds. Τον δεύτερο μάλιστα τον κουβαλάω πάντα κοντά μου.
Τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα και καλώς σας βρήκα

Με εκτίμηση
Γιάννης