Τα "τέζαρε" ή υπάρχει σωτηρία?

heloo

New member
10 July 2010
23
Ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά και η 32lc53 λειτουργούσε ,την ανοίγω και τίποτα .Στην αρχή το φωτάκι αναβόσβηνε κόκκινο πάντα ,πρασίνισε για λίγο όταν πάτησα να ανοίξει ,ξανακοκκινίζει, ξαναναβοσβηνει κτλ κτλ. Μιας και είναι εκτός εγγύησης λέω να της κάνω μια εγχείριση "ανοιχτής καρδίας" μήπως την επαναφέρω και εδω θέλω την βοήθεια σας. Ποια είναι τα εξαρτήματα που πρέπει να εστιάσω αν έχουν χαλάσει πρώτα?

ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ.

Και εγω για τροφοδοτικό το κόβω αλλα πριν λίγο συνέβει κάτι τρελό :eek1: .Μετά απο πάμπολες απόπειρες να ανοίξει η Τν(βαλε βγαλε καλώδια ρεύματος,τα αποσύνδεσα ολα παλι τίποτα) και απο το κοντρολ αλλα και απο τα πλαινό κουμπί,οταν πάτισα ταυτόχρονα και απο τα δυο η τηλεόραση αφου αναβόσβησε το φωτάκι λίγο πράσινο ξαφνικά άνοιξε και συνεχίζει να δουλεύει κανονικά,την ανοιγοκλείνω σαν καινούρια.Πραγματικά πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο σε ηλεκτρονικη συσκευη.Μεχρι προτινος δεν αναβε ουτε καν το κοκκινο φωτακι και τωρα δουλευει σαν να μην υπηρξε ποτε προβλημα.Πραγματικά δεν μπορώ να βρώ κάποια εξήγηση για αυτό.

Και εγω για τροφοδοτικό το κόβω αλλα πριν λίγο συνέβει κάτι τρελό :eek1: .Μετά απο πάμπολες απόπειρες να ανοίξει η Τν(βαλε βγαλε καλώδια ρεύματος,τα αποσύνδεσα ολα παλι τίποτα) και απο το κοντρολ αλλα και απο τα πλαινό κουμπί,οταν πάτισα ταυτόχρονα και απο τα δυο η τηλεόραση αφου αναβόσβησε το φωτάκι λίγο πράσινο ξαφνικά άνοιξε και συνεχίζει να δουλεύει κανονικά,την ανοιγοκλείνω σαν καινούρια.Πραγματικά πρωτη φορα μου συμβαινει κατι τετοιο σε ηλεκτρονικη συσκευη.Μεχρι προτινος δεν αναβε ουτε καν το κοκκινο φωτακι και τωρα δουλευει σαν να μην υπηρξε ποτε προβλημα.Πραγματικά δεν μπορώ να βρώ κάποια εξήγηση για αυτό.
Μαλλον αθελα σου της εκανες reset,το πιθανοτερο ειναι πως ειχε κολλησει εξ'αιτιας διακοπης ρευματος!

Μαλλον αθελα σου της εκανες reset,το πιθανοτερο ειναι πως ειχε κολλησει εξ'αιτιας διακοπης ρευματος!

Μπορεί να έχεις δίκαιο αλλά μέχρι και το servise manual που βρήκα και είχα ψάξει δεν έλεγε πουθενά για λειτουργία reset ουτε εχει κάποιο σχετικό κουμπί η τηλεόραση που "πρέπει να πιέσω με οδοντογλιφίδα".Αντιθέτως στην περιγραφή του προβλήματος μου περιείχε διεργασίες σχετικές με επιδιόρθωση τροφοδοτίκου και χαλασμένων πυκνωτών.Τελος παντων αφού στην τελίκη δουλεύει οπώς και να έγινε είμαι ευτιχίσμενος.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΣΕΤΑΡΕΙ (ΚΑΛΟ Ε?) ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΒΗΣ Η ΚΑΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ.