Tablet Για χρήση σε αυτοκίνητο

pathfinder

AVClub Addicted Member
28 October 2007
1,528
Πικέρμι
Θα ηθέλα να μου προτείνεται ενα tablet με έξοδο HDMI, ώστε να μπορεί να παίζει ταινίες σε εξωτερική οθόνη και μουσίκη στα πίσω καθίσματα. Έχετε κάτι να προτείνεται σε Τιμή περίπου 150 - 200Ε κατά προτήμιση androιd

Μια σημαντική ερωτήση, είναι το πως δουλεύει το HDMI σε αυτά, το tablet στέλνει mirror την οθόνη ή η μεταφόρα της εικόνας γίνεται μέσω κάποιου app ?

Εγώ θα αγόραζα το Nvidia shield k1 που έχει έξοδο hdmi η τιμή του Ελλάδα είναι 245
Ενώ από Αμαζον 200
Η σύνδεση γίνεται κανονικά όπως βάζεις dvd στην τηλεόραση, βέβαια ότι πάρεις απόφασή θα πρέπει να κοιτάξεις
Και το αντίστοιχο μανιουαλ για να είσαι καλυμμένος 100%

Καλή χρονιά με υγεία!!!!!!!

Εγώ θα αγόραζα το Nvidia shield k1 που έχει έξοδο hdmi η τιμή του Ελλάδα είναι 245
Ενώ από Αμαζον 200
Η σύνδεση γίνεται κανονικά όπως βάζεις dvd στην τηλεόραση, βέβαια ότι πάρεις απόφασή θα πρέπει να κοιτάξεις
Και το αντίστοιχο μανιουαλ για να είσαι καλυμμένος 100%

Καλή χρονιά με υγεία!!!!!!!

Ευχαριστώ, είναι καλή λύση, και από τι ειδα υποστηρίζει mirror & console mode, οπότε για την περίπτωση μου πάμε για το mirror mode. Να φανταστώ ότι εκτός από gaming tablet ειναι και ενα κανονικό tablet για browsing etc.

Καλή χρονια!

Ίσως να πρέπει να προσέξεις την κατανάλωση. Είχε γίνει μία κουβέντα παλιότερα αλλά ήταν για σύνδεση με κανονική τηλεόραση, γιαυτό και τα καλώδια σύνδεσης έχουν και είσοδο microUSB για φόρτιση. Δεν ξέρω όμως αν με μικρότερη οθόνη έχει το ίδιο πρόβλημα κατανάλωσης.
Κοίτα μηνύματα #52 με #55.
http://avclub.gr/forum/showthread.p...ompact?p=1057295866&highlight=#post1057295866
Αν χρειάζεται να παίρνει και ρεύμα, ίσως να χρειαστείς και έναν φορτιστή αυτοκινήτου.