Tablet με A/V input... Γίνεται;

drspiros

AVClub Addicted Member
Γεια σας παιδιά! Υπάρχει tablet που να μπορεί με κάποιον (οποιονδήποτε) τρόπο να δεχτεί σήμα Α/V από εξωτερική πηγή και να δουλέψει ως μόνιτορ;

Μπα.....δεν βρίσκω κάτι. μόνο κάτι οθόνες GPS και κάτι monitor, δηλαδή καμιά σχέση με tablet.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι λύση με tablet που να τρέχει windows όμως και να πάρεις ανταπτοράκι A/V σε usb. Οτι θα κανες και με ένα laptop.

http://www.ebay.co.uk/itm/USB-A-Mal...ion_Video_Cables_Adapters&hash=item3f31a8fef8

Επειδή όμως τα tablet με windows δεν είναι φθηνά και δεν είναι εποχή για πειραματισμούς, πάρε ένα φθηνό monitorάκι που πλέον παίρνουν και hdmi και καθάρισες.

Last edited:
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει αυτο το πραγμα. Τα rca ειναι σηματα a/v, και το usb ειναι ψηφιακο, +/-/data+/data-

Παρακατω στις σημειωσεις του λινκ λεει.....

4 Note:PC Computer Laptop can't use the cable directly

Νομιζω οτι κατι αλλο ειναι.....

Είχα πάρει αυτό (για το macbook pro) και μια χαρά δούλευε. Αναλογικά από την μία και usb από την άλλη. Μπορεί να έχει κανά κυκλωματάκι μέσα.
http://shop.accessory4you.com/05-chanpin/p-001-1.asp?id=2951

Τασο αυτο ειναι οντως adaptor και κανει κονβερτ.
Το αλλο πιο πριν μου φαινεται ψιλομουφα..

Και μένα μου κάνει εντύπωση αυτό το καλώδιο, χωρίς εμφανές κύκλωμα μετατροπής. Έχω καλώδιο usb-to-A/V αλλά παρεμβάλλεται ολόκληρη πλακέτα. Εγώ έψαχνα κάποιο tablet που να κάνει απευθείας σύλληψη σήματος, απ' ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.

Εχω μια ψηφιακη κορνιζα lg που ισχυριζεται οτι μπορει απο την εισοδο mini usb που εχει να δεχτει εικονα απο μια εξοδο usb ενος pc και να γινει κλωνος μονιτορ. Δεν θυμαμαι τωρα αν στη συσκευασια ειχε και κανα cd/dvd με τιποτε drivers για αυτο το σκοπο.
Δεν το δοκιμασα ποτε (αν και ειχα περιεργεια) γιατι απαιτουσε για να δουλεψει ως κλωνος, το pc να τρεχει win xp, που δεν εχω.

Εχω μεινει και εγω λοιπον με την απορια πως στο καλο τα win xp θα δωσουν εικονα απο μια εξοδο usb του pc.
Μιλω για μια ψηφιακη κορνιζα LG F7010s-pn.