Taga Harmony Azure B-40

sefmaui

New member
1 October 2013
51
Ψαχνοντας για ενισχυτή όπως αναφέρω και στο προηγούμενο θέμα Pioneer vsx-830 ή YAMAHA RX-V479 Βοήθεια στην επιλογή που άνοιξα ανακάλυψα τα εν λόγο ηχεία τα οποία στα χαρακτηριστικά τους φαίνονται πολύ καλά και τίμια. Τα έχει ακούσει κάποιος? Αξίζουν το κόπο ή να παραμείνω για κάποια στιγμή, στα dali zensor 3 που είναι η αδυναμία μου αλλά αρκετά ακριβότερα.

Yamaha από ενισχυτή, συμφωνώ αλλά τα tag προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου και συγκεκριμένα σε σχέση με τα Dali zensor 3 δεν είναι καν κοντά. Καλύτερα περίμενε για τα dali!

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Να πω την αλήθεια όσο αφορά τα ηχεία έχεις δίκιο. Ειδικά στο θέα ηχείων ότι πληρώσεις παίρνεις... Αν έχεις κάτι αλλό ν προτείνεις για ηχεία βιβλιοθήκης ευπρόδεκτο...

Εγώ έχω αυτά και μου αρέσουν πάρα πολύ. Τα έχει για ακρόαση στο Νακα ώστε να μην πάρεις γουρούνι στο σακί. https://www.skroutz.gr/s/340895/Wharfedale-Diamond-10-2.html εκτός από τα 10.2 είχα και τα 10.1 που είναι και αυτά πολύ καλά αν και λίγο πιο γεμάτο ήχο έχουν τα 10.2. Πάντως για αυτό που σου προσφέρουν, η τιμή είναι πολύ καλή κατά την άποψη μου.

Εχεις δικιο...και τα παλια μου wharfedale ειναι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μαλιστα αγορασμενα απο νακα το 2002 νομίζω....τα ειχα σε ενα ενισχυτη kenwood φοιτητης τοτε....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βεβαια δεν ξέρω για πιο λόγο τελη 90 ειχαμε με τον πατερα μου μια hi fi συνθεση κατα βαση kenwood με technics cd player, πικ απ που δεν θυμαμαι και ηχεία kenwood βιβλιοθηκης δεν τα λες (λιγο μεγαλα) .... για κάποιο λόγο είχα καψει τον ενισχυτη και επειδη μου αρεσε η ποιοτητα του ηχου είχα αγοραξει ξανα avr kenwood. Αργοτερα πηρα και τα wharfedale.... τα kenwood εβγαζαν κατα γενική ομολογία και απο γνωστες ηχοληπτες που ημασταν φιλοι πολυ πιο μεστό και γεματο ήχο.... αποτελεσμα να αποθηκευτουν τα wharfedale τα οποια έχω ακόμα.... Απλα δεν θελω να παθω το ίδιο....

τα συγκεκριμενα παντως και γενικα τα 9.1, 9.2, 10.1, 10,2 που τα χω ακουσει ολα και μπολικες ωρες, ειμαι ευχαριστημενος. Δυστυχως η 9 σειρα δεν βγαινει πια. Kenwood ηχεια δεν ετυχε να ακουσω ποτε. Μαλλον γραφεις απο κινητο και δεν καταλαβα τι ακριβως εκαψες και πως. Ποια wharefedale ειχες? Η diamond σειρα στα λεφτα της παντως δεν εχει και πολυ ανταγωνισμο. Τα dali ειναι ενα κλικ πιο ακριβα. Τωρα για κατι σειρες της wharefedale οπως π.χ κατι vardus που ακουσα ειναι πολυ μετρια.

Να σου πωτην αληθεια δεν θυμαμαι ποια ειναι και τωρα ειναι αποθηκευμενα για να δω.... γυρω στα 250 τα ειχα παρει προσφορα απο το νακα στην ιπποκρατους