http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=798125&lngDtrID=253
πηγη in.gr
:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
πηγη in.gr
:violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
Tον Χρυσοχοϊδη ποιός θα τον κάνει??.
Eίναι εξαιρετικά θλιβερό το ότι οι "φίλοι - σύμμαχοι", μας θα αναλάβουν να παίξουν-αναπαράγουν το θέμα με την 17η Νοέμβρη.
Εξαιρετικά επίκυνδυνο θέμα με άγνωστες πτυχές και προεκτάσεις που κατά τηνγνώμη δεν φωτίστηκαν ποτέ και η προσωπική μου εκτίμηση με έχει πείσει ότι ουδέποτε θα φωτισθούν.
Επίσης όπως άλλωστε έγραψε και ο Κώστας ο Ποτακίδης είναι μυστήριο το γεγονός ότι θα αναλάβει την "σκηνοθεσία", ο Στόουν, σκηνοθέτης μυστήριο τα τελευταία χρόνια.
Δύσκολο θέμα που μας ενδιαφέρει, δεν είναι υπόθεση των Αμερικανών όμως δεν τους πέφτει λόγος, δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω ένας που να πιστεύει ότι δεν θα πέσει η ανάλογη προπαγάνδα, επίσης πιστεύει κανείς ότι έχει εξαθρωθεί η 17η Νοεμβρίου? για να μου το πεί κι εμένα.![]()
Τροία, Μεγαλέξανδρος, 300....
Εγώ νόμιζα ότι σειρά είχε καμία μάχη του Μαραθώνα.
Μιλτιάντες σαιντ: δις ιζ Άθεεεεενς
εντ δε Πέρσιανς ραν δε Μάραθον.
Τελευταια σερβιρεται πολυ απο το Χολυγουντ η εξης συνταγη: Παιρνουμε αρκετους αριστερους εξτρεμιστες και μια δοση απο αραβες τρομοκρατες. Προσθέτουμε αρκετους ντοπιους και αμερικανους πρακτορες και πασπαλιζουμε με μερικες εκρηξεις και λιγες δολοφονίες. Στο τελος βαζουμε και λιγες αόριστες υπονοιες αναμιξης καρτελ μεγαλων συμφεροντων. Ανακατεύουμε ελαφρα το μιγμα και το σερβιρουμε με μια δοση αληθοφανειας κατα προτιμηση απο εμπειρο σκηνοθέτη. Η διαφημιση των μυστικων υπηρεσιων εξασφαλισμένη. Ετσι λοιπον μια με το Συριανα, μετα με το Μοναχο, τωρα με την 17Ν, χανει η μανα το παιδι και το παιδι τον πρακτορα. Δλδ τι θα δειχνει στην ταινία ? την μπομπα-ξηρου να σκαει απο ελατωματικο ξυπνητηρι και τον "αγωνιστή"- μελισοκομο να προσερχεται με ταξι στο αστυνομικο τμημα ωσαν να επροκειτο για τροχαία παραβαση? και η τεραστια επιτυχια του Χρυσοχοιδη που και πως θα κολησει? Προφανως το χολυγουντ και παλι σε δραση για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.
Μιά υπόθεση που έχει άπειρα κενά σημεία ,μάλλον είναι δύσκολο να αποδοθεί απο τον Στόουν.
Latest update:Ακυρώθηκε το γύρισμα για την 17Ν λόγω χαμηλού budget.Τα πήρε ο Στόουν και αντ' αυτού θα γυρίσει την "Χωματερή των Λιοσίων"![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.