Ταινιες avi παραξενη εικονα!!!!!!

karamic

New member
29 April 2009
12
Μιας ειδα την ταχυτητα και την ποιοτητα των απαντησεων σας ας κανω αλλη μια ερωτηση που μπορει να ειναι και χαζη!!

Επειδη το τελευταιο καιρο κατεβασω απο torrent ταινιες και σειρες και κοινως εχω καει, προσπαθησα να δω καποια απο αυτα με το dvd player μου (toshiba HDMI με θηκη usb) σε μια ξενη τηλεοραση Full HD (samsung σειρας 5 δεν θυμαμαι το ακριβεσ μοντελο) και η εικονα ηταν καπως παραξενη και η κινηση λιγο ρομποτικη σαν να κολλαει. Βεβαια το συνδεσα με scart και οχι με καλωδιο HDMI.

Υπαρχει καποια λυση για να φαινεται πιο "συνεχομενη" η εικονα και τι θα πρεπει να κοιταω στα χαρακτηρηστικα για να αποφυγω την εμφανιση αυτου του προβληματος στην νεα μου τηλεοραση?

Με HDMI καλωδιο υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημα?

Υ.Γ. Το μεγεθος των αρχειων ταινιων avi ειναι απο 700mb μεχρι 1,5g το καθενα και οχι HD.

και παλι ευχαριστω προκαταβολικα

Μην μπεις στο κόπο να αλλάξεις καλώδιο, η ποιότητα αυτών των ταινιών δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και όσο μεγαλύτερη είναι η διάσταση της τηλεόρασης, τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα.

Και εγω όπως οι περισσότεροι κατεβάζουμε divx αρχεία.
Και με το philips dvdplayer με usb αλλά και με τον media center που έχω, οι ταινίες αν είναι dvdrip και όχι τραβηγμένα video απο αίθουσα σινεμά είναι αρκετά καλές και χωρίς κανένα πρόβλημα στην κίνηση (εκτός των προβληματικών divx).
Οπότε θα σου συνιστούσα να την ψάξεις λίγο με το καλώδιο σύνδεσης και να πάρεις ενα HDMI αλλά κοίταξε και κανένα άλλο στικάκη μήπως για την κίνηση φταίει αυτό.