Ταινίες & Covers Αυτών?

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Καλησπέρα σας... δεν θα σας ζαλίσω με πολλά...
Οι ταινίες που έχω είναι όλες της μορφής:

Φάκελος Ταινίας --» Otinanai.mkv & Otinanai.srt

Θέλω να κατεβάσω τα εξώφυλλα της ταινιοθήκης μου και αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποιος "γρήγορος" / "αυτοματοποιημένος" τρόπος από το να κάνω manual αναζήτηση στο Internet και download ένα-ένα...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :ernaehrung004:

ΥΓ. Αν είναι ακατάλληλη η κατηγορία, ζητώ συγνώμη... δεν θεώρησα κάποια άλλη ως καταλληλότερη...

Δες εδώ http://www.mediacentermaster.com/για ένα πρόγραμμα που κάνει αυτό πους θες. Το είχα δοκιμάσει παλιά με επιτυχία
Δες επίσης το θέμα του XBMC στο htpc guides αν θες να συνδυάσεις και player μαζί. Επίσης υπάρχει plugin (moving pictures) πολύ καλό για το mediaportal.

Έχω Mac και οι ταινίες παίζουν από Εξ. Σκληρό δίσκο στο WD TVLive...

Σε ευχαριστώ για την πρότασή σου, αλλά ελλείψει Windows μάλλον δεν κάνει...

:ernaehrung004:

Έχω φάει τον τόπο και εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτα για mac.
Για την ώρα τα κάνω με YANFOE για ταινίες και με Ember Media Manager για τις σειρές. Και αυτό μέσω VLC στο PC με windows, αλλά θα προτιμούσα στον mac, ξέρει κανένας αν υπάρχει ?

Έχω φάει τον τόπο και εγώ αλλά δεν βρήκα τίποτα για mac.
Για την ώρα τα κάνω με YANFOE για ταινίες και με Ember Media Manager για τις σειρές. Και αυτό μέσω VLC στο PC με windows, αλλά θα προτιμούσα στον mac, ξέρει κανένας αν υπάρχει ?

Ωραία, μαζευόμαστε... αχχα χαχαχα αχχαχαχαα

Δες εδώ http://www.mediacentermaster.com/για ένα πρόγραμμα που κάνει αυτό πους θες. Το είχα δοκιμάσει παλιά με επιτυχία
Δες επίσης το θέμα του XBMC στο htpc guides αν θες να συνδυάσεις και player μαζί. Επίσης υπάρχει plugin (moving pictures) πολύ καλό για το mediaportal.

χμμμ! Τι φτιαχνεις με το mcm?
Το κατεβασα, το εβαλα να ψαξει...αλλά τιποτα.

Κατεβάζει πληροφορίες για ταινίες και σειρές. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω αλλά εμένα μου δούλεψε θυμάμαι.

αν δεν κανω λαθος το κορυφαιο XBMC τρεχει σε MAC.Δεν προκειται να βρεις ολα σε ενα καλυτερο πακετο