ΤΑΙΝΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

boltsis

Senior Member
11 April 2007
445
ΛΑΡΙΣΑ
Γειά σας και πάλι.-bye-Σύνδεσα λάπτοπ με SONY 40W2000 μέσω svideo για να παίξω ταινίες .................ποιότητας axxo.Δηλαδη 605 επί 252 pixels και πολλές άλλες παρόμοιες.Η εικόνα ήταν συμπαθητική.Εάν κάνω σύνδεση dvi>hdmi θα έχω καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερη?τι από τα δυο?

Last edited by a moderator:
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τους οδηγούς που υπάρχουν στα htpc guides ώστε να κάνεις upscale το σήμα σε μεγαλύτερη ανάλυση. Επειδή μάλλον μιλάς για DivX εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να δω κάτι τέτοιο σε τόσες ίντσες... Η ποιότητα δεν με ικανοποιεί....

Η σύνδεση dvi>hdmi σαφώς θα έχει καλύτερη εικόνα απο πλευρας ποιότητας σε σχέση με το svideo αλλα οταν παίζεις 605 επί 252 pixels σε full screen θα έχεις pixeliasma.Εγώ στην θέση σου πάντως θα έμπενα στον κόπο να βάλω απο το laptop να δω και κανένα demo βιντεάκι να δω το πανελ να πετάει μέχρι να έρθουν τα HD δισκάκια.

φίλε nektar έχω ένα αρχείο 720p.Divx6.Ac3 αν το δείς πιστεύω θα αναθεωρήσεις εγώ το βλέπω άνετα σε 92´´ πραγματικά πολύ καλή εικόνα.

Η σύνδεση dvi>hdmi σαφώς θα έχει καλύτερη εικόνα απο πλευρας ποιότητας σε σχέση με το svideo αλλα οταν παίζεις 605 επί 252 pixels σε full screen θα έχεις pixeliasma.Εγώ στην θέση σου πάντως θα έμπενα στον κόπο να βάλω απο το laptop να δω και κανένα demo βιντεάκι να δω το πανελ να πετάει μέχρι να έρθουν τα HD δισκάκια.

φίλε nektar έχω ένα αρχείο 720p.Divx6.Ac3 αν το δείς πιστεύω θα αναθεωρήσεις εγώ το βλέπω άνετα σε 92´´ πραγματικά πολύ καλή εικόνα.

Ο φίλος boltsis ανέφερε βίντεο 605Χ252 όμως και οχι 1280Χ720 που λές εσύ και όντως είναι μιά χαρά.