Ταινιομανής

tainiomanhs

New member
29 November 2010
5
Φίλου του avclub.gr καλώς σας βρήκα.Είμαι ένα νέο μέλος που εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα ένα forum για ταινίες για να συζητάμε για ταινίες.Έτσι βρήκα το forum σας και είπα να γίνω μέλος.Ακόμα εδώ και κάποιους μήνες διατηρώ ενα blog με όνομα tainiomanhs.blogspot.com στο οποίο γράφω πράγματα και ταινίες όπως νέα κινηματογραφικά η κριτικές ταινιών.Αυτό για το blog δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολλούς παρόλα αυτά το ανέφερα και αν κάποιος έχει την διάθεση και τον χρόνο να γράφει στο blog θα χαιρόμουν να συνεργαστούμε.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email [email protected].Επανέρχομαι στο κύριο θέμα για το οποίο και γράφτηκα στο forum για να συζητάμε για ταινίες.ελπίζω να περάσουμε καλά μαζί και πάλι καλώς σας βρήκα!

Re: ΤΑΙΝΙΟΜΑΝΗΣ

Καλως ήρθες! Πιστεύω ότι βρίσκεσαι στον κατάλληλο χώρο. Σε σχέση με τα άλλα section του forum, ο κινηματογράφος έχει σχετικά λιγότερο κοινό αλλά φανατικό. Κάθε νέο μέλος είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. (και εγώ μη νομίζεις, νέος είμαι ακόμα, κάτσε να σε περιλάβουν οι παλιοί!):grinning-smiley-043

Απάντηση: ΤΑΙΝΙΟΜΑΝΗΣ

Καλως ηρθες φιλε,ελπιζω να σου αρεσει εδω μεσα....Παντως ορεξη για κουβεντα που αφορα τον κινηματογραφο υπαρχει μπολικη,μεινε ησυχος....

Re: ΤΑΙΝΙΟΜΑΝΗΣ

(και εγώ μη νομίζεις, νέος είμαι ακόμα, κάτσε να σε περιλάβουν οι παλιοί!):grinning-smiley-043

Ναι ναι κατσε να σε περιλαβουμε εμεις :D . Ειδικα αν τυχει και πεις κατι κακο για τον Τεο ...:grinning-smiley-043

υγ

Μηπως να παει στα καλωσορισματα ρε σεις το νημα ? Γιατι ακομα δεν κυκλοφορησε σε dvd :D

Απάντηση: Re: ΤΑΙΝΙΟΜΑΝΗΣ

.

@tainiomanhs: Καλώς ήρθες, όρεξη για διάβασμα & κουβέντα να έχεις και θα βρεις καλή παρέα :smile:

υγ. Μηπως να παει στα καλωσορισματα ρε σεις το νημα ? Γιατι ακομα δεν κυκλοφορησε σε dvd :D

Το νήμα μεταφέρθηκε στην ενότητα "Συζητήσεις – Διαγωνισμοί" :operator:

Απάντηση: ΤΑΙΝΙΟΜΑΝΗΣ

Φίλου του avclub.gr καλώς σας βρήκα.Είμαι ένα νέο μέλος που εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα ένα forum για ταινίες για να συζητάμε για ταινίες.Έτσι βρήκα το forum σας και είπα να γίνω μέλος.Ακόμα εδώ και κάποιους μήνες διατηρώ ενα blog με όνομα tainiomanhs.blogspot.com στο οποίο γράφω πράγματα και ταινίες όπως νέα κινηματογραφικά η κριτικές ταινιών.Αυτό για το blog δεν νομίζω να ενδιαφέρει και πολλούς παρόλα αυτά το ανέφερα και αν κάποιος έχει την διάθεση και τον χρόνο να γράφει στο blog θα χαιρόμουν να συνεργαστούμε.Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email [email protected].Επανέρχομαι στο κύριο θέμα για το οποίο και γράφτηκα στο forum για να συζητάμε για ταινίες.ελπίζω να περάσουμε καλά μαζί και πάλι καλώς σας βρήκα!

τωρα αν εισαι χαμηλων τονων ,ευγενικος , ταπεινος και ετρεξες πρωτος να δεις τον Χαρυ ποτερ και δεν εχεις δει τουλαχιστον δυο Ρουμανικες ταινιες την τελευταια διετια :chinscratch:,,,τα πραγματα δυσκολευουν για σενα..

..καλως ηρθες
:shakehands:

Re: Απάντηση: ΤΑΙΝΙΟΜΑΝΗΣ

τωρα αν εισαι χαμηλων τονων ,ευγενικος , ταπεινος και ετρεξες πρωτος να δεις τον Χαρυ ποτερ και δεν εχεις δει τουλαχιστον δυο Ρουμανικες ταινιες την τελευταια διετια :chinscratch:,,,τα πραγματα δυσκολευουν για σενα..

..καλως ηρθες
:shakehands:

....θα σε μαλώσω ξέχασες και τον Θόδωρο...:guitarist: