Re: TΑΙΡΙΑΣΜΑ ΛΑΜΠΑΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΜΕ KLIPSCH RF-52
φιλε μου , ειχαμε ακριβως το ιδιο προβλημα, το χωρο. Τα ηχεια ειναι "κουρδισμενα" να βγαζουν πολυ μπασσο κ σε χωρο 18 τμ που τα ειχα κ γω, ειχαν μια θολουρα που οφειλοταν στις ουρες που αφηναν οι χαμηλες νοτες η οποια επεφερε μια μουνταδα στο συνολικο αποτελεσμα, που εθαβε τα μεσαια κ οι υψηλες αυτο ακριβως που λες. Δευτερον λογω κορνας ειναι πολυ αναλυτικα και ο ενισχυτης σου πολυ καλος ον στο 5.1 , υστερει δε στο δικαναλο για τους γνωστους λογους που εχουν αναλυθει σε αυτο το φορουμ. Εγω τα ειχα με εισαγωγικο Nad και υπηρχε αυτο το πεπλο που λες γιατι τα ηχεια "εξεθεταν" τον ενισχυτη που ειχε τις γνωστες αδυναμιες των εισαγωγικων μοντελων συμπεριλαμβανομενων των μεσαιων. Αργοτερα μπηκε στη θεση του ενας Audiolab, το τοπιο καθαρισε-φωτισε απιστευτα, αλλα παρεμενε το θεμα του μπασσου στον μικρο χωρο.
καποια στιγμη για να λυσω κ γω τις αποριες μου, μετεφερα το συστημα σε 25τμ χωρο και ηταν σαν να ακουγα αλλο συστημα, απελευθερωμενο το μπασσο, τα μεσαια καθαρα. Ενας φιλος εχει ακριβως τα ιδια ηχεια με Creek ενισχυτη σε 32 τετραγωνικα και ειναι ακομα καλυτερα, τα ηχεια καλυπτουν πληρως το χωρο κ δεν σου λειπει μπασσο. Ελπιζω να σε βοηθησα