Κοιταχτε ο χωρος μου ειναι σχετικα μικρος, δλδ ειναι περιπου
14 τετρ μετρα ,οποτε δεν ξερω αν θα μπουμαρει καθολου ή
αν θα μπορω να ακουσω σε χαμηλες σταθμες με ικανοποιητικο
χαμηλο .Γενικα τα scm-40 για τι ειδους μουσικες ενδεικνυνται
περισοτερο?
Α
Από θέμα τονικότητας μάλλον ιδανικά, εάν τον θυμάμαι καλά τον ενισχυτή.
Εγώ θά πρότεινα τό αντίθετο , αν έχεις τόν ενισχυτή ΑΚΟΥΣΕ τό ηχείο στό χώρο σου !!!Τα ηχεία αυτά απλά ΔΕΝ μπουμάρουνε - μην τα βάλεις και σε γωνίες...
Σε τέτοιο χώρο πιστεύω μια χαρά θα σου ταιριάξει ο ενισχυτής.
Είναι ηχείο πασπαρτού, τα παίζει όλα.Αλλά, εάν δεν το ακούσεις εσύ ο ίδιος ότι και να λέμε εμείς δεν έχει νόημα.Εάν έχεις ήδη τον ενισχυτή πάρτον παραμάσχαλα και πήγαινε στην Location να ακούσεις μόνος σου..
τι σημαίνει αυτο?
πως ταιριαζει ενας ενισχυτης με ενα ηχειο "απο θεμα τονικότητας"?
δεν ξερω, ρωταω να μαθω.
παλια δεν ηξερα τι ειναι η τονικη ισσοροπια ενος ηχειου.
ρωτησα διαβασα εμαθα.
τωρα θελω να μαθω πως "ταιριαζει" ενας ενισχυτης με ενα ηχειο "απο θεμα τονικοτητας". μηπως εννοεις οτι το ηχειο δεν εχει φλατ ρισπονσ και το "φαιρνει στα ισια του" ο ενισχυτης? γινεται αυτο?
εγω πηρα ενεργα αφου ειδα την αποκριση τους σε ανηχοικο και σε κοινο δωματιο, τα ακουσα και τα πηρα.
οκ, τελος, αν και νομιζω ομως οτι το παιδι που ρωτησε αρχικα για το "ματσαρισμα" θα εβγαλε αρκετα συμπερασματα...
τα 40αρια atc κατεβαινουν στα 48hz με -6db αλλα γενικα θα σου γεμισουν τον χωρο με χαμηλό που θα ψαχνεις για μπασοπαγίδες...
Μία καί θά πάρεις τόν ενισχυτή σου "παραμάσχαλα" , κάνε καί μιά βόλτα νά τόν ακούσεις μέ τά καινούργια Spendor A5 κι ακόμα μέ τά VMPS QSO626R ( εκεί θά πάρεις μεσαίες καί υψηλές ηλεκτροστατικού καί χαμηλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σέ έκταση καί περιγραφή γιά τόν όγκο τού ηχείου ).Κοιταχτε ο χωρος μου ειναι σχετικα μικρος, δλδ ειναι περιπου
14 τετρ μετρα ,οποτε δεν ξερω αν θα μπουμαρει καθολου ή
αν θα μπορω να ακουσω σε χαμηλες σταθμες με ικανοποιητικο
χαμηλο .Γενικα τα scm-40 για τι ειδους μουσικες ενδεικνυνται
περισοτερο?
Ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες σας ,το μονο που εχω να κανω ειναι
να παω με τον ενισχυτη να τα ακουσω στην Location.
Απλως το μονο που με ανησυχει ειναι το αν θα εχει επαρκες χαμηλο και αν θα χρειαζεται ν ανεβαζω αρκετα την σταθμη για να με ικανοποιησει .
... Αυτό βεβαίως εξαρτάται και από το πρόγραμμα, καθώς και πόσο ορθά είναι αυτό ηχογραφημένο, καθώς επίσης και από το όγκο αέρα που μπορεί να μετακινήσει το ηχείο στη μονάδα του χρόνου. ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.