Τ'ανείπωτα

atofios

AVClub Addicted Member
21 February 2007
1,475
θεσσαλονικη
ο Δημητρης Ζερβουδακης έχει γράψει και τραγουδήσει αυτό το κομμάτι
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
γυάλισε σε κάποια εταιρία και είπε να το δώσει σε κάποιον αλλο τραγουδιστή να το πει
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ο Δημητρης όμως δεν το έδινε το τραγούδι...
(ΚΑΜΜΙΑ ΑΔΕΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΤΟ "ΟΧΙ" ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ. Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. ΟΥΤΕ "ΑΓΟΡΑΖΟΜΑΙ". ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ. ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ" ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ. ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Δ.Ζ)
και αυτοι απλά τον αγνόησαν...
τι γίνετε ρε παιδιά με τις εταιρίες ? κάνουν ότι θέλουν με τον κόπο και την δουλειά κάποιων ανθρώπων?

Επιτελους, θα το χορεψουν και αυτο οπως του αξιζει....

bouzoukia.jpg

ΕΛΕΟΣ

Last edited:
Πως φαίνεται η διαφορά στις εκτελέσεις. Το ένα είναι τραγούδι, και το δεύτερο κλαψιάρικο νιαούρισμα ανδρός.

Φαντάζομαι η εταιρεία του δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Με τον έναν η τον άλλο τρόπο θα αποζημιωθεί.

Επιτελους, θα το χορεψουν και αυτο οπως του αξιζει....

bouzoukia.jpg

ΕΛΕΟΣ

Παρακαλώ όταν ανεβάζεται μια φωτογραφία να ανεβάζεται την σωστή, δεν θα βγάλουμε εμείς τα μάτια μας. :laugh:

cid_3EB7894549D64E59A8A092A18AC36899@usera27dec929f.jpeg

Έχω να πάω σε μπουζουξιδικο απο το '92 στην πενταημερη με το σχολείο...

Απ ότι βλεπω όμως τα στριπτιζαδικα είναι πιο συντηρητικά... :2thumb22sup:

Ψεμματα ειναι Δημητρη μου

Δεν γινονται αυτα τα πρ.γάματα πουθενα !

Μια χαρα απο μπουζουκια ειναι... απλα ειναι απο δυο διαφορετικα ενωμενο στη μεση.

Το ενα δεν το ξεχωριζω, αλλά τα δεξια οπισθια ειναι της Τζουλιας τοτε που εκανε καριερα στο τραγουδι...

Αστειευομαι Στελιο ;-)

Ωστόσο νομιζω δεν ειναι η Τζουλια (αν εννοεις την Αλεξανδρατου)