TANGENT Hi-Fi 100 system ή κατι αλλο?

duckino

Established Member
27 April 2007
101
Καλησπερα σε ολους!

Πριν με περασετε για ψιλικατζη να σας πω οτι ειναι δωρακι σε λυκειοπαιδο , οποτε την κατανοηση σας.
Ηθελα να παρω ενα δωρο στον ανηψιο (μπας και τον κανω να διαβασει περισσοτερο) ενοψη χριστουγεννων και βλεποντας στα EISA WARDS 2007-08 ειπα να του παρω το LG FA 162.Με μια δευτερη σκεψη και αφου δε μου πολυγεμισε το ματι σκεφτηκα να ανεβασω το κασε μου (αυστηρα μεχρι 400€) και ψαχνοντας για ξεχωριστο cd,ενισχυτη,ηχεια ανακαλυψα την Tangent και πιο συγκεκριμενα το TANGENT Hi-Fi 100 system( http://www.tangent-audio.com/00003/00024/00086/) το οποιο περιλαμβανει:CDP-100 , AMP-100 , TNR-100 , MILLENIUM 100...
cdplayer , ενισχυτη , ραδιο , και ηχεια αντιστοιχα.
Τι σας λεει σαν μηχανημα για τα λεφτα του;(Ξεχωριστα τα βρηκα 580€ στο συνολο τους ενω σαν SYSTEM ... 450€ απο γνωστο καταστημα του εξωτερικου συμπεριλαμβανομενων των μεταφορικων).
Εχετε αντιπροταση;
Στην Ελλαδα τα Tangent απο που; Ή καλυτερη online προταση;

duckino

Established Member
27 April 2007
101
Μηπως εχετε να προτεινετε κατι με Wharfedale Diamond 9.1 ηχειο;
Ενισχυτη + CD Player στα 400 απο Ελλαδα κατα προτιμηση!

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Philips MCD708

25907_MCD708.jpg

audioj

Senior Member
19 June 2006
478
Αθήνα
Εχει και η Advance ενα σετάκι με τρία κομάτια,είναι πολύ αξιοπρεπές και όμορφο,ενώ στην ηδη πολύ καλή τιμή του,συνοδεύεται και απο ηχεία σε φινίρισμα πιάνου... Πρέπει νάναι στην τιμή που ψάχνεις....

duckino

Established Member
27 April 2007
101
Σας ευχαριστω ολους σας.
audioj... Advance acoustic ειναι η μαρκα και RCD7 το μοντελο στο οποιο αναφερεσαι;Advance , που στην Ελλαδα;
Παντως μαλλον καταληγω στο μικροτερο συστημα της το Tangent Hi-Fi 50
το οποιο εχει παρει πολυ καλες κριτικες και τον τιτλο καλυτερης αγορας ως αναφορα τον ηχο , την ποιοτητα κατασκευης και την τιμη συγκρινομενο μαλιστα με αντιστοιχα μηχανηματα των Cambridge, Marantz, Onkyo and Yamaha.
http://www.tangent-audio.com/00005/00103/

audioj

Senior Member
19 June 2006
478
Αθήνα
Μόνο για Αθήνα ξέρω να σου πω,πως θα τα βρείς στη στοά Φέξη. Στο Hi End Stores,εχει και το Advance και το Tangent,οπότε πιθανολογώ πως θα μπορείς να τα ακούσεις παράλληλα και να αποφασίσεις μόνος σου. Θα σου στείλω πμ για περισότερα.