ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ =ΑΓΟΡΑ PS3 ??

alexmor

New member
12 October 2007
42
Λοιπον ο θειος μου την αλλη βδομαδα παει Αμερικη.Λετε να του πω να μου παρει κανα PS3?
Αν παρω απο Αμερικη θα εχω προβλημα με το PAL k to NTSC?
Κ αν ναι ,στη κονσολα ή στα παιχνιδια?
Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?
Ξερετε περιπου τιμες ή ακομα κ site μαγαζιων στην Αμερικη?

Δεν παίζει Ελληνικά dvd και παιχνίδια PS1,PS2.
Παίζει κανονικά τα παιχνίδια PS3 και πολλές από τις Ελληνικές bluray ταινίες.
Θα χρειαστείς επίσης και έναν μετασχηματιστή 400watt λόγω του ρεύματος.

Για κατάστημα δες εδώ:
http://www.ebgames.com/productmerch.asp?groupid=635

Πιστευεις οτι αξιζει η αγορα απο Αμερικη?
Δλδ ολα τα παιχνιδια PS3 θα τα παιζει μια χαρα κ σε ποιες ταινιες θα εχω προβλημα?

Ολα τα ps3 games είναι Οκ, και τα ps3 των 40gb δεν έχουν ps2 support έτσι και αλλιώς.

Πρόβλημα θα έχεις με τα dvd(δεν παίζει αυτά του δικού μας region), και όσες BD ταινίες είναι region locked....Δες εδώ ποιες είναι.
http://bluray.liesinc.net/
(από όσες έχουν Ελληνικούς υπότιτλους δεν θα παίζουν αυτές τις fox... 2 έχει βγάλει, αλλά τώρα άρχισε και πιθανότατα δεν θα παίζει όσες βγάλει και στο μέλλον αυτή η εταιρία)

Οπως επισης δεν χρειαζετε να ανυσηχεις για τον μετασχηματιστη γιατι δεν χρειαζετε καθολου.ΟΛΑ τα playstation 3 εχουν τροφοδοτικα 110~240 οποτε εισαι καλυμενος,μονο καλωδιο ευρωπαικο θα χρειαστεις.Εμενα το δικο μου ps3 και ενος φιλου ps 3 σε 3 εβδομαδες θα κλεισουν ενα χρονο στην ευρωπη και ειναι απο ιαπωνια και δεν εχουν παρουσιασει το παραμικρο.Οσον αφορα τα dvd ισχυουν ακριβως οπως τα περιγραφουν τα παιδια πιο πανω.

Λοιπον ο θειος μου την αλλη βδομαδα παει Αμερικη.Λετε να του πω να μου παρει κανα PS3?
Αν παρω απο Αμερικη θα εχω προβλημα με το PAL k to NTSC?
Κ αν ναι ,στη κονσολα ή στα παιχνιδια?
Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια?
Ξερετε περιπου τιμες ή ακομα κ site μαγαζιων στην Αμερικη?

Tωρα που εχει πεσει στα 400-450 δεν νομιζω να σε συμφερει δεδομενου οτι θα εχεις και ασυμβατοτητες τοσο στα παιχνιδια οσο και στην παροχη ρευματος.

Στα παιχνίδια δεν ξέρω για καμία ασυμβατότητα από Usa σε Euro ps3... σε ταινίες ήθελες να πεις, συν την κατανάλωση ρεύματος.
(γιατί έχει ίδιο τροφοδοτικό, απλά αλλάζεις το καλώδιο αφού οι μπρίζες εκεί διαφέρουν)

Re: Απάντηση: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ =ΑΓΟΡΑ PS3 ??

Δεν παίζει Ελληνικά dvd και παιχνίδια PS1,PS2.
Παίζει κανονικά τα παιχνίδια PS3 και πολλές από τις Ελληνικές bluray ταινίες.
Θα χρειαστείς επίσης και έναν μετασχηματιστή 400watt λόγω του ρεύματος.

Για κατάστημα δες εδώ:
http://www.ebgames.com/productmerch.asp?groupid=635

νομίζω οτι δεν χρειάζεται μετασχηματιστή αφού τα αμερικάνικα παίζουν στα 110 ενω τα ps συνήθως παίζουν από 110 ως 240 (220 ειναι το δικό μας). μονο πρίζα θα χρειαστείς από θέμα τροφοδοσίας

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα τελικα κατεληξα οτι αφου θα εχω προβληματα με τις ταινιες να προτιμησω να παρω ΧΒΟΧ επειδη σαν καθαρη παιχνιδομηχανη αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερο απο το PS .Οχι βεβαια σε χαρακτηριστικα αλλα σε τιτλους .Οποτε θα περιμενω κανα μηνα να δω τι προσφορες θα παιξουν στις γιορτες κ θα το τσιμπησω .

Αν περιμένεις τις γιορτές, δεν θα είναι καλύτερο το 360 ούτε σε τίτλους... οπότε καλύτερα να βιαστείς. ;)