Ταυτοποιηση μελων που αντιπροσωπευουν μαγαζια

Εντάξει κακό της εταιρείας άν συμβεί κάτι τέτοιο-άν και το κόβω απίθανο.

Εμάς το φόρουμ και τα μέλη του μας ενδιαφέρουν δεν είναι;

Αν καποιος εχει εμπορικα συμφεροντα(εχει μαγαζι /επιχειρηση , ειναι αντιπροσωπος κλπ κλπ) καλο ειναι να τα αναφερει...αν καποιος δουλευει υπαλληλος , ταμιας πωλητης η δεν ξερω τι αλλο..δεν νομιζω οτι πρεπει και ουτε και ειναι και πρεπον να απαιτουμε να το αναφερει. Τι να πει..γεια σας ειμαι ο ταδε και δουλευω ταμιας σε ενα υποκαταστημα του e-shop πχ ?

όχι βρε meletov, το αν κάποιος είναι υπάλληλος δεν μας απασχολεί, καλά κάνει και είναι μέλος εδώ μέσα.

Όταν όμως κανονίζει για αγορές και κάνει τον μεσολαβητή .... τότε υπάρχει θέμα .

όχι βρε meletov, το αν κάποιος είναι υπάλληλος δεν μας απασχολεί, καλά κάνει και είναι μέλος εδώ μέσα.

Όταν όμως κανονίζει για αγορές και κάνει τον μεσολαβητή .... τότε υπάρχει θέμα .

Μα εγραψε και ο dipie οτι δεν μπορει να εισαι σιγουρος αν λειτουργει καποιος σαν εντεταλμενος ... αρα στην ουσια τον ''φακελωνουμε'' κατα καποιο τροπο και μπορει και αδικα.Τελωσπαντων μπορει καποιος στην κουβεντα..να του ''ξεφυγει'' ντε και καλα η ιδιοτητα καποιου για να πληροφορηθουν οι υπολοιποι αν εχει τετοια ανησυχια αλλα μεχρι να απαιτουμε να το αναφερει(ο εκαστοτε υπαλληλος) ..εχει αποσταση.

Last edited:
Παρακολουθώ την συζήτηση σας, και δεν καταλαβαίνω το νόημα. Για αρχή να αναφέρω ότι εγώ δουλεύω σαν υπάλληλος (πωλητής) σε αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών και τεχνολογίας.Τι επιρρεάζει η ιδιότητα μου αυτή?
Έχω την εντύπωση πως "σταμπάρονται" άτομα χωρίς λόγο...

Δηλαδή κάποιος δε θαμου μιλάει πια? "Αστον αυτόν...αυτός είναι της τάδε εταιρείας"...

Δεν έχω πρόβλημα να το βάλω ακόμα και στην υπογραφή μου...Άλλωστε στην διάθεση του admin είναι όλα (ένα προς ένα) τα post μου.

Εδώ μέσα (1 μήνα και κάτι τώρα) με οδήγησε η αγάπη μου για την φωτογραφία, είδα και άλλα ενδιαφέροντα πραγματα και κόλλησα...

Η πρόταση μου είναι (και πιστεύω να μας λύσει τα χέρια σε αυτό το δύσκολο θέμα) να αναφέρουν όλοι ανεξαιρέτως την ιδιότητα τους (καθηγητής, ιατρός κλπ).

Το σε ποια εταιρεία δουλεύω μπορώ να ενημερώσω με pm τον admin. Δεν μπορώ δημόσια, λόγω (την έχω ξαναπάθει) του ότι θα έρχονται από το μαγαζί πολλοί "άσχετοι" και θα με ενοχλούν με το παραμικρό στην εργασία μου...

Λοιπόν λίγο να ηρεμίσουμε όλοι και να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα και με μια σωστή σειρά.

Έχουμε συνηθίσει χωρίς να το αναφέρουμε κάπου στους κανονισμούς λειτουργίας να ζητούμε από καταστηματάρχες - εμπόρους - αντιπροσωπείες να αναγράφουν δίπλα στο nick name τους το όνομα της εταιρείας τους. Οι περισσότεροι το δέχτηκαν και κάποιοι άλλοι όχι. Όσοι δεν το δέχτηκαν σταμάτησαν να γράφουν στο Φόρουμ.

Τώρα δημιουργείται ένα εύλογο θέμα με μέλη που γράφουν σαν να "αντιπροσωπεύουν" κάποιο κατάστημα.

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ζητήσουμε από κάθε υπάλληλο να αναγράφει στο προφίλ του και τον εργοδότη του. Τι κάνουμε όμως όταν κάποιο μέλος φανερώνει από μόνο του την εργασία του και τοποθετείται σε μηνύματα σαν να είναι ο νόμιμος αντιπρόσωπος κάποιας "φίρμας".

Σε αυτή την περίπτωση (που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά) στείλαμε πμ στα μέλη και ζητήσαμε να αλλάξουν το username ή την υπογραφή τους με τρόπο που να δηλώνει ξεκάθαρα την εταιρεία που εκπροσωπούν. Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με την παρατήρηση αυτή, θα τους γίνει επίπληξη και σε επανάληψη, απαγόρευση εισόδου.

Τονίζω πως το avclub δεν είναι αντίθετο με τη συμμετοχή υπαλλήλων - εργατών από εταιρείες του χώρου, στο δικτυακό μας τόπο, ότι πόστο και αν κατέχουν από πόρτα μέχρι Γενική Διεύθυνση. Ίσα ίσα που η συμμετοχή "έμπειρων" ανθρώπων μας τιμά και δίνει μια ακόμη καλύτερη ποιότητα στην παρέα μας, αρκεί βέβαια η συμμετοχή να έχει να κάνει με το προσωπικό Χόμπι του καθενός και όχι με την προώθηση - εκπροσώπηση της εταιρείας.

Το παρόν μήνυμα θα σταλεί με πμ και στα μέλη που "προταγωνίστησαν" τις τελευταίες ώρες. Από τους υπόλοιπους θερμή παράκληση να μην κάνουμε διαχωρισμούς και διακρίσεις εξαιτίας της εργασίας ενός μέλους εφόσον δεν δίνει ή αν θέλετε δεν δώσει άλλα δικαιώματα μετά από την παρατήρηση που θα του γίνει. Αν όμως δώσει παρακαλώ πολύ report σε μένα αν δεν το δω για τα δέοντα.

Οι τιμωρίες για μη συμμόρφωση θυμίζω είναι παρατήρηση, επίπληξη, εβδομαδιαίος αποκλεισμός και κάθε φορά αυξάνεται. Η παρατήρηση έγινε ήδη ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί τίποτα παραπάνω.

Ευχαριστώ Νίκο για την τοποθέτηση/παρέμβασή σου.

Περιμένουμε λοιπόν ανάλογη συμμόρφωση και αλλαγή στάσης, nickname
και υπογραφών από τα "γνωστά" μέλη.

Για να δούμε ...

Απάντηση: Re: Ταυτοποιηση μελων που αντιπροσωπευουν μαγαζια

Βασίλη υπάρχει μια εκκρεμότητα με ένα μέλος που δεν συμορφώθηκε σε παλαιότερη σύσταση, και θα τακτοποιηθεί άμεσα, μην ανυσηχείς

παρακαλώ στείλτε μου ΠΜ για να το τακτοποιήσουμε....

Kαταρχήν Βασίλη σ´ευχαριστώ για την βοήθειά σου.

εννοείται ότι τα μέλη που εργάζονται σε επιχειρήσεις του χώρου ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να αναφέρουν την ιδιότητά τους...το έχουν διαβάσει στον κανονισμό λειτουργίας και τόχουν αποδεχθεί..όλα τ άλλα είναι "εκ του πονηρού"...

Βασίλη νάσαι σίγουρος ότι δεν γίνονται "τα στραβά μάτια"...αν υπάρχει κάτι μας έχει διαφύγει....σε παρακαλώ πολύ ανέφερε και ΔΗΜΟΣΙΑ και ονομαστικά τις υπόνοιες σου και θα το ερευνήσουμε....δεν υπάρχει κάτι κρυφό ,ούτε υπάρχουν διαπλοκές...

Λοιπόν λίγο να ηρεμίσουμε όλοι και να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα και με μια σωστή σειρά.

Έχουμε συνηθίσει χωρίς να το αναφέρουμε κάπου στους κανονισμούς λειτουργίας να ζητούμε από καταστηματάρχες - εμπόρους - αντιπροσωπείες να αναγράφουν δίπλα στο nick name τους το όνομα της εταιρείας τους. Οι περισσότεροι το δέχτηκαν και κάποιοι άλλοι όχι. Όσοι δεν το δέχτηκαν σταμάτησαν να γράφουν στο Φόρουμ.

Τώρα δημιουργείται ένα εύλογο θέμα με μέλη που γράφουν σαν να "αντιπροσωπεύουν" κάποιο κατάστημα.

Είναι απόλυτα κατανοητό ότι δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ζητήσουμε από κάθε υπάλληλο να αναγράφει στο προφίλ του και τον εργοδότη του. Τι κάνουμε όμως όταν κάποιο μέλος φανερώνει από μόνο του την εργασία του και τοποθετείται σε μηνύματα σαν να είναι ο νόμιμος αντιπρόσωπος κάποιας "φίρμας".

Σε αυτή την περίπτωση (που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά) στείλαμε πμ στα μέλη και ζητήσαμε να αλλάξουν το username ή την υπογραφή τους με τρόπο που να δηλώνει ξεκάθαρα την εταιρεία που εκπροσωπούν. Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με την παρατήρηση αυτή, θα τους γίνει επίπληξη και σε επανάληψη, απαγόρευση εισόδου.

Τονίζω πως το avclub δεν είναι αντίθετο με τη συμμετοχή υπαλλήλων - εργατών από εταιρείες του χώρου, στο δικτυακό μας τόπο, ότι πόστο και αν κατέχουν από πόρτα μέχρι Γενική Διεύθυνση. Ίσα ίσα που η συμμετοχή "έμπειρων" ανθρώπων μας τιμά και δίνει μια ακόμη καλύτερη ποιότητα στην παρέα μας, αρκεί βέβαια η συμμετοχή να έχει να κάνει με το προσωπικό Χόμπι του καθενός και όχι με την προώθηση - εκπροσώπηση της εταιρείας.

Το παρόν μήνυμα θα σταλεί με πμ και στα μέλη που "προταγωνίστησαν" τις τελευταίες ώρες. Από τους υπόλοιπους θερμή παράκληση να μην κάνουμε διαχωρισμούς και διακρίσεις εξαιτίας της εργασίας ενός μέλους εφόσον δεν δίνει ή αν θέλετε δεν δώσει άλλα δικαιώματα μετά από την παρατήρηση που θα του γίνει. Αν όμως δώσει παρακαλώ πολύ report σε μένα αν δεν το δω για τα δέοντα.

Οι τιμωρίες για μη συμμόρφωση θυμίζω είναι παρατήρηση, επίπληξη, εβδομαδιαίος αποκλεισμός και κάθε φορά αυξάνεται. Η παρατήρηση έγινε ήδη ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί τίποτα παραπάνω.

Μαλιστα.
Παρα τις παραπανω τοποθετησεις σας ομως, ο διαχειριστης της κατηγοριας μου εσβησε μηνυμα το οποιο θυμιζω στον εν λογο κυριο να μας δηλωσει την ιδιοτητα του , την οποια και γνωριζα απο παλια.

Πρεπει να το σχολιασω ?

Χρήστο να μην σχολιάσεις, αν και το έκανες ήδη.

Για όλα υπάρχει λόγος και αιτία.

Για ότι θέλεις σχετικά με διαχειριστικές ενέργειες πμ στον αρμόδιο και θα έχεις όσες απαντήσεις θέλεις.

Αν υποθέσουμε ότι το προηγούμενο μήνυμα μου κάλυψε το θέμα ταυτοποίησης μελών, παρακαλώ να μην υπάρξει συνέχεια.

Ευχαριστώ

Αν κάποιος βρε παιδιά είναι απλά πωλητής σε μία εταιρία δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα να πάρει και το nickname.
Εγώ για παράδειγμα έχω δική μου εταιρία που φτιάχνει ιστοσελίδες.
Αν έβλεπα υπάλληλό μου να έχει σαν nickname το όνομα της εταιρίας μου και να γράφει, το λιγότερο που θα έκανα θα ήταν να τσαντιστώ και να του πω να αλλάξει nickname μαζί με ανάλογο μήνυμα στο forum που θα εξηγούσε την κατάσταση.
Αν δε το έκανε παίζει και να τον έστελνα σπίτι του.

:grandpa: BTW δεν ελέγχετε και τον κύριο Νάσο Μανιάτη; Προσπαθούσε να μου πουλήσει LCD το Σαββάτο που πέρασε... -bye-

ΟΚ , δενθα το κανω.

Παντως επειδη διακρινετε "επαρση" αρκετες φορες με τα σβησιματα, καλο ειναι να βαλετε σταθερη "ροτα" γιατι ετσι ειναι "βαρκα γυαλο" το ζητημα.

Απο εμενα τελος.

Καλημερα !