Αγορά καινούργιας τηλεόρασης για το σαλόνι καναπέ.

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,509
Γεια σας ,

θέλω να κάνω αγορά καινούργιας τηλεόρασης για το σαλόνι , καναπέ , έχω ακόμα την θρυλική Panasonic TX-P50VT20 πιστεύω οτι ήρθε η ώρα της αλλαγής ,
το μπατζετ είναι στα 1200€ με 1300€.
Απόσταση θαασης 2.5 μέτρα περίπου.
Θέλω 65αρα σίγουρα , το θέμα είναι οτι OLED σ αυτά τα χρήματα και 65" μάλλον δεν βρίσκω για να πάρω και το αποτέλεμα της Panasonic , έχετε να μου προτείνετε κάποια αλλη λύση ;

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :
2.5 μέτρα περίπου

Υπάρχει περιορισμός στην τοποθέτηση ;

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :
1200€ με 1300€

προηγούμενη τηλεόραση :
Panasonic plasma TX-P50VT20
---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να πάρω από Σκρουτζ μένω επαρχία , θα προτιμούσα καμία μεγάλη αλυσίδα για να είμαι πιο σίγουρος.
Βλέπω τιμές μεγάλες εκεί στης αλυσίδες.
Μια γρήγορη ματιά που είχα ρίξει δεν είχα δει σε αυτά τα χρήματα.
Θυμάμαι π.χ public.
Δηλαδή στα 1200€ κάτι αξιόλογο εκτός από OLED δεν υπάρχει ; Ή να την πλησιάζει σε επιδόσεις;

Αυτη εδω LG 65QNED91T στα 1299€ λεει κστι ? την εχει σε προσφορα αλλα δεν ειναι OLED

Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να πάρω από Σκρουτζ μένω επαρχία , θα προτιμούσα καμία μεγάλη αλυσίδα για να είμαι πιο σίγουρος.
Βλέπω τιμές μεγάλες εκεί στης αλυσίδες.
Μια γρήγορη ματιά που είχα ρίξει δεν είχα δει σε αυτά τα χρήματα.
Θυμάμαι π.χ public.
Δηλαδή στα 1200€ κάτι αξιόλογο εκτός από OLED δεν υπάρχει ; Ή να την πλησιάζει σε επιδόσεις;

Ο αντικαταστάτης των Plasma είναι οι OLED.

Στον Γερμανό μπορείς να βρεις 65" OLED από 1299€ και αν έχεις κάρτα τραπέζης Eurobank έχεις επιστροφή 15%.

Panasonic TX-65LZ800Ε στα 1299€

LG 65B4 στα 1499€

https://www.germanos.gr/category/te...defaultPrice&order=ascending&sortType=numprop

η LG 65QNED91T είναι μια εισαγωγική mini LED FALD LCD ,παλέυεται αν παρακολουθείς με φωτισμό στο χώρο.

Ευχαριστώ, τώρα είδα στο Γερμανό την Panasonic , θα το κοιτάξω , ξεκάθαρα θα πάω για OLED και δεν κοιτάω άλλα τύπου πάνελ , η σειρά Evo είναι η καλύτερη σε LG, Διάβασα οτι είναι ποιο φωτεινές πλέον ;

-------------------
OLED evo_marketing term from LG Electronics:
OLED evo is not a panel name and is a collection of LG's technologies that delivers LG's best picture quality.
LG OLED evo is a combination of cutting edge picture algorithms powered by the processor as well as OLED technology.

Το OLED evo δεν είναι όνομα πάνελ και είναι μια συλλογή τεχνολογιών της LG που προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας της LG.
Το LG OLED evo είναι ένας συνδυασμός αλγορίθμων εικόνας αιχμής που τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή καθώς και την τεχνολογία OLED.

Ευχαριστώ, τώρα είδα στο Γερμανό την Panasonic , θα το κοιτάξω , ξεκάθαρα θα πάω για OLED και δεν κοιτάω άλλα τύπου πάνελ , η σειρά Evo είναι η καλύτερη σε LG, Διάβασα οτι είναι ποιο φωτεινές πλέον ;

-------------------
OLED evo_marketing term from LG Electronics:
OLED evo is not a panel name and is a collection of LG's technologies that delivers LG's best picture quality.
LG OLED evo is a combination of cutting edge picture algorithms powered by the processor as well as OLED technology.

Το OLED evo δεν είναι όνομα πάνελ και είναι μια συλλογή τεχνολογιών της LG που προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας της LG.
Το LG OLED evo είναι ένας συνδυασμός αλγορίθμων εικόνας αιχμής που τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή καθώς και την τεχνολογία OLED.
Φωτεινότερες OLED tvs είναι αυτές που έχουν τα παρακάτω :
1. από LG Display τα WRGB WOLED META panel (MLA,MLA+)
2. από Samsung Display τα RGB QD-OLED panel

Περισσότερα εδώ...https://avclub.gr/index.php?threads/oled.13629/post-1058928647

• Like
Reactions: b_bil2
Η φυσική συνέχεια των plasma είναι η OLED. Ότι άλλο και να πάρεις, με το που θα σβήνεις τα φώτα και θα δείχνει σκοτεινή σκηνή, θα βρίζεις.
Και σιγουρα υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα με τα οποία πρέπει να εκνευριζόμαστε και σίγουρα όχι για το μαύρο της ΤV. Καλές αγορές 👌

• Like
Μάλλον η συγκεκριμένη που έβαλα της LG Qned είναι για κανένα μαγαζί μπαλαδικο με φώτα. Είναι μονόδρομος η OLED κακώς έβαλα στο κάδρο και της άλλες , ευχαριστώ .

Συμφωνώ καλή είναι απλά προσωπικα θεωρώ ότι σε αυτήν την τιμή θα έπρεπε να είναι η να δείχνει πιο στιβαρη κάπως . Στην c8k αποτι διάβασα είναι μεταλλική η βάση ...δλδ έλεος πόσο διάφορα θα είχε σε κόστος

Καλησπερα και καλοθεατη , τι διαφορα εχει με την 75C6K γνωριζεις ;

Καλησπερα και καλοθεατη , τι διαφορα εχει με την 75C6K γνωριζεις ;
η σειρα ειναι απο κατω προς τα πανω c6k c7k c8k
εχει σιγουρα μεγαλυτερο brightness ,περισσοτερα diming zones και bang and olufsen ηχεια

• Like