TCL C8K 85 ιντσών vs .... Πολυθρόνας από Jysk.... !!!

djmnv81

Senior Member
5 July 2017
660
Που κολλάει τώρα η πολυθρόνα με την TV θα μάθετε στο τέλος..... :ROFLMAO:

Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να αναβαθμιστώ σε ίντσες , στον δευτερο χώρο σαλονιού που έχω εγκαταστήσει ένα πιο μικρό Home Cinema με ένα 5.1 της παλιάς εποχής αλλά δυνατό και μπασιάρικο σύστημα της LG το LG 762 TZ .

Προς υπενθύμιση των νεότερων μελών ...

x5_1245610526krh.jpg6848-HT762TZDVD-1.jpg

Απλά μέχρι κ σήμερα πανέμορφο και μακραν καλύτερο μιας ηχόμπαρας παροτι 5.1 DTS DD των παλαιών φορμά δηλαδή.

H τηλεόραση που έχω τώρα εκεί είναι μια LG OLED C7 του 2017 και παρόλό τα 8 χρονάκια της στέκεται σούπερ εν έτη 2025 σε αππόλυτο μαυρο χρωματα κτλ..

design-medium.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2025-12-28 130443.jpg

Kύρια χρήση λοιπόν ήταν το gaming μερα νυχτα εαν βαριόμουν να ανάψω το μέσα κύριο σύστημα από ένα PS4 Pro . Η γυναικα ήταν ήδη ευχαριστημένη καθως εβλεπε τις σειρουλες της και κτλ χωρίς πρόβλημα.

Ημουνα όμως μακρια για το μέγεθος της Tv....

Για την απόσταση όμως θέασης που είναι τα 3.60 μέτρα και σύμφωνα με το φανταστικο μέτρο επιλογής μεγέθους TV ανάλογα της απόστασης του ίδιου site το ιδανικό ήταν 85 ίντσες.

Δεν ήθελα να σκάσω ένα νεφρό καθότι έχω αλλο συστημα μέσα. Οπότε κοίταξα σε value for money τηλεοράσεις.

H χρυσή τομή ήταν η TCL μια εταιρία που απ΄οτι διαβάζω ανέβηκε Τρίτη σε μερίδια αγοράς.....τρομερό και τρομαχτικο για ακόμα μια κινεζιά , μετα τα αμαξια , τα τηλέφωνα , τα Dac Streamers και ότι αλλο μπορείς να φανταστείς .

Αυτή λοιπόν ήταν η TCL C8K 85 ίντσες 2500 χιλιάρικα... Επίσης θα την βρείτε ως TCL QM8K ως USA Model.

Πήγα και την είδα και η αλήθεια είναι πως για μίνι led εντυπωσιάστηκα . Eίχε και καλές κριτικές και μάλιστα να σας πω τώρα με τις υπάρχουσες αναβαθμίσεις είναι μάλιστα καλύτερη από το μεγαλύτερο μοντέλο C9K...που μας αποδεικνύει πως ακόμα μια φορά το περισσότερο φώς δεν είναι πάντα και καλύτερο....

ΕΔΩ ΤΟ REVIEW TCL C8K / TCL QM8K.

Μάλιστα είναι στην κορυφαία 6άδα τηλεοράσεων για το 2025 με κορυφαία όλων την Samsung OLED S95F που πηρες σε ολους τα σώβρακα....μπραβο Samsung...αλλα με τιμή.........

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-12-28 131447.jpg

Eίναι ίσως η πρώτη φορά που πλησιάζει μια τεχνολογια mini led το μαύρο μιας OLED TV.... αλλά ακόμα δεν την φτάνει σε απόλυτο μαύρο και χρωματική απόδοση sdr and HDR...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tελικά το στόρυ έληξε άδοξα καθοτι μόλις έβαλα το PS4 Pro ξανα μπρός μέσω της παλιας μου OLED LG θυμήθηκα τι εικονα , χρωματα και μαυρα έβγαζε....και τα διαολοστειλα όλα τα σενάρια μου....

Αντί της TV πήρα μια προσωπική ατομικη αναπαυτικη χειμωνιάτικη πολυθρονίτσα με υποπόδιο και την έφερα πιο μπροστά για να παίζω στην σωστή για τις ίντσες μου TV playstation και γεια σας....:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Δεν κανω διαφήμιση μαγκες αλλα τα σπάει η Jysk πολυθρονίτσα με υποποδιο και δώρο μαξιλαρι και κουβερτακι - ριχτάρι 179 ευρώπουλα σύνολο όλα... Και έκανα τον χαβαλέ μου και τα λεφτά στην τσέπη μου και παίζω από το σωστό μήκος πλέον...!!!!

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-12-28 133441.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2025-12-28 133510.jpg

Εδώ ο χώρος του δευτερου Homecinema.

474960_5566d309b1f86bf53011c7071f90ce21.jpg

Εαν δεν είχα την OLED LG η συγκεκριμένη TCL είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε τιμή χώμα και αναλογικά με τις ίντσες πάντα και με αυτα που προσφέρει...

Εαν έχετε τους χώρους μια 98 C8K είναι μονόδρομος και ξεμπερδέψατε for ever....

Καλή χρονιά να έχουμε!!!

ΥΓ. Εδώ το συστηματάκι μου το μικρο και αγαπημενο παίζει ντεμάκια ηχου μέσα από το παλαι ποτε εξαιρετικο μηχανάκι Mecool BB2 Pro 3Gb DDR3...

....και ολίγη δόση από το αγαπημένο μου Tomb Raider 1 remastered....Η εγγραφή του Tomb έγινε σε 1080p και οχι 4Κ ελέω έλλειψης χώρου στο όφωνο...δεν βαριέσαι....!!!

1 Post = 1000 πληροφορίες.... :)

98 c8k... Διαθεσιμότητα μηδέν εκτός και αν θέλεις να πάρεις τη retail price του κωτσου....

• Like
Reactions: djmnv81
Εαν δεν είχα την OLED LG η συγκεκριμένη TCL είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί σε τιμή χώμα και αναλογικά με τις ίντσες πάντα και με αυτα που προσφέρει...

Εαν έχετε τους χώρους μια 98 C8K είναι μονόδρομος και ξεμπερδέψατε for ever....

Καλή χρονιά να έχουμε!!!

Καλή χρονιά!

Το post φωνάζει για LG 77C5

• Like
Reactions: sokos and djmnv81
98 c8k... Διαθεσιμότητα μηδέν εκτός και αν θέλεις να πάρεις τη retail price του κωτσου....
Ναι φίλε μου τις ρημάξανε / ρημάξατε όλες...!!! :ROFLMAO:

Από Black Friday έγινε το κακό.....και ολοκληρώθηκε μέσα στις γιορτές....και όχι μονο για αυτην την σειρά...αλλα για όλες σε 98 , 85...

Δεν πειράζει....οψώμεθα σε κάποια μελλοντική έκπληξη και μονο από Κωτσόβολο...δεν εμπιστευομαι κανενα σκρουτζομάγαζο για 100 200 κάτω...συν την 5εατή που σου δίνει...ασε...τοσα λεφτα...

• Like
Reactions: sokos and sakplat
@djmnv81 στην συγκεκριμένη πολυθρόνα, δεν σου λειπει η στηριξη στο κεφάλι?
Παίρνοντας την επονομαζόμενη στάση "Λιώσιμο" καθονται και στηρίζονται τα 2/3 της κεφαλής...είμαι και 1.89 πες..

Έκατσε κουτι γιατί εαν χωνόμουν εντελώς μέσα θα έχανα τον ήχο των back Surrounds....ψυχαναγκαστικός εε ?? 😁

Πήγα Jysk την κατέβασα από το πάνω ράφι μαζί με το υποπόδιο , τα απλωσα στον διάδρομο και άραξα για 3 λεπτά...μες στον κοσμο...απόλαυση και με συνοπτικες διαδικασιες τα τύλιξα και τα 2....

Το πιο σημαντικό...... είναι και wife friendly αξεσουάρ συν το οτι μεταφερεται και στηνεται ευκολα...βγαινει κ σε αλλο χρώμα... ( Στα 179 μου έκανε δωρο το υποπόδιο σχεδόν , ένα ωραιο ριχταρι και ενα μαξιλαρι...ειχε προσφορά κ το έμαθα ταμειο πια...)

• Like
Reactions: vadergr
Καλή χρονιά!

Το post φωνάζει για LG 77C5
Αλέξανδρε εαν δεν είχα το αλλο συστημα παραδίπλα...θα μαζευα για κατι καλό... Μόνο για ps4 pro το ήθελα...δεν βλέπω ουτε λεπτό τηλεόραση...και η γυναικα βολευεται ανετα με αυτήν... απλά είδα την C8K και γλυκάθηκα....θα δούμε στο μέλλον...

Καλή χρονιά φίλε μου να έχουμε όπως και σε όλα τα μέλη εδώ , με υγείααα!!!

• Love
Reactions: Alexandros_Wallace
Την προσφορά για το σετ που την βρήκες;
Ψάχνοντας στο site και τους τρέχοντες καταλόγους δε βρήκα κάτι!

Ευχαριστώ.

• Like
Την προσφορά για το σετ που την βρήκες;
Ψάχνοντας στο site και τους τρέχοντες καταλόγους δε βρήκα κάτι!

Ευχαριστώ.
Θα το γράψω λίγο πιο σωστά τι συνέβη γιατι το έγραψα κάπως πρίν...με καποιες δικες μου αλχημείες η αλήθεια είναι...!!!

Ειδα στον κατάλογο αυτά τα 2 είδη με κόστος 169 + 49,99 = 218.99 . Ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για αυτό κ μόνο το ποσό....

Πηγα στο ταμειο με τους κωδικους των προϊόντων!

Μου λεει η υπάλληλος πως υπάρχει προσφορά αμα αγοράσεις ενα μαξιλαρακι και ενα ριχταρι θα σου κοψω την μανα σου και τον πατερα σου απο την αρχικη τιμή !!!! Θες μου λέει...?? και ξαναρώτησα να ακούσω μηπως ειχε κανει λάθος η κοπελια .. κρίμα ήταν να τα πλήρωνε από τσέπη....

Οντως υπάρχει προσφορά και κουνώντας καταφατικά το κεφάλι μου , σκάγοντας ταυτόχρονα και ένα πλατύ χαμόγελο επέλεξα τα χρωματα του ριχταριου που ηθελα συν το κλασικο λευκο μαξιλάρι και μου βγήκε.....ΟΧΙ 179 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ....ΑΛΛΑ 166,99 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ.... !!!! :ROFLMAO:

Βρε μπαγάσηδες ανεβαζω και απόδειξη!!!

Πανέμορφα όλα και ποιοτικά....Τρεξτε να προλαβετε!!

image0.jpeg

Last edited:
  • Like
Reactions: Looter
μακριά απο TCL... καήκε το πάνελ στην 86άρα χθές, ακριβώς 2 μήνες μετά την λήγη της εγγύσης (αγορα 10/23).

Μου είχε τύχει παλιότερα ίδια περιπτωση με Σονυ (να χαλάσει λίγο μετα την 2ετή εγγύηση) και προς τιμήν τους μου πρόσφεραν μια καινούργια με μεγάλη εκπτωση.

Η απάντηση των κινέζων " δεν καλύπτεται απο την εγγύηση "...

• Wow
μακριά απο TCL... καήκε το πάνελ στην 86άρα χθές, ακριβώς 2 μήνες μετά την λήγη της εγγύσης (αγορα 10/23).

Μου είχε τύχει παλιότερα ίδια περιπτωση με Σονυ (να χαλάσει λίγο μετα την 2ετή εγγύηση) και προς τιμήν τους μου πρόσφεραν μια καινούργια με μεγάλη εκπτωση.

Η απάντηση των κινέζων " δεν καλύπτεται απο την εγγύηση "...
Καλά και εγώ τετοια άποψη είχα και έχω για όλες τις κινεζιές γενικά. Εαν την έπαιρνα θα την έπαιρνα με την 5ετή του Κωτσόβολου και μόνο. Εαν την είχες κ εσύ θα είχες σωθεί τώρα αραγε...???

Επίσης ζημιές συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες από άποψη μάρκας τηλεοράσεων.

Αυτή που πόσταρα παραπάνω και που έχω στον χώρο μου , μου την έκανε δώρο η LG μετά από απίστευτες διαμάχες με τον συνηγορο του καταναλωτή , καθότι η προηγούμενη LG OLED κυρτή που είχα μου έβγαλε Red and Green Pixels ( 4 5 δεν θυμάμαι τώρα) στους πρώτους 6 μήνες...και δεν μου την αλλάζανε..... παροτι το manual δεν εκανε τότε καμια αναφορά σε Bright pixels παρα μονο σε καμενα πιξελς... (2014).

Ευτυχώς διανύει τον 8ο χρόνο της χωρίς κανένα πρόβλημα...