Τεχνικός για τηλεφωνικό κέντρο;

17 June 2006
26,259
Αθήνα
Έχω εδώ και 20 χρόνια το παρακάτω τηλεφωνικό κέντρο το οποίο είναι ISDN.
Πρόσφατα κατάργησα την ISDN γραμμή από τον ΟΤΕ κι έγινε απλή η γραμμή. Αναμενόμενο δεν δουλεύει πλέον το κέντρο. Γνωρίζω ότι παίρνει και απλές γραμμές (έχει ήδη πάνω απλή γραμμή). Ψάχνω έναν τεχνικό να αλλάξουμε το βύσμα από την ISDN θύρα και να την βάλουμε σε απλή πόρτα. Δεν θέλω εξειδικευμένο προγραμματισμό. Όλα τα εσωτερικά βαράνε ταυτόχρονα σε εισερχόμενη κλήση (όπως τώρα). Αν γνωρίζετε κάποιον επαγγελματία που να ασχολείται θα σας ήμουν υπόχρεος.👍
Πήρα τηλέφωνο κάνα δυο καταστήματα που ασχολούνται με τηλεφωνικά κέντρα και με γείωσαν....

20250825_170808.jpg

Δεν έχει νόημα. Είναι πολύ παλιό και δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να το προγραμματίσει. Δεν έχει ούτε καν USB. Θέλει σύνδεση με σειριακή......αρχαιότητα.
Θα πάρω ένα νέο κεντράκι PSTN και τελειώνει το θέμα. Τσάμπα είναι πλέον.

Τι θελεις να κανει;
Απο το να παρεις pstn κεντρο, καλύτερη λύση ειναι ένας pbx που θα του βάλεις τους κωδικούς voip του παροχου.

Μιλάμε για αστεία κόστη. Πήρα αυτό και θα έρθει ένας τεχνικός να το συνδέσει.. Έχω κι άλλα πράγματα Ανδρέα που θέλω (περνάω την θυροτηλεόραση μέσα από το κέντρο) οπότε θέλω physical pbx όχι software.