Τεχνουργήματα στην Οθόνη

onlineN

Supreme Member
12 April 2009
5,317
ΑΘΗΝΑ
Καλημέρα σε όλους .
Τον τελευταίο καιρό (1-2 μήνες τώρα) και σε όλα τα παιχνίδια κάποιες φορές στην οθόνη της TV μου παρουσιάζονται κάθετα κόκκινες γραμές , που φτιάχνουν συνήθως μια στήλη στα δεξιά της οθόνης . Για λίγο και μετά εξαφανίζονται για να ξαναπαρουσιαστούν άσχετα μετά από 10 λεπτά και να εξαφανιστούν πάλι. Το έχει συναντήσει κανείς αυτό ? Εχω κοιτάξει τα πάντα. Το καλώδιο...Παρεμβολές στην τηλεόραση από άλλο μέσο ...Τίποτα. Αυτά εκεί.
Καμμιιά ιδέα κανείς?

H TV είναι Samsung LCD full HD . Σε τηλεοπτικό μέσα από το PS3...δεν γίνεται..(γίνεται?) Απλά σε κάποια DVD's (παιχνίδια) το κάνει αυτό. Σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με το παιχνίδι το ίδιο....αλλά μετά θυμάμαι ότι όταν το πρωτοαγόρασα δεν τα έκανε. Σημειωτεόν ότι δεν το κάνει σε αναπαραγωγή video αρχείων. Αλλά λίγο - πολύ στα παιχνίδια. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα της κεφαλής του laser?

Εχει εγγυηση ακομη η τηλεοραση?

Αν ειναι καθετες γραμμες στο ιδιο σημειο και πιανουν ολη την οθονη απο πανω μεχρι κατω τοτε ισως ειναι ελαττωματικος ο οδηγος του πανελ...

Γι'αυτο σε ρωταω αν το κανει και σε DVD για να αποκλειστει η περιπτωση να φταιει το PS3...

Μηπως εχει διαφορετικη συνδεση η παιχνιδομηχανη?

Σε PC έχω δει στο παρελθόν παρεμφερή φαινόμενα σε υπερθέρμανση της κάρτας γραφικών. Σε παιχνίδια σου το κάνει σε τρισδιάστατα περιβάλλοντα μόνο ή και σε βίντεο παιχνιδιών; Οι γραμμές εμφανίζονται αμέσως με το που ξεκινάς το παιχνίδι ή μετά από λίγη ώρα;

Εναλλακτικά, με τις ρυθμίσεις limited/ful RGB levels και Y Pb/Cb Pr/Cr Super White (HDMI)- Off or On έπαιξες καθόλου; Το PS3 είναι άμεσα συνδεδεμένο με την τηλεόραση ή παρεμβάλλεται κάποιος ενισχυτής;