ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ AVCLUB ΣΤΗΝ HIEND SHOW 2008

Γνώρισα την Πέμπτη το βράδυ στην παρουσίαση των KEF MUON(ήμουν προσκεκλημένος) από κοντά τους Λάρρυ και Τζιμίσκε...Καταπληκτικά παιδιά και οι δυο και χάρηκα πραγματικά...
Θέλοντας να γνωρίσω και άλλα παιδιά από το avclub πέρασα σήμερα το πρωί κατά τις 2.30 από το δωμάτιο...Ήταν καμιά δεκαριά άτομα και άκουγαν μουσική δυνατά από ένα σύστημα που 'τσίριζε' με γυρισμένες τις πλάτες προς την είσοδο(και τους εισερχόμενους)...
Μάταια προσπάθησε ο καημένος ο Λάρρυ αμήχανα για κάμποσα δευτερόλεπτα να μου τους συστήσει...Κανένας δεν μου έδωσε ουδεμία σημασία(όπως λένε ο Πάνος και ο Χάρης Κατσιμίχας...)
Παιδιά απλά ήθελα να πω ένα γειά...

εχεις απολυτο δικιο!!!!!!
και χρεώνομαι στο 100% την παραληψη αυτη , το μονο ελαφρυντικο που θα ηθελα να δεχθεις εκ μερους μου ειναι , οτι οταν χαιρετιστήκαμε δεν θυμομουν ποιος ησουν διοτι 2 μερες τωρα με τα 9 ωρα που εχω ριξει εχω χασει λιγο τον μπουσουλα :BXVZCBXZ6:

φυσικα με χαρα μου θα σε συστησω αν ξαναπερασεις και σημερα απο κοντα μας και να σε κερασουμε και τσικουδια με ξερα συκα να ξαναισιωσουμε την φαση!!!!!!
(το μαυρο αψεντι του Tzimisce) τελειωσε:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ AVCLUB ΣΤΗΝ HIEND

Τα ηχεία που "τσίριζαν" έπαιξαν την καλύτερη μουσική που έχει ακουστεί σε τέτοιου είδους έκθεση, και ουχί τις γνωστές πίπες, που τις έχουν μάθει οι υπάλληλοι των ξενοδοχείων που γίνονται οι εκθέσεις.

Σωστο.

It's all about music isn't ?

Ok παιδιά Δεν έγινε τίποτα...Αν μπορέσω θα περάσω σήμερα...
(Και ρε συ Λάρρυ να μη θυμάσαι την παλιόφατσα του ongaku del porto???;););););))

Όσο για το σύστημα δεν τρέχει τίποτα που είπα πως τσίριζε...Εδώ κάνουμε κριτική σε συστήματα εκατομμυρίων...Το θάψιμο που έπεσε χθες σε μηχανάκια των 30 και των 50 χιλιάδων δεν λέγεται...Εντάξει να το πω αλλοιώς...Έξυναν λίγο τα πρίμα...Οι μουσικές πάντως μια χαρά ήταν...Anyway νά 'στε όλοι καλά και του χρόνου...

Τα ηχεία που "τσίριζαν" έπαιξαν την καλύτερη μουσική που έχει ακουστεί σε τέτοιου είδους έκθεση, και ουχί τις γνωστές πίπες, που τις έχουν μάθει οι υπάλληλοι των ξενοδοχείων που γίνονται οι εκθέσεις.

Δηλαδή για να καταλάβω:Ερχεται κάποιος που παλιότερα έχει χαρακτηρίσει τά μέλη τού avclub 'πρόβατα´και ´άλλα τινα ζώα´δημοσίως,γράφει με ψευδώνυμο(δικαίωμά του)και απαιτεί να υπάρχουν Μαζορέτες στην είσοδο τού Περιπτέρου οι οποίες μαλιστα να τον γνωρίζουν και προσωπικά.
Ασε που δεν ξέραμε οτι υπήρχε περίπτωση ´βαθμολόγησης´τού Συστήματος με την ´γνωστή μέθοδο´να βάλουμε τά καλά μας.:flipout::flipout:
Ας όψεται η ευγένεια τού παντα καλοπροαίρετου Larry.

Δηλαδή για να καταλάβω:Ερχεται κάποιος που παλιότερα έχει χαρακτηρίσει τά μέλη τού avclub 'πρόβατα´και ´άλλα τινα ζώα´δημοσίως,γράφει με ψευδώνυμο(δικαίωμά του)και απαιτεί να υπάρχουν Μαζορέτες στην είσοδο τού Περιπτέρου οι οποίες μαλιστα να τον γνωρίζουν και προσωπικά.Ασε που δεν ξέραμε οτι υπήρχε περίπτωση ´βαθμολόγησης´τού Συστήματος με την ´γνωστή μέθοδο´να βάλουμε τά καλά μας.:flipout::flipout:
Ας όψεται η ευγένεια τού παντα καλοπροαίρετου Larry.

Και να σου πώ οτι το σκέφτηκα να ντυθώ χτες έτσι..:BDGBGDB55:
Τι στο καλό επί της υποδοχής θα ήμουν αλλιώς ?:guitarist::flipout:

Ok παιδιά Δεν έγινε τίποτα...Αν μπορέσω θα περάσω σήμερα...
(Και ρε συ Λάρρυ να μη θυμάσαι την παλιόφατσα του ongaku del porto???;););););))

αγαπητέ Μανώλη
συγχώρεσε τον Λάρρυ μας, έγινε πατίνι κι αυτός και άλλοι πολλοί γιά να στηθεί το όλο εγχείρημα που γιά πολλούς άλλους δεν έλεγε τίποτα.
Και εγώ προσωπικά είδα τόσο κόσμο και έδωσα το χέρι σε τόσο κόσμο που ξέχασα τι και πως.
Ασε τώρα να μην σου θυμίσω κάτι γιά ρακές...-bye-

Όσο γιά το σύστημα, είχε περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με μεγαθήρια, ενώ η βιασύνη των παρουσιαστών (ξέρεις ....εμείς παρουσιάζαμε μουσικό πρόγραμμα και όχι μηχανήματα) ώρες ώρες ξεπερνούσε τα όρια στάθμης, παραμόρφωσης και άλλα συναφή.
Όμως έπαιξε μουσική, τέτοια που σπάνια ακούνε ακόμα και οι πιό απαιτητικοί.
Και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι και τα δυό συστήματα ήταν ευγενής προσφορά.

Κάποια στιγμή θα ήθελα να τα πούμε από κοντά

Το συστημα που τσιρiζε ηταν το επαγγελματικο και οχι το DIYκο που προσπαθησαμε να το προστατεψουμε απο τις υπερβολες μας.

Τα παραπονα σας στην......Electrovoice:flipout::flipout:

αγαπητέ Μανώλη
συγχώρεσε τον Λάρρυ μας, έγινε πατίνι κι αυτός και άλλοι πολλοί γιά να στηθεί το όλο εγχείρημα...-bye-

Και εκτός αυτού μοίραζε και τα διαφημιστικά του club την Κυριακή ο δύστυχος...Συγχαρητήρια στον Λάρρυ και σε όλους για την προσπάθεια...Όλα οκ...Όλα οκ...Και φυσικά να τα πούμε...

*
(Θα τσι πιούμε και τσι ρακές...που θα πάει:tee:)

Last edited:
Εγώ, κρίνοντας από αυτά που έλεγαν άλλοι, έμεινα με την εντύπωση ότι και τα δύο συστήματα είχαν καλές και κακές στιγμές, ανάλογα τις εκάστοτε ρυθμίσεις, εντάσεις και μουσικές επιλογές.