τελη κυκλοφοριας και εκλογες

serreos73

AVClub Addicted Member
28 June 2006
2,429
ΑΘΗΝΑ-ΑΛΙΜΟΣ
γνωριζει κανεις να πει..τι θα γινει τωρα με τα τελη κυκλοφοριας και το σχεδιο για την αποσυρση? εφοσον τωρα διαλυθηκε η βουλη...και δεν ψηφιστηκε...σημαινει οτι λογικα δεν θα προλαβουν να εφαρμοστει απο φετος τα νεα τελη κυκλοφοριας?

Θυμάται κανείς ποια ήταν η θέση της αντιπολίτευσης σε αυτό το θέμα?

(όχι τπτ άλλο είχε γλυκαθεί ο πατέρας ότι θα άλλαζε αμάξι...αχχααχαχ)

πηρα τωρα τηλεφωνο σε μια αντιπροσωπια..δεν ξερουν τιποτα τι θα γινει! οσοι παρηγγειλαν αυτοκινητο πονταροντας στην αποσυρση και επιδοτηση ελπιζω να μην βρεθουν προ εκπληξεως....

..εάν δεν έχει περάσει, ( που δεν έχει περάσει από τη βουλή ), πάει περίπατο!!!
Βέβαια, 'οποιος νομίζει ότι δεν θα σκαρφισθούν και οι επόμενοι κάτι ανάλογο, είναι γελασμένος!!

Ναι αλλά δεν είναι πολιτική-κομματική συζήτηση. Μπορεί πχ να έλεγε τι θυμάστε από τις "Λουκιανού Εκλογές" που είχαμε στο γυμνάσιο.

Μην αναρωτιέστε, δεν πρόκειται για πολιτική/κομματική συζήτηση, αλλά για εύλογη απορία τι μέλλει γεννέσθαι με κάτι που είχε ανακοινωθεί αλλά δεν πρόλαβε να γίνει νόμος του κράτους, τώρα που διαλύεται η βουλή μέχρι τις εκλογές.

φιλε Μιχαλη και Νικο υπαρχει κανονισμος που δεν επιτρεπει της πολιτικες κοματικες και θρησκευτικες συζητησεις

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ειδικά από σένα Μιχάλη προς τι η απορια ... ειδικα οταν κ ο Παναγιωτιδης και ο Send ο Κρυωνας, ο Τρυφωνιδης ειναι καλοι σου φιλοι και κατα καιρους χαιρομαι(ενιοτε και ζηλευω) που σας βλέπω τιγκα στο ξυγκι:flipout::flipout:

μπορεις να τους ρωτησεις απο κοντα ή και να απαιτησεις να αλλαξει ο κανονισμος

εγω κ λυπαμαι ειλικρινα αλλα θα τον τηρησω οσο μπορω

Last edited:
και θα ηθελα αν γνωριζει κατι γα το ερωτημα που εθεσε ο φιλος στο 1ο του ποστ σχετικα με τον εαν η αποσυρση θα εχει οντως ισχυ

επειδη Μιχαλη μου εισαι στην πιατσα και γνωριζεις πολλα θα ηθελα την αποψη σου

παιδια..χαλαρωστε λιγο ολοι..μια απορια εξεφρασα που δεν αφορα αμεσα τις εκλογες αλλα κατι που μας αφορα ολους νομιζω...σκεφτειται οτι μπορει καποιοι να εχουν παραγγειλει καποιο αυτοκινητο υπολογιζοντας στην τιμη του..επιδοτηση και αποσυρση και ενδεχομενος τωρα πρεπει να τα βαλουν απο την τσεπη τους..τελος παντων να ποσταρω ενα σιτε που βρηκα και γραφει το εξης...δεν γνωριζω ποσο αξιοπιστο ειναι..

http://www.autoblog.gr/2009/09/03/d...pologia-gia-tin-aposirsi-kai-gia-ta-nea-teli/

φιλε Μιχαλη και Νικο υπαρχει κανονισμος που δεν επιτρεπει της πολιτικες κοματικες και θρησκευτικες συζητησεις

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ειδικά από σένα Μιχάλη προς τι η απορια

Δεν υπάρχει πρόβλημα βρε Larry. Αφού υπάρχει ο κανονισμός εντάξει.

Αν και είναι επίκαιρο θέμα και θα έπρεπε να επιτρέπεται και να υπάρχει επέμβαση μόνο αν ξεφύγει η συζήτηση.
Αυτή τη στιγμή παντού γίνονται συζητήσεις για τις εκλογές και μου φάνηκε κάπως.
Τέλος πάντων. Δεν μιλάμε για εκλογές.

Λάρρυ το είπαν και στις ειδήσεις και είναι ξεκάθαρο.
Εφ όσον δεν υπάρχει βουλή δεν πάει το νομοσχέδιο γιά ψήφιση.
Η επόμενη κυβέρνηση, όποια είναι, θα κάνει τις σχετικές ανάλογες ή διαφορετικές κινήσεις.

Απάντηση: Re: τελη κυκλοφοριας και εκλογες

επειδη Μιχαλη μου εισαι στην πιατσα και γνωριζεις πολλα θα ηθελα την αποψη σου
Δεν γνωρίζω δυστυχώς με ακρίβεια τι θα γίνει.
Μπορώ όμως να υποθέσω ότι δεν θα γίνει όπως έχει εξαγγελθεί και όταν έρθει ο άλλος Μανωλιός με τα ρούχα του αλλιώς, θα μας διπλασιάσει τα πάντα διότι θα πει ότι βρήκε άδεια ταμεία.
Τα τέλη κυκλοφορίας είναι εύκολο χρήμα.

Η Βουλή , εάν δεν κάνω λάθος , διαλύεται την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Λέτε να ψηφισθεί αύριο Παρασκευή ; Οπότε , εάν δεν πιάσει πρεμούρα την επόμενη κυβέρνηση , που κατά την πορεία των πραγμάτων , δεν θα είναι η ίδια , δεν νομίζω να είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της .

Re: Απάντηση: τελη κυκλοφοριας και εκλογες

Η Βουλή , εάν δεν κάνω λάθος , διαλύεται την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Λέτε να ψηφισθεί αύριο Παρασκευή ; Οπότε , εάν δεν πιάσει πρεμούρα την επόμενη κυβέρνηση , που κατά την πορεία των πραγμάτων , δεν θα είναι η ίδια , δεν νομίζω να είναι μέσα στις πρώτες προτεραιότητες της .

Ακριβώς, δεν είναι άμεση προτεραιότητα, τον ενδεχόμενο της απόσυρσης όμως θα εξετασθεί, υπό άλλο άλλη οπτική τόσο σε επίπεδο για καθαρότερο περιβάλλον, όσο και σε οικονομικό όφελος της νέας κατά πως φαίνεται προκύπτουσας κυβέρνησης -bye-