Τελικά έγινα και εγώ κάτοχος μιας Philips 42PFL9703D/10

nsamar

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,915
Washington, DC
Και ξαφνικά από το πουθενά έγινα και εγώ κάτοχος μιας Philips 42PFL9703D/10. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες και μπορώ να πω οτι εκτός από την εικόνα με την οποια χαζεύεις με εξέπληξε και η ποιοτητητα ήχου των κρυφών ηχείων. Το βράδυ θα της περάσω το νέο software και θα την ψάξω περισσότερο. Πως μπαίνω στο κρυφό μενού?

Καλορίζικη.
062596(INFO).
Με άπειρη προσοχή.
Μην αλλάξεις κάτι που δε γνωρίζεις τι κάνει και προσημείωσε τις αρχικές ρυθμίσεις.

Ευχαριστω παιδια! Να σται καλα. Και παμε τώρα στο ψητο....
Έχει ασχοληθεί κανείς με τις ρυθμισεις της. Έχω την εντύπωςση οτι out of the box παιζει λιγο "υπερβολικά"? Έχει ασχοληθεί κανείς με τις ρυθμίσεις της?

Έχω ασχοληθεί αρκετά, με τη διαφορά οτι έχω την 9803. Τι ακριβώς ψάχνεις;

Βασικά τα πάντα... Νομιζω οτι out of the box παιζει αλλου ντ' αλλου. Εχει ασχοληθεί κάποιος να σετάρει μια τέτοια TV εγώ δεν το έχω ψάξει καθόλου. Και δε με ενδιαφερουν τα κλασσικά Brightness / Contrast αλλα τα "καλουδια" της Philips οπως Pixel Plus, noise filter κλπ.

Το pixel plus on, το noise filter κλειστο ή στο ελάχιστο για DVD, BD και στο μέγιστο για τηλεοπτικό

Εκτός και αν έχεις καλή λήψη, οπότε το noise filter κλειστό και στα αναλογικά κανάλια...