Τελικα μας κοροιδευουν τα εντυπα του χωρου?

nikos.s

Senior Member
22 October 2007
442
Οπως και πολλοι αλλοι ετσι κι'εγω εχω μια τρελλα με τις τηλεορασεις και ειμαι τακτικος αναγνωστης τον περιοδικων του χωρου.Αγοραζοντας το τελευταιο τευχος του Ηχου και του Digital vision(HDTV)διαπιστωσα οτι το τεστ που εχουν για την 52F96 ειναι ακριβως το ιδιο.Δηλαδη οτι γραφει το ενα γραφει και το αλλο.Και ερωτω.Μηπως τελικα μας κοροιδευουν?

Μήπως έχει γραφτεί από τον ίδιο συντάκτη? Μπορεί ο άνθρωπος να είναι διπλοθεσίτης. Για ψάξτο.

Καλη η παρατηρηση του Αντρεα. Εξαλλου στον ΗΧΟ δεν αναγραφεται καν ποιος ειναι ο συντακτης...

Δεν ειναι διπλοθεσιτης.το εχω ψαξει.αλλα και ετσι να ηταν θα μπορουσαν να μπουν στο κοπο να το αλλαξουν λιγο το κειμενο.με αυτο που ειδα τωρα ουσιαστικα μας λενε να αγοραζουμε ενα απο τα δυο εντυπα.Ωραια,θα κανουμε και οικονομια.

Μήπως τα περιοδικά ανοικουν στον ίδιο εκδοτικό οργανισμό; Αν ναι το κείμενο που έχει γραφτεί λογικ´ααποτελεί ιδιοκτησια του εκδοτικού οίκου και το διαχειρίζεται όπως θέλει.

Πραγματικά παράξενη ιστορία.

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εξήγηση.

Ακυρο. Το έψαξα και δεν ανοικουν στις ιδιες εκδόσεις τα περιοδικα που αναφέρεις.

Τι να πώ.

Για πεσ τε μου που να παω οσον αφορα τα πνευματικα δικαιωματα και ποιον να χωσω μεσα first .

Attachments

• policeman.jpg
    policeman.jpg
    37.7 KB · Views: 13
Είναι λίγο απογοητευτικά τα πράγματα. Τώρα τελευταία στον ήχο με ενοχλούν τα περιληπτικά κειμενάκια, και τα διάφορα διαγράμματα που έχουν μετρήσεις σε 3-4 σημεία και αντί για καμπύλες έχουν ευθείες γραμμές... Δίνουν μια αίσθηση προχειρότητας...

δεν ανήκουν στον ίδιο οργανισμό....το digital vision βγάζει και το περιοδικό high fidelity.....οπότε.... μάλλον έχει πέσει copy/paste

καποτε που ημουν αναγνωστης καποιων απ' αυτων,μου εδιναν την εντυπωση αν οχι την βεβαιοτητα οτι ηταν κειμενα αντιγραμμενα απο ξενα σαιτς.
κατι σαν την ειδηση που μεταδιδει το ροιτερ και απλα αναμεταδιδεται.
αρα δεν εχει σημασια ποιο κυκλοφορει πρωτο κατα την γνωμη μου.

καποτε που ημουν αναγνωστης καποιων απ' αυτων,μου εδιναν την εντυπωση αν οχι την βεβαιοτητα οτι ηταν κειμενα αντιγραμμενα απο ξενα σαιτς.

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

To Digital Vision ανήκει στην Vision Press, της οποίας το 35% ανήκει στις Τεχνικές Εκδόσεις, που πρόσφατα αγοράστηκαν από τις εκδόσεις Λυμπέρη. Ο Ήχος ανήκει 100% στις Τεχνικές Εκδόσεις και άρα πλέον στις εκδόσεις Λυμπέρη. Άρα η συγγένεια είναι πολύ στενή.

Μπορει σε ορισμενα θεματα να ειναι ετσι.Σε μια επισκεψη μου σε ενα απο τα δυο εντυπα οταν ειχα παει ο δημοσιογραφος τεσταρε εκεινη την ωρα μια lcd και ειχε και σε κουτι και μια πλασμα που του την ειχαν στειλει και αυτη για τεστ.Αρα δεν μπορει ολα να ειναι απο ξενα σαιτ.εμενα αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι παρολο που θεωρουνται ανταγωνιστικα περιοδικα δεν μπηκαν καν στο κοπο να αλλαξουν λιγο το κειμενο.και το κανω σαν παρατηρηση προς το διευθυντη του Ηχου ο οποιος οσες φορες τηλεφωνησα για αποριες ηταν εξυπηρετικοτατος.

Απάντηση: Re: Τελικα μας κοροιδευουν τα εντυπα του χωρου?

To Digital Vision ανήκει στην Vision Press, της οποίας το 35% ανήκει στις Τεχνικές Εκδόσεις, που πρόσφατα αγοράστηκαν από τις εκδόσεις Λυμπέρη. Ο Ήχος ανήκει 100% στις Τεχνικές Εκδόσεις και άρα πλέον στις εκδόσεις Λυμπέρη. Άρα η συγγένεια είναι πολύ στενή.

Έτσι είναι.

Με την ταχύτητα ανάπτυξης της πληροφορίας, εκτιμώ ότι δεν αξίζει να δαπανήσουμε μια περιουσία για την αγορά περιοδικών, δεν συμφωνείτε?

Απάντηση: Re: Τελικα μας κοροιδευουν τα εντυπα του χωρου?

Με την ταχύτητα ανάπτυξης της πληροφορίας, εκτιμώ ότι δεν αξίζει να δαπανήσουμε μια περιουσία για την αγορά περιοδικών, δεν συμφωνείτε?

οχι(τα εχω σταματησει εδω και καιρο):p

Εξαλλου στον ΗΧΟ δεν αναγραφεται καν ποιος ειναι ο συντακτης...
Πολύ σωστά!
Εξάλλου απο τα 2 τελευταία τεύχη διαφαίνεται ότι το συγκεκριμένο περιοδικό άλλαξε στρατόπεδο ............ LCD-Plasma και ο πόλεμος καλά κρατεί...