Τελικά... ο Βλάσης στην Αθήνα; Πότε;

Greg61

Senior Member
κι εγώ τέσσερις γυναίκες έχω ....

αλήθεια, μάλλον θα είμαι Αθήνα στις 19/11 (ειδικά αν καπνίζει ακόμα το Πολυτεχνείο). Αν έχεις ελεύθερο κάποιο 2ωρο...

Μετά χαράς!
Εξασφάλισα ήδη τέσσερα συνεχόμενα δίωρα (μετα δημοσίων θεαμάτων) κι άλλα τρία χωριστά μεταξύ τους.

Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε!

Τα δίωρα... τα καθορίζεις εσύ, απο την 14:30 κάθε μέρας και μετά! Ακόμη και τα τέσσερα συνεχόμενα!
Οπότε... 6945125847.
All others... it's up to you!

Ά! Το Πολυτεχνείο... δέν θα επιτραπεί να καπνίζει! Το καπνίζειν απαγορεύεται σε περικλείστους δημοσίους χώρους.
Ο νοών νοήτω, κι όπως άς το εκμεταλλευθεί.

Βλάση, πότε έρχεσαι τελικά; Ισχύει η 19/11;

Τελικώς... το Πολυτεχνείο αποφάσισε οτι το κάπνισμα είναι ανθυγιεινό.

Last edited:
Βλάση, πότε έρχεσαι τελικά; Ισχύει η 19/11;

Τελικώς... το Πολυτεχνείο αποφάσισε οτι το κάπνισμα είναι ανθυγιεινό.

θα είμαι στην Αθήνα Παρασκευή ξημερώματα... καθώς θα πάρω το μέσο που προτιμώ, την κλινάμαξα. Έχω ένα ραντεβού στο πανεπιστήμιο κάποια ώρα προς το μεσημέρι, να κάνω μια γερή έρευνα στην Εθνική Βιβλιοθήκη για τα ρουμανικά περιοδικά που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα μέχρι το 1940. Επίσης υπάρχει πιθανότητα (εδώ είναι εντελώς κουφό) να πρέπει να κάνω φωτογράφηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. Άρα σε αυτή την περίτπωση θα πάρω το ΚΤΕΛ πρωί πρωί για Ελευσίνα και κατά τις 11.00 θα είμαι και πάλι στην Αθήνα. Όπως βλέπετε μετά τις 14.00 θα είμαι ελεύθερος για 3-4 ώρες. Μπορούμε να βρεθούμε...

Ok, stby στη διάθεσή σου με μεγάλη μου χαρά. Ενημέρωσέ με μόνο, κατά βάση τηλεφωνικά καθότι πιθανόν δέν θα βρίσκομαι σε υπολογιστή τις ώρες αυτές.

Μετά τις 6:30 θα μπορούσα και αυτό υπο προυποθέσεις, μιας και διασχίζω σχεδόν την μιση Αττική κατά την επιστροφή από την εργασία μου.

Όπως και νάχει, εάν δεν τα καταφέρνω ( πράγμα εξαιρετικά εφικτό ), δεν θα χαθούμε, όλο και κάποια άλλη στιγμή θα τα πούμε από κοντά!!

Βλάση (και λοιποί ενδιαφερόμενοι). Παρασκευή ρεπάρω, οπότε είμαι διαθέσιμος για συνάντηση, και έχω και αμάξι οπότε το ΚΤΕΛ για ελευσίνα το ξεχνάμε. Έχω και ένα δύο φιλμάκια που θέλω να κάψω οπότε ότι πρέπει μου κάθεται... Θα μιλήσουμε τηλεφωνικά Παρασκευή πρωί.

Μιά εικόνα, χίλιες λέξεις...

DSC_1461.JPG

Βλάση, Φώτη, η συμβία κι εγώ σας ευχαριστούμε για την παρέα!

Last edited:
με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το Φώτη και τον Γρηγόρη για τη φιλοξενία... πραγματική φιλία. Επιφυλάσσομαι για βόλτα φωτογραφική στην εσχατιά της Ελλάδας.