Τελικα ποια ειναι?

Σταυρος Δανος

AVClub Addicted Member
21 March 2008
1,811
Πατρα/Κυπρος
attachment.php

5R4GY ή 5U4G

Εχουν σβηστει τα γραμματα:)

Μπορει κανεις να πει με σχετικη σιγουρια?

Επισης ειναι καλυτερα αν το τυλιγμα των νηματων δεν εχει κεντρικη ληψη,να παρω την ταση ανοδου μεσω δυο αντιστασεων?

Last edited:
attachment.php

5R4GY ή 5U4G

Εχουν σβηστει τα γραμματα:)

Μπορει κανεις να πει με σχετικη σιγουρια?

Επισης ειναι καλυτερα αν το τυλιγμα των νηματων δεν εχει κεντρικη ληψη,να παρω την ταση ανοδου μεσω δυο αντιστασεων?

Κατα πολύ μεγάλη πιθανότητα 5U4G

Σχετικά με το ερώτημα , ΟΧΙ γιατί θα παρεμβάλεις ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο τροφοδοτικό σου

Ωραια.Και οι δυο ειναι στα 5V οποταν και να κανω λαθος ειναι οκ.Με την 5U4G θα εχω και 30V περισσοτερα στην ανοδο της 807.

Δηλαδη να παρω απο το ενα σκελος των νηματων την ταση και τελος.

Thanks

:ernaehrung004:
Κατσκευαστικα ειναι συνηθως ομοιες...αν εχουν σβηστει τα λογοτυπα, ο μονος σιγουρος τροπος ειναι το ρευμα νηματων. Στην 5U4 ΕΙΝΑΙ 3 ΑΜΠΕΡ ενω στην 5R4 ειναι 2 αμπερ , αν εχεις τροφοδοτικο με ενδειξεις ρευματος το ελεγχεις αμεσως...
:ernaehrung004:

Thanks Γιαννη.:ernaehrung004:

Μαλλον εχουν πολλες ωρες επανω τους,γιατι παιρνω 35V λιγοτερα απο οσο βρηκα θεωρητικα στους υπολογισμους μου.:BDBDG54:

Μαλλον θα τις αλλαξω με κατι ρωσσικες 5U4 που περιμενω.

Ειναι για το τροφοτικο των drivers της 813,των 807.(τωρα στα 335V,60mA)

:BDBDG54:

Ασε τις λαμπες εκει...βαλε τα fast BYV26E,, πιο καλα , σε ολα...:ridinghorse:

Τωρα που το τελειωσα?:):)
Μου αρεσει πως ακουγεται η λαμπατη ανορθωση.Τι να κανω?:)

Ακουσα τα χειροτερα και τα ακρως καλυτερα για τις sovtek...
Τι να πιστεψω?

Αφου σαρεσει η λαμπα ...:2thumb22sup:....τωρα Sovtek η αλλο δεν γνωριζω θα δεις...μονο μην βαλεις μεγαλο πυκνωτη μετα...:cowboy:

:firstprize:
Αντεχει.....

ΒΑΛΕ ΟΜΩΣ κανενα fast με 470 μf μετα.....:Banane0:
-bye-:Banane0::aktion033:
πιο σχεδιο ειναι αυτο με την 813??

Δεν υπαρχει πουθενα.Θα το γραψω και θα το ποσταρω σε λιγο καιρο.
Μια 807 driver ->interstage 1:1 813 900V @110mA
Πρωτο σταδιο Ε180 με 4:1 step down.

Αναλυτικο σχεδιο,οταν ξεθαψω το scanner κατω απο κατι κουτες με εξαρτηματα:):):)

:SFGSFGSF:
Πολλα irons βλεπω η μαλλον διαβαζω...γιατι τοσα επαγωγικα φορτια για 2 βαθμιδες???υπαρχει λογος? sakumas style....:ernaehrung004:

Ειναι ενα project μονο με interstage coupling,πολλα τσοκ,πολλες μπαταριες(νηματα),και 3 πεντοδοι σε τριοδικη σε σειρα:)

Dc coupling δεν ελεγε(λογω τασεων),και πυκνωτες-coupling:) δεν λενε για τετοια no compromises(οσο γινεται)προσπαθεια.

Ενας άλλος τρόπος για να ταυτοποιήσουμε μια λυχνία είναι ο ακόλουθος.

Την βάζουμε στην κατάψυξη για μερικές ώρες.
Αφου παγώσει την βγάζουμε έξω και φυσάμε πάνω της.
Αν τα χαρακτηριστικά είχαν αποτυπωθεί όπως έκαναν οι μεγάλες εταιρείας κατασκευής θα εμφανιστούν για μερικά δεύτερα στην υγροποίηση των ατμών της αναπνοής πάνω στο γυαλί.

Τον τρόπο αυτό μου είχε συστήσει ένας παπούς σε forum παλιών ραδιοφώνων πριν πολλά χρόνια και μ έσωσε.

Σημείωση: Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει σε όλες.