ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΝΑΛΟΣ-USHER R-1.5...ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

....αγορασμένος πριν περίπου 10 μήνες, και με απεριόριστες δυνατότητες οδήγησης δύσκολων φορτίων.
Γαιδούρι στην αντοχή και την δύναμη,και χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά.
Πρόκειται γιά τον απλό και όχι τον balanced.
Σχετική κουβέντα μπορείται να βρείτε εδώ....
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=3845&highlight=usher
Καινούργιος κοστίζει περίπου 1280 ευρώ, και τον δίνω στην τιμή των 700 ευρώ γιά τα μέλη του club.Εξω θα υπάρξει διαφορετική τιμή, λίγο προς τα επάνω.
Ορίστε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του...

4 Ohm/20Hz-20kHz: 260W(ch)
Damping factor: >175 (single ended)
Circumgyration: >40V / uS
Power supply (4 Ohm): >16A
Transient power supply: >75A
S/N ratio: 100 dB
Frequency (20Hz-20kHz): +/-0.1dB
Shipping weight 87 lbs/pc
Weight: 82 lbs
Dimension (w x d x h ): 18.9" x 18.9" x 8.9"
Shipping box (w x d x h) 23" x 24" x 14"

Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων....

Attachments

• r-1-5-amplifier.jpg
    r-1-5-amplifier.jpg
    45.5 KB · Views: 105
Τι διαφορά έχει ο balanced εκτός από την προφανή της σύνδεσης?

Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΝΑΛΟΣ-USHER R-1.5...ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

Τι διαφορά έχει ο balanced εκτός από την προφανή της σύνδεσης?

....ο Μανώλης Τζωρτζάκης μπορεί να μας πει περισσότερα.Από ότι ξέρω καμία επι της ουσίας εκτός της σύνδεσης....

Re: Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΝΑΛΟΣ-USHER R-1.5...ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

....ο Μανώλης Τζωρτζάκης μπορεί να μας πει περισσότερα.Από ότι ξέρω καμία επι της ουσίας εκτός της σύνδεσης....

Καλησπέρα σε ολους

Παιδιά για 700 e , δέν νομίζω οτι υπάρχει θέμα συζήτησης , το μηχανάκι είναι και βαρύ και ωραίο ._
Τώρα σχετικά με τίς διαφορές , είναι λίγες και μικρές με βασικότερη τήν αλλαγή ένός τρίμερ στο bias , 2 πυκνωτών σε ένα bootstrap οδηγού και οτι δέν υπάρχουν οι τρείς πλακέτες στήν πλάτη που αναλαμβάνουν τήν ballanced λειτουργία .
Φυσικά και δέν μπορεί κανείς να εικάσει πόσο διαφορετικά θα ακουστει ο ένας απο τον άλλον σε ένα X σύστημα , για το πολύ απλό λόγο οτι οποιοδήποτε μεινέκτημα - πλεονέκτημα θα αναδειχθεί ή θα καταποντισθεί απο τον χώρο και τα υπόλοιπα συνοδά

Σε πολύ γενικές γραμμές και επειδή έτυχε να τούς έχω και τούς δύο , ο μέν απλός ακούγεται ίσως πιο λαμπάτος απο τον ballanced και ο τελευταίος ίσως πιο ρωμαλέος στο βαθύ χαμηλό, αλλά οχι τίποτα σημαντικές διαφορές επί τής ουσίας , όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Γιάννης