Test για media players

Status
Not open for further replies.
τελικά έχει πολύ γούστο...
όλα τα σχόλια αναφέρονται μόνο στην αναπαραγωγή ταινιών.

Βρε παιδιά media players είναι όχι movie players...

οκ μετακομιζω την ερωτηση μου,
παρακαλω να σβησετε τα ασχετα ποστ μου,
μιας και δεν βλεπω πως μπορω να τα σβησω.

το topic έχει ξεφύγει τελείως....

απο ποια αποψη?

τελικά έχει πολύ γούστο...
όλα τα σχόλια αναφέρονται μόνο στην αναπαραγωγή ταινιών.

Βρε παιδιά media players είναι όχι movie players...

εαν αναφερεσαι σ`εμενα,αυτο ακριβως λεω.
οτι το εχω ταισει,το εχει παιξει απροβληματιστα.
απο mp3 σε ολες τις συμπιεσεις,flac,flac πολυκαναλο που δεν καταφερα ποτε να παιξω ψηφιακα μεσω htpc,μεχρι ματροσκες 720P,1080p,divx,avi....
τι αλλο να ζητησω...?

απο ποια αποψη?

εαν αναφερεσαι σ`εμενα,αυτο ακριβως λεω.
οτι το εχω ταισει,το εχει παιξει απροβληματιστα.
απο mp3 σε ολες τις συμπιεσεις,flac,flac πολυκαναλο που δεν καταφερα ποτε να παιξω ψηφιακα μεσω htpc,μεχρι ματροσκες 720P,1080p,divx,avi....
τι αλλο να ζητησω...?

για το γεγονός οτι καταντήσαμε να μιλάμε για svideo καλώδια και αν έχεις usb ή hdmi...πρόκειται για ένα πολύ καλό topic και θα πρότεινα να συνεχίσουν οι δοκιμές των media player, γιατί τελευταία παρατηρούνται παράξενα φαινόμενα (ειδικά με κάτι egreat!)

για το γεγονός οτι καταντήσαμε να μιλάμε για svideo καλώδια και αν έχεις usb ή hdmi...πρόκειται για ένα πολύ καλό topic και θα πρότεινα να συνεχίσουν οι δοκιμές των media player, γιατί τελευταία παρατηρούνται παράξενα φαινόμενα (ειδικά με κάτι egreat!)

ok-οντως ασχετα με το περιεχομενο του θεματος...

μπαρδον,
αλλα ανοιξα καινουριο θεμα εκει που επρεπε,
και ειπα οτι θα ηταν προτιμοτερο να σβηστουν τα ασχετα μηνυματα μου.

Τα φόρουμ ως χώρος συζήτησης δεν είναι μόνο για τα προβλήματά ή μόνο του "πέστε μου τι να πάρω γιατί δεν ξέρω τι να διαλέξω ή βαριέμαι να διαβάσω τόσες σελίδες που έχουν γραφεί" είναι και για μοίρασμα εμπειριών και γνώσης.

Αυτός ήταν ο λόγος που άνοιξα το νήμα :worshippy::worshippy:

μπαρδον,
αλλα ανοιξα καινουριο θεμα εκει που επρεπε,
και ειπα οτι θα ηταν προτιμοτερο να σβηστουν τα ασχετα μηνυματα μου.

no problem...σεβαστό! -bye-

Τελικά μάλλον δεν υπάρχει ιδιαίτερη διάθεση από τους κατόχους των υπολοίπων media player να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν το συγκεκριμένο thread με την συμβατότητα των δικών τους μοντέλων, έτσι ώστε να έχουμε όλοι άποψη, για τη συμβατότητα των μηχανημάτων τους με τα συγκεκριμένα αρχεία.
Κρίμα!!!

εδώ που τα λέμε είναι λίγο pain in the @ss αυτο το πακέτο απο τεστάκια, τόσο να τα κατεβάσεις όσο και να τα τρέξεις. Καλό θα είναι να επικεντρωθούμε στα σημαντικά.

3,5,6,10,15

κάποιο nettop με Atom 330 & ION, πως συμπεριφέρεται με τέτοια αρχεία???

Status
Not open for further replies.