Test για τον έλεγχο των ματιών

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία βλέπετε τον Αϊνστάιν.Όσοι έχετε μυωπία βλέπετε την...
Marilyn Monroe.

Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη, πηγαίνετε μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε την Marilyn Monroe.

short.jpg

Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/11/t.html#ixzz16KazazVP

Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία βλέπετε τον Αϊνστάιν.Όσοι έχετε μυωπία βλέπετε την...
Marilyn Monroe.

Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη, πηγαίνετε μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε την Marilyn Monroe.

short.jpg

Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/11/t.html#ixzz16KazazVP

χαχαχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ευτυχώς ακόμα βλέπω καλά!

υ.γ με ένα μικρό τέχνασμα όμως(ψιλοθόλωμα) κατόρθωσα να δω και την φιγούρα της Monroe..

Σε μένα από 1.70μ απόσταση και μετά μετατρέπεται ο einstein σε monroe,πιο κοντά την βλέπω μόνο με ανεστίαστα μάτια σε φλου εικόνα,δηλαδή εστίαση για απόσταση 10cm απ'το μισό μέτρο. :flipout:

Άλλο ένα test.
Όποιος δεν μπορεί να δει τον παπαγάλο έχει πρόβλημα με τα μάτια.

Attachments

• Parrot.jpg
    Parrot.jpg
    77.2 KB · Views: 110
Άλλο ένα test.

Δεν μπορώ να δω τον παπαγάλο , αλλά νομίζω ότι είμαι απόλυτα υγιείς!!! -bye-

Eγω βλεπω και τον παπαγαλο και τον Αινσταιν αν και εχω λιγη μυωπια και αστιγματισμο (κατω απο μια μοναδα ομως συνολικα).

Η γυναίκα μου με 5 βαθμούς μυωπία βλέπει μονρόε όντως ( εμά , λεω και εγω πώς τόσα χρόνια αντέχει την βοιδοκέφάλα μου .... κάτι άλλο βλέπει ,,, :flipout::bang:)

Απάντηση: Re: Test για τον έλεγχο των ματιών

Άλλο ένα test.

Εγω βλεπω ΚΑΙ εναν καϋμενο παπαγαλο που φτεροκοπα προσπαθωντας να μην πεσει στη ...χαραδρα! ε,εε. τα ειδα ολα ετσι;:idea:

Όταν έβαλα τις 2 φωτογραφίες τη μία δίπλα στην άλλη, τα είδα όλα...
Είδα έναν παπαγάλο ... με μουστάκι. Έχω πρόβλημα;

Στατιστικά,οι έχοντες μυωπία έχουν πολύ πιο πετυχημένο γάμο,αφού το βράδυ πριν κοιμηθούν...βγάζουν τα γυαλιά τους.
Εγώ είμαι ένας από αυτούς.Έχω 7.5 βαθμούς και είμαι 20 χρόνια παντρεμένος. :behead:

Στατιστικά,οι έχοντες μυωπία έχουν πολύ πιο πετυχημένο γάμο,αφού το βράδυ πριν κοιμηθούν...βγάζουν τα γυαλιά τους.
Εγώ είμαι ένας από αυτούς.Έχω 7.5 βαθμούς και είμαι 20 χρόνια παντρεμένος. :behead:

Αντε και καλα...σαραντα:BXVZCBXZ6: