Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Θα αγοράσετε το iPhone 4 S

• Total voters
    0
Το φόρτισα όλο το βράδυ και το έβγαλα από την πρίζα τώρα.14:30 το μεσημέρι είναι στο 100%.
Έχω σκοπό να το κρατήσω όλη μέρα με κλειστά wifi 3g notification kai location για να δω αν θα έχει διαφορά.
Ίσως έτσι καταλάβουμε αν η μπαταριά κάνει φτερά λόγο εκτεταμένης χρήσης (και 2πύρινου γαρ) η αν κάνει φτερά γιατί την τρώει ανούσια το λειτουργικό.
Θα επιστρέψω η αργά το βραδύ η αύριο να ενημερώσω.

Μέτα από μια μέρα μέτριας χρήσης η μπαταριά έφτασε μέχρι το 43% από χτες.
Να σημειωθεί ότι η χρήση που έγινε ήταν απλού κινητού κατά κύριο λόγο(sms, τηλεφωνήματα) με κλειστά wifi,3g,location και αρκετά light χρήση.
Σε αυτό το σημείο η μπαταριά είχε φτάσει στο 85% 10 ώρες μετά την φόρτιση.
Στην συνεχεία επειδή βαρέθηκα στην δουλειά ενεργοποίησα τα πάντα και άρχισα να παίζω κάποια παιχνίδια,για να φτάσει η μπαταριά περίπου στο 70% στις 14 ώρες μετά την φόρτιση.
Και τέλος ξύπνησα σήμερα το πρωί(η μάλλον μεσημέρι)και το βρήκα στο 43% που σας ανέφερα εξαρχής.
Όπως καταλαβαίνεται και εσείς βασικός λόγος που κάνει φτερά η μπαταριά είναι η υπερβολική χρήση,και παράλληλα μεγάλη κατανάλωση κάνουν και οι ασύρματες επικοινωνίες και ειδικά το location(όπως λέγεται σε διαφορά forums)
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος έτσι όπως την έβγαλε με την μπαταριά του και μου εξαφάνισε οποία "ξενερα" είχα για αυτό το θέμα.

Και εγώ δεν μπορώ να πώ οτι είμαι δυσαρεστημένος με την διάρκεια της μπαταρίας. Με νορμάλ χρήση κρατάει δυο μέρες, με χαμηλή ακόμα παραπάνω. Όταν βέβαια είμαι όλη μέρα στο angry birds παράλληλα με μουσική και ενδιάμεσα ίντερνετ στο τέλος της μέρας θέλει την φόρτισή του, αλλά δεν το βρίσκω και ιδιέτερα παράλογο... Μπαταρία έχει και όχι ηλεκτρικό εργοστάσιο...

Απάντηση: Re: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Παρέλαβα και εγώ χθες το δικό μου 4s... Αν και δεν είχα σκοπό να αναβαθμιστώ, μια οι γενναίες επιδοτήσεις της vodafone αν αλλάξεις δίκτυο, μία η πολύ καλη μεταπωλητική αξία του iphone 4, με έψησαν.
Πρωτες εντυπώσεις: Αν με μία λέξη θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω είναι "ακαριαίο" σε θέμα ταχύτητας! Αν και το παλιό 4αρι ήταν γρήγορο, αυτό είναι σφαίρα, ελέω του 2πύρηνου επεξεργαστή. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στις βαριές εφαρμογές όπως τα navigators αλλα και στις απλές που του δίνουν μια αίσθηση "snappy". Αυτα πάντα με λειτουργικό IOS 5 το οποίο είναι λίγο πιο βαρύ από τους προκατοχους του και στο 4s (όπως και στο ipad 2) είναι "αεράτο". Αντιθέτως, το παλιο μου 4αρι με το IOS5 "βάρυνε".
Η κάμερα επίσης είναι super, και οι πρώτες φωτό και 1080p video που τράβηξα είναι σαφώς καλύτερες από του 4αριου και μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να τραβάω την μπέμπα οπου και να είναι χωρίς να έχω το άγχος της σκέψης "να είχα την καλη μηχανή μου εδώ"..
Τέλος το siri είναι πολύ διασκεδαστικό, αν και με πολλούς περιορισμούς λόγω Ελλάδας (δεν μπορεί να ψάξει μέρη και χάρτες εδώ). Επίσης για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να προσέχεις πολύ την προφορά σου γιατί δεν πολύ καταλαβαίνει τα γκρίκλις. :p
Δοκίμασα όμως, βρισκόμενος στο αυτοκίνητο και με επιτυχία, να προσθέσω ραντεβού στο ημερολόγιο, να δημιουργήσω υπενθυμίσεις και να στείλω ένα απλό email (στα αγγλικά), υπαγορεύοντας στο siri! Επίσης του ζήτησα να μου διαβάσει ένα email στα αγγλικά και το έκανε!
Το μυστικό είναι η προφορά, κάτι που δεν είναι εύκολο να πετύχει κάποιος που δεν έχει ζήσει εξωτερικό, οπότε ευελπιστώ πως όταν το προσαρμόσουν στα ελληνικά θα είναι πολύ χρήσιμο. Το καλό είναι και πως το siri μαθαίνει σιγά-σιγά την προφορά σου, οπότε βελτιώνεται με τον καιρό. Επίσης, είναι ακόμα beta και διάβασα πως το όλο σύστημα μαθαίνει βάσει των προφορών και των ερωτήσεων των εκατομμύριων χρηστών του, μίας που όλες οι ερωτήσεις προς το siri στέλνονται στο "farm" της apple στην Αμερική.

Για την μπαταρία δεν έχω ακόμα άποψη (είμαι στην πρωτη φόρτιση), αλλα θα επανέλθω.

Προσωπικά θεωρώ πως εάν υπάρχει δυνατότητα επιδότησης, αξίζει κάποιος να πουλήσει το 4αρι του και να το πάρει. Εαν όμως είναι να πληρώσει full price, ας περιμένει το 5αρι. Εννοειται πως για κατόχους 3gs ή άλλων κινητών, η αγορά του 4s είναι highly reccomended...

Re: Απάντηση: Θα αγοράσετε το iPhone 4 S ;

Wraio to iphone 4s alla mou fenetai san mia kinish tis apple na piasei ton antagonismo (samsung galaxy s2) para na parousiasei kati protoporiako.

Ευχαριστημενος μεν αλλα δυσαρεστημενος με την αποδοση της μπαταριας.
Ας ελπισουμε οτι με την 5.1 θα επανελθει :)

@stelios26
Aπο που εκλεισες το 3G???

Kαλησπερα εδω και μια ωρα το εχω στα χερια μου,με αναμεικτα συναισθηματα.Ενας υπαλληλος στο Πλαισιο προσπαθωντας να περασει τον ανταπτορα στη microsim για να δουλευει το Ν8 ,ωσπου να λειτουργησει το 4S,χαλασε το Ν8 ,οποτε θα εχουμε <πανηγυρια> με το Πλαισιο.
Μια βοηθεια :πως αντιγραφουμε τις επαφες απο Νοκια στο 4S.
Aυτο ειναι το βασικοτερο προς το παρον,για τα υπολοιπα θα σας <πριξω> αργοτερα

Πεντε ωριτσες το εχω και δεν μπορω να πω οτι δεν εχει τις ιδιοτροπιες του το λογισμικο του,μπορει το symbian anna να ειχε και αυτο τις <παραξενιες> του,αλλα και το 4 S δεν παει πισω.Βεβαια επιφυλασομαι γιατι ειναι ακομη νωρις,αλλα εκεινο το φυλλαδιο με τις οδηγιες ειναι τοσο πληρες ,που αρχιζω να νοιωθω χαζος.Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλου περισσοτερες οδηγιες για πιθανες ρυθμισεις ,αλλα στο φυλλαδιο niet

Τασο ,γιατι δεν εμφανιζει τους χαρτες?απο τους κατεβαζουμε? μου δειχνει την μιση Θεσσαλονικη και φυσικα τιποτε εξω απο αυτη.
Τις επαφες που εχω στο outlook ειναι τα email και οχι τα τηλεφωνα.Αντεγραψε ολα τα email στα μηνυματα,και τωρα πρεπει να βρω πως να τα βαλω στις δ/σεις email

το πηρα μονο κ μονο γιατι μου το καναν δωρο λογω δουλειας. αλλιως θα κραταγα το 3gs μου το οποιο δεν με εχει προδοσει εδω 2 χρονια ουτε καν εχει φθαρει η κολλησει.