stelios26
Senior Member
- 5 June 2009
- 514
Το φόρτισα όλο το βράδυ και το έβγαλα από την πρίζα τώρα.14:30 το μεσημέρι είναι στο 100%.
Έχω σκοπό να το κρατήσω όλη μέρα με κλειστά wifi 3g notification kai location για να δω αν θα έχει διαφορά.
Ίσως έτσι καταλάβουμε αν η μπαταριά κάνει φτερά λόγο εκτεταμένης χρήσης (και 2πύρινου γαρ) η αν κάνει φτερά γιατί την τρώει ανούσια το λειτουργικό.
Θα επιστρέψω η αργά το βραδύ η αύριο να ενημερώσω.
Μέτα από μια μέρα μέτριας χρήσης η μπαταριά έφτασε μέχρι το 43% από χτες.
Να σημειωθεί ότι η χρήση που έγινε ήταν απλού κινητού κατά κύριο λόγο(sms, τηλεφωνήματα) με κλειστά wifi,3g,location και αρκετά light χρήση.
Σε αυτό το σημείο η μπαταριά είχε φτάσει στο 85% 10 ώρες μετά την φόρτιση.
Στην συνεχεία επειδή βαρέθηκα στην δουλειά ενεργοποίησα τα πάντα και άρχισα να παίζω κάποια παιχνίδια,για να φτάσει η μπαταριά περίπου στο 70% στις 14 ώρες μετά την φόρτιση.
Και τέλος ξύπνησα σήμερα το πρωί(η μάλλον μεσημέρι)και το βρήκα στο 43% που σας ανέφερα εξαρχής.
Όπως καταλαβαίνεται και εσείς βασικός λόγος που κάνει φτερά η μπαταριά είναι η υπερβολική χρήση,και παράλληλα μεγάλη κατανάλωση κάνουν και οι ασύρματες επικοινωνίες και ειδικά το location(όπως λέγεται σε διαφορά forums)
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος έτσι όπως την έβγαλε με την μπαταριά του και μου εξαφάνισε οποία "ξενερα" είχα για αυτό το θέμα.