θα ήθελα μια κάρτα τηλεοράσεως ....

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Γεια σας
Πριν λίγο καιρό απέκτησα ένα HTPC με σύνθεση......
Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz
RAM: CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB (800Mhz)
Επειδή προς τα παρών θα βάλω στο παιδικό δωμάτιο για να βλέπει το παιδί τηλεόραση από την οθόνη και λίγο αργότερα στο σαλόνι δίπλα στη μεγάλη τηλεόραση θα ήθελα να βάλω μια κάρτα τηλεοράσεως για να βλέπω...... :BDBDG54:
Με ενδιαφέρει μία απλή σχετικά κάρτα, όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη με καλό σήμα (όσο γίνεται) με απλό μενού και οχι πολύ ακριβή. Με ενδιαφέρει ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ καμιά εκπομπή από την τηλεόραση όταν θα το προγραμματίζω. Κατά καιρούς βλέπω συζητήσεις μέσα στο φορούν για κάρτες και θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε τι να αγοράσω.
Δεν με πειράζει αν έιναι εσωτερική η εξωτερική. απλά να έιναι αξιόπιστη, (φυσικά να έχει κάποιο τηλεκοντρόλ για αλλαγή καναλιών κλπ) να γράφει και οχι πολύ ακριβή.....
Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε;;;;;;;;; :BDGBGDB55:

Το μάξιμουν που μπορώ να διαθέσω έιναι 50ε. με χιλια ζόρια 60 ε.....

Τί λειτουργικό τρέχει το PC?
Γιατί κάποιος που πιθανόν σου απαντήσει, θα θέλει αυτή τη πληροφορία. Επίσης, ρίξε μια ματιά και στις αγγελίες μήπως υπάρχει κάτι σαν κι αυτό που ψάχνεις. Πχ εδώ είναι μιά αγγελία που είχα βάλει σχετικά με κάρτα TV.

"Τρέχω" με λειτουργικό XP.....
απλά θελω και να γράφει.......

Κάποια Βοήθεια;;;

Last edited:
Κάποια Βοήθεια;;;
κάπου έχω ακούσει οτι μερικές κάνουν κάποια "κολλήματα" στην εικόνα.....και θελω να τα αποφύγω;;;;
κάποια γνώμη για την.....TV/RADIO TUNER CRYPTO ΥΒΡΙΔΙΚΟ DVB-T DIVA ; ; ;

Κοιτα και για διπλό tunner εαν σε ενδιαφερει. Με το νέο media center των 7 εχει νόημα να βλέπεις/γράφεις δύο κανάλια ταυτόχρονα.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Φίλε nsamar ποια κάρτα έχει διπλό tunner;; Μπορείς σε παρακαλώ να μου γράψεις κάποια διεύθυνση (site) για να βρω πληροφορίες;;;
Ποιες έιναι καλύτερες;;; Οι pci ; η usb;;; έχω ακούσει οτι μερικές κάνουν κάποια "κολλήματα" στην εικόνα και θελω φυσικά να τις αποφύγω.
Μπορείτε να μου πείτε;;;;;

Re: Απάντηση: θα ήθελα μια κάρτα τηλεοράσεως ....

Ποιες έιναι καλύτερες;;; Οι pci ; η usb;;; έχω ακούσει οτι μερικές κάνουν κάποια "κολλήματα" στην εικόνα και θελω φυσικά να τις αποφύγω.
Μπορείτε να μου πείτε;;;;;
Θεωρητικά ο δίαυλος PCI είναι πολύ ταχύτερος απ' τον USB και επομένως, έχει μικρότερη πιθανότητα για κολλήματα..

Κι εγώ το ίδιο θέλω.. Να γράφω από tv. Έχω λιώσει στο ψάξιμο τα φόρα, άκρη δεν βρήκα, φαίνεται δεν είναι πολύ δημοφιλές "σπορ" το γράψιμο τηλεοπτικών εκπομπών.

αν κανείς έχει δοκιμάσει κάτι και δουλεύει, μ' ενδιαφέρει κι εμένα πολύ.

Εξ' ίσου ενδιαφέρουσα είναι και η ταυτόχρονη αναπαραγωγή του γραμμένου (λίγο πριν στο χρόνο φυσικά). Το κάνουν απροβλημάτιστα τα dvd hd recorders.