Θα ηθελα.....

To Forester ξεχασατε βρε παιδια. Κατα την γνωμη μου ειναι λιγακι καλυτερο απο το RAV στην ασφαλτο

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Τι λετε για Toyota RAV 5θυρο mod. 99 αυτοματο. Φενεται σε πολυ καλη κατασταση. Δεν ξερω τι παιζει με το αυτοματο σαν φθορα....

Και εχει και 13.500

Επειδή είμαι ερωτευμένος με το RAV, αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση χτύπα το...:music-smiley-005:

Μπάμπης Κολέζας said:
Επειδή είμαι ερωτευμένος με το RAV, αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση χτύπα το...:music-smiley-005:

Ερωτας ειναι..............την πατησα και γω!!!!!!

Δεν το αλλαζω με τιποτα αλλο περα απο το νεο RAV:music-smiley-005: Απλα ο πρωτος διδαξας και το πρωτο SUV που κυκλοφορησε

Βασίλης Σωκρατίδης said:
... να αγορασω ενα μεταχειρισμενο τζιπακι. Θελω να διαθεσω περι τα 15000 € , +/-.

Κινηση εντος αθηνας κυριως...
Κινητρο η χρηματοδοτηση, καθοτι θελω πολλες δοσεις και ας βγει παραπανω...

Κοιταξα και την λυση του καινουργιου, αλλα εκτος του οτι παμε ψηλα, εχω επιρροες απο ενα φιλαρακι που επιμενει να παρω μεταχειρισμενο..

Τι μου προτεινετε?

Καμια ακρη εχουμε?

Στείλε πμ

πανκροκ said:
honda hrv 5θυρο και τελειωσες

Μόνο μεταχειρισμένο θα βρείς και πίστεψέ με δεν το πουλάει κανέις το κατήργησε βλέπεις η Honda, :music-smiley-005: ίσως πάει για αντικατάσταση

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Tο αυτοματο δεν ειναι προβλημα? θα την βγαζει στα χιονια?

Με τα περσινα χιονια στη περιοχη σας Βασιλη, και οτι ειχα πρωτοπαρει το ραβ, εκανα μια βολτα να δω πως ειναι στα χιονια, παρολο που δεν γνωριζα το αυτοκινητο καλα.

Το αποτελεσμα και η συμπεριφορα του αυτοκινητου με ικανοποιησε πληρως.:grinning-smiley-043

To RAV του '99 είναι αυτό που μοιάζει με το τωρινό μοντέλο ή είναι το με το προηγούμενο σκάφος?

Αν είναι το τωρινό νομίζω ότι είναι και καλά τα λεφτά που ζητάει.

Τόσο κάνει καινούργιο το fiat panda με τα 100hp. (που παρεπιπτόντως πρέπει να είναι πολύ fun to drive!)

Ειναι το προηγουμενο. Το τωρινο και τα κοντινα του, οχι το τελευταιο, θελουν πανω απο 20.000

Re: Απάντηση: Θα ηθελα.....

Βασίλης Σωκρατίδης said:
Τι λετε για Toyota RAV 5θυρο mod. 99 αυτοματο. Φενεται σε πολυ καλη κατασταση. Δεν ξερω τι παιζει με το αυτοματο σαν φθορα....

Και εχει και 13.500 

Η "αδυναμία" της αυτόματης τετρακίνησης που δεν έχει επιλεκτικό 50/50 μπορεί εύκολα (πανεύκολα όμως) να αντικατασταθεί απο καλό ελαστικό & αμορτισέρ...

Εχω το 5θυρο HRV με 155,000χλμ. Το έχω πάει όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, έχω τραβήξει με συρματόσχοινο wrangler που κόλλησε στη λάσπη και αλλα πολλά που οι γρατσουνιές & οι κακουχίες που έχει πάνω του μαρτυρούν.

Φέτος μετά απο 5 χρονια και 155,000 άλλαξα μπαταρία & τακάκια για 1η φορά...Όσο για την αξιοπιστία...τι να πω...

έκανα και λάθος quote...στο HRV αναφερόμουν φυσικά...

Last edited:
Σε νεες εξελιξεις γυρω απο το θεμα μου, ειμαι αναμεσα σε μεταχειρισμενο RAV4 mod 2002 φιλου με 85.000 χλμ με καινουργια αμορτισερ και λαστιχα και ενος ΧTrail mod 2002 με 75000 (υποτιθεμενα) χλμ, δευτερο χερι (εγω θα ειμαι το τριτο) με αλλαγμενο κινητηρα στα 52000 χλμ

RAV4 me 19000 E
ΧΤrail me 18500 E

To RAV του φιλου ειναι υποθετω ακομα μεσα στην εγγυηση. Το ΧTRAIL μου αρεσει περισσοτερο, αλλα το παρελθον του με φοβιζει, σε αντθεση με το RAV4 του φιλου που το ξερω. Απο την αλλη, ενας φιλος μου εξεφρασε την αποψη οτι δεν πρεπει να φοβαμαι τοσο πολυ παρ'ολο που αλλαξε μηχανη, διοτι τρελλες ζημιες αυτα δεν βγαζουν...

Καμια αποψη?

εχοντας οδηγησει και τα δυο, οι χωροι του xtrail και η ατελειωτη ηλιοροφη του ειναι μεγαλα συν.
αν δεν τα θεωρεις απαραιτητα μαλλον το ραβ.
παντως γενιακ τα νισσαν ειναι πιο σκυλια απο toyota (των ευρωπαικων toyota τουλαχιστον)

Βασίλη ως κάτοχος X-Trail θα είμαι λίγο προσεχτικός… το βασικό πλεονέκτημα του Χ-Trail είναι οι χώροι (στο παλιό Rav ένιωθα κάπως κλειστοφοβικά αλλά αυτό είναι κάτι που μου συμβαίνει σε αρκετά τουτου λόγο όγκου … ;) ) παράπονο στην οδήγηση είτε εκτός ειτε εντός δεν έχω (τουλάχιστον οι δυνατότητες του με υπερκαλύπτουν) φίλοι ιδιοκτήτες Rav θεωρούν και τους πιστεύω, έχοντας την εμπειρία στο Rav και οδηγώντας το δικό μου ότι το Rav παίρνει σίγουρα κεφάλι στην άσφαλτο αλλά το Χ-Trail πήγαινε καλύτερα στο χώμα / λάσπη και ήταν πιο άνετο στην οδήγηση με το οπτικό πεδίο που σου προσφέρει σε σχέση με το παλιό Rav

…τώρα αυτό με την μηχανή πιο πολύ σαν σφάλμα εκ κατασκευής μου ακούγεται παρά σαν πρόβλημα, αφού έχει αντικατασταθεί είσαι ΟΚ…δεν θες να μάθεις τη έχει τραβήξει το δικό μου και δόξα το θεό πρόβλημα δεν έχω…

…καλά αν έχει ηλιοροφη δεν το συζητάω θα το καταλάβεις και εκτιμήσεις από Σεπτ. – Μάιο (το καλοκαίρι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ μέχρι 20:00… ;) )