...θα με γνωρισετε απο το ιχνος των νεκρων.

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
ΟΒΕΡ ΟΒΕΡ:operator:, επικοινωνείτε με τον πιο ψημενο Ελληνα για τη σημερινη συναυλια. ΟΒΕΡ ΟΒΕΡ:operator:

Σημερα λοιπον οι And You Will Know Us By The Trail Of Dead θα βρισκονται στο Gagarin. Οι Αμερικανοι, απο το Austin του Texas, ερχονται στην Αθηνα σε μια πολυ καλη περιοδο της καριερας τους. Το τελευταιο τους αλμπουμ, “So Divided” (2006) φερνει στο νου τους Talking heads, τους Arcade fire, τους Jane's addiction (κυριως στο εναρκτηριο track του αλμπουμ, Stand In Silence), τους Αt the drive in αλλα και τους Beatles. Θεωρουνται απο τα καλυτερα συγκροτηματα πανω στη σκηνη, οπου οι πολυ καλες μελωδιες τους καταληγουν σε εκρηκτικα ξεσμασματα και τζαμαρισματα. Οι ιδιοι δηλωνουν στις επιρροες τους, τους Sonic Youth, τους Television και τους Dinosaur Jr.

Ελπιζω να σας δω εκει!!!!!!!!!

Y.Γ. O μονος λογος που δεν ειχα το “So Divided” στα πολυ καλυτερα μου του 2006, ηταν επειδη δεν το ειχα!!!

8/10

Attachments

• trail of dead.jpg
    trail of dead.jpg
    16.3 KB · Views: 7
Πριν από το so divided είχαν βγάλει το χειρότερο τους άλμπουμ.
Ανούσιο, αφελές ,με μόνο μία καλή στιγμή. Γι'αυτό και εγώ δεν τσίμπησα με το περσινό τους. Πρέπει όμως να το τσεκάρω.
Ο Πέτρος έχει δίκιο. Πρόκειται για πολύ σημαντική μπάντα που έχει γράψει έκπληκτικά τραγούδια.
Οι κιθάρες είναι συγκλονιστικές ώρες-ώρες.
Σπουδαίοι και στα live τους.
Να δω αν θα τα καταφέρω...

Ελπιζω Πετρο οτι θα την ευχαριστηθεις την συναυλια γιατι δεν
τους γνωριζουν & πολλοι οποτε θα εχει λιγοτερο κοσμο & θα
ειναι ιδανικες οι συνθηκες αλλιως στην αντιθετη περιπτωση
φανταζομαι ξερεις τι συμβαινει εκει απο εξαερισμο & καπνο..

Mακαρι να σας εδω εκει ρε Δημητρη. Εγω να δεις τι τρεξιμο πρεπει να ριξω για να προλαβω. Τον ΘΒ τον ξερεις? Ε, κατι τετοιο!

Απάντηση: Re: ...θα με γνωρισετε απο το ιχνος των νεκρων.

Μπα; βγαίνουν και σήμερα καλοί δίσκοι;:icon15:
η ζωή Δεν σταμάτησε στα 70ς;:angry:
αυτή η μικρή ...ανορθογραφία πρέπει να διορθωθεί τάχιστα :grandpa:

αυτό δεν έπρεπε να το πείς στον καημένο τον Πέτρο , που κάνει ότι μπορεί , αλλά μάλλον σε εμένα ή στον chief . Ως καθ' ύλην αρμόδιος λοιπόν , σας διαβεβαιώ ότι - κατά την ταπεινή μου γνώμη - δεν ισχύει εν προκειμένω . Είμαι ο δυστυχής κάτοχος του "Source tags and Codes" , κυκλοφορία του 2002του εν λόγω γκρούπ και δεν θέλω να ξανακούσω ούτε κουβέντα γι αυτούς . 1/10.

Re: Απάντηση: Re: ...θα με γνωρισετε απο το ιχνος των νεκρων.

αυτό δεν έπρεπε να το πείς στον καημένο τον Πέτρο , που κάνει ότι μπορεί , αλλά μάλλον σε εμένα .

σε σένα για ποιό λόγο;:confused:
εσύ είσαι ενεργός: και στις λίστες συμμετέχεις και καινούργιους δίσκους παίρνεις και άποψη έχεις και ρωτάς....:cool:

Κατ'αρχας, μιλαμε για τρελοκομεία. Ο frontman εμφανισιακα φερνει κατι μεταξυ nerd και μογγολου αλλα εχει εντελως ροκ συμπεριφορα (με την καλη εννοια). Προσπαθουσα να μην τον κοιταω γιατι η εικονα του δεν "ταιριαζε" με τον ηχο που ακουγα. Ο drummer παιζει τις καλτσες του και για 3 τραγουδια επιασε την κιθαρα και το μικροφωνο και ηταν καλυτερος του κανονικου τραγουδιστη, ο οποιος εκεινη την ωρα επαιζε drums. Ο ηχος τους ηταν πολυ ηλεκτρικος, καμια σχεση με το τελευταιο τους "So divided". Επαιξαν κοντα στη 1μιση ωρα, 6-7 ατομα επι σκηνης, οχι πολυς κοσμος αλλα αρκετα ζεστος. Αυτα.