ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ NOVA?(LIDL)

Ο άλλος που έχει στα 59 ευρώ έχει 2ci αλλά εκεί θές και module (κανα 50αρι) και δεν ξέρω και αν παίζει σίγουρα μιας και δεν έχω το δέκτη .
Φαντάζομαι δεν κάνουν και πολλά κόλπα και αν δεν κανω λάθος είναι δέκτες που κυκλοφόρησαν κάπου μέσα στο 2005 ...

Σιγουρα ουτε εγω θα τους προτημουσα!!!!!!!!!!!!

Δοκιμασε αυτον με της 2ci που λεει ο davinci και μοβ irdeto cam και ισως δουλεψει!!!!!!!!!!:elefant::elefant:

Ε μα ... ένας dreambox κάνει 260+ ευρώ κι αυτό το κουτί κάνει 50 , είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πράγμα;

Απάντηση: Re: ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ NOVA?(LIDL)

Ε μα ... ένας dreambox κάνει 260+ ευρώ κι αυτό το κουτί κάνει 50 , είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πράγμα;
Η τιμή του dreambox είναι εξαιρετικά υψηλή. Απλά πληρώνεις τα extra χαρίσματά του.

Re: Απάντηση: ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ NOVA?(LIDL)

Για την τιμή του γνήσιου μιλούσα.
Γνήσιοι δεν παράγονται πλέον κι έχουν εξαντληθεί και τα τελευταία κομμάτια από την αγορά. Το λέω επειδή πρόσφατα έψαχνα για φίλο.
Αν θέλει κλώνο ας πάρει από εδώ. Εγώ παρήγγειλα και είναι μια χαρά. Μου βγήκε £62.98 μαζί με τα ταχυδρομικά. Κάτω από 85 δηλαδή. Δεν νομίζω ότι μπορεί να τον βρει από Ελλάδα φθηνότερα. Βέβαια μπορεί το online κατάστημα να είναι στημένο σε αμερικάνικο server και να είναι με λίρες αγγλίας οι τιμές αλλά η αποστολή γίνεται απευθείας από το εργοστάσιο παραγωγής στο Honk Kong και καθυστερεί 2-3 εβδομάδες μέχρι να παραλάβεις.

Πες του να κανει ασφαλεια ζωης

[μην γινει σαν τοτε με τα κινεζικα σιδερα]