θα πρότεινα.... με κάθε ειλικρίνια !!!

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Θα ήταν ιδανικό να μάθουμε - με πρώτο και καλύτερο εμένα- κάποια στιγμή να γράφουμε καθαρά και ξάστερα τι θέλουμε να πούμε,
χωρίς ειρωνείες,
χωρίς νοήματα περίεργα ανάμεσα στις γραμμές,
κρατώντας σταθερές γραμμές στα πιστεύω μας,
χωρίς τσακωμούς και ανόητες κόντρες.

Δεν αναφέρομαι προσωπικά απολύτως σε κανέναν, όμως πιστεύω οτι αυτά ήταν κάποια πράγματα, απο την πρώτη αρχή που μπήκα εδώ μέσα που δεν μου καθόταν ποτέ καλά ...

Ειδικά στην αρχή, που δεν γνώριζα ανθρώπους και καταστάσεις, δεν κρύβω οτι αδυνατούσα πολλές φορές να πιάσω νοήματα που ήταν κρυμμένα ανάμεσα στις γραμμές.
Μου πήρε χρόνο για να μπορέσω να καταλάβω τι παίζει. και στο τέλος αφομοίωσα κι εγώ αυτόν τον τρόπο..

Βλέπω όμως, οτι το στυλ αυτό είναι καταστρεπτικό !!

Ξέρω, πολλοί είναι αυτοί που θα στραβώσουν, άλλοι τόσοι θα αντιδράσουν μη δεχόμενοι υποδείξεις απο κανέναν και για τίποτα, πολλοί θα ζητήσουν εξηγήσεις, άλλοι τόσοι θα ζητήσουν να κατέβει το θέμα...
θα υπάρξουν πολλές αντιδράσεις μπροστά και πολύ περισσότερες και χειρότερες απο πίσω.

Όμως, και θέλω να το τονίσω αυτό, σε καμία περίπτωση δεν κάνω υποδείξεις κι ούτε φυσικά είναι αυτός ο σκοπός μου.

Απλά σαν μέλος επειδή πραγματικά στεναχωριέμαι, προτείνω !

Ούτε τον καλό θέλω να κάνω, ίσα ίσα που μπορεί αυτό το μήνυμα να τύχει χλευαστικών και απαξιωτικών σχολίων...

Σκεφτείτε το σας παρακαλώ,
αν κάποιος νοιώσει ενοχλημένος, ή η διαχείρηση βρίσκει ακατάλληλο και χωρίς λόγο ύπαρξης αυτό το θέμα, δεν έχω πρόβλημα να σβηστεί .

Γίνονται πολλά εδώ και αρκετό καιρό που κάνουν τεράστιο κακό αφενός στις μεταξύ μας σχέσεις και αφετέρου στο avclub...

ειλικρινά φιλικά, χωρίς καμία δόση κακίας ειρωνίας και κρυφών μηνυμάτων πίσω απο τα γραφόμενα,

Δημήτρης.

υ.γ το σκέφτηκα πολύ, πάρα πολύ πριν το ανεβάσω αυτό το θέμα και δεν ξέρω αν έπραξα σωστά... θα φανεί στην πορεία.