The Agency [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 23.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 7 53.8%
  • Καλή

Votes: 1 7.7%
  • Μέτρια

Votes: 2 15.4%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    13
και εγω λεω να το δω....γενικα τα γαλλικα ειναι ωραια... βεβαια να ξεπερνανε οι γαλλικες μυστικες υπηρεσιες σε ιντριγκα και επιχειρησεις τη cia.../??....!!

Για πείτε παιδιά ,πως λέγεται το γαλλικό που λετε.
Μου άρεσε πολύ η αμερικανική έκδοση.
Για να δούμε και την γαλλική σειρά.

Το severance ειναι η πιο τεχνικα αρτια και με ενδιαφερουσα κεντρικη ιδεα, σειρα που παιζει αυτη τη στιγμη, αλλα το agency ειναι ο ερωτας μου. Το γαλλικο ηταν πολυ καλη σειρα και ημουν φοβερα συγκρατημενος οταν ειδα οτι θα γινονταν αμερικανικο remake, αλλα οι αμερικανοι πραγματικα εδωσαν ρεστα. Κρατησαν ακεραια ολα τα σημεια που εκαναν το γαλλικο τοσο ενδιαφερον, εφεραν ομως world class cast, εξαιρετικη ποιοτητα παραγωγης και στο κεντρο ολων αυτον ο fassbinder ο οποιος παιζει ΤΕΛΕΙΑ εναν ανθρωπο σε ελευθερη πτωση, εναν τζογαδορο της ζωης που καθε φορα που χανει, κανει double down προσπαθωντας να ανακτησει το χαμενο εδαφος. Το γαλλικο ηταν αρκετα φλυαρο, αλλα το αμερικανικο χωρις να γινεται κουραστικο, κραταει αρκετα ψηλα τον ρυθμο.
Η αγαπημενη μου φετινη σειρα!

Ποιο απο τα δυο αξιζεις να δεις?
Ή και τα δυο?
Θεωρώ το αμερικανικό, το οποίο μεταφέρει σχεδόν ολόκληρη την πρώτη σαιζόν του γαλλικού. Αλλάζει λίγο τις εμπλεκόμενες χώρες και τα ονόματα των χαρακτήρων, αλλά υπάρχει σχεδόν 1:1 αντιστοιχία.
Αν δεν μπορείς να περιμένεις να βγει η δεύτερη του αμερικανικου, συνεχίζεις με το γαλλικό.

Εξαιρετικό ήταν. Είχα δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και μου είχε φανεί αργό, αλλά ευτυχώς το ξαναεπιασα και δικαιώθηκα.
Το τελευταίο επεισόδιο ήταν για σεμινάριο.

Eμενα αργο μου παρεμεινε απο την αρχη εως το τελος.

Απλα εγινε καπως πιο υποφερτο επειδη γνωριζεις τους χαρακτηρες σιγα σιγα και γινεται πιο οικειο.