The Beatles: Get Back (Ντοκιμαντέρ 2021)

Ολίγον "tight ass" βρε παιδί μου όμως. Μιλάμε για νέους 28-29 ετών, και λίγος χαβαλές όπως αυτός που έκανε ο Lennon δεν βλάπτει. Στο κάτω κάτω δική τους εταιρία παραγωγής είχαν και τα λεφτά τους έτρωγαν.
Εγώ δεν το είδα αυτό το tight ass ούτε το βλέπω να δικαιολογεί το αναίτιο ξέσπασμα "I'll play what you want me to play".
Και χαλαρή την βρήκα την όλη διαδικασία, αλλά είναι και νόμος πως με ποrdes αυγά δεν βάφονται.
Γι αυτό χρειάζονταν οι 8 ώρες.

Εγώ δεν το είδα αυτό το tight ass ούτε το βλέπω να δικαιολογεί το αναίτιο ξέσπασμα "I'll play what you want me to play".
Και χαλαρή την βρήκα την όλη διαδικασία, αλλά είναι και νόμος πως με ποrdes αυγά δεν βάφονται.
Γι αυτό χρειάζονταν οι 8 ώρες.
Το "θα παίξω ότι θέλεις να παίξω" το γνωρίζεις ότι αφορά στο γεγονός ότι ο Harrison, καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία, αισθανόταν "ριγμενος" επειδή λίγα δικά του τραγούδια έφταναν μέσα στους δίσκους των Beatles. Είμαι σίγουρος ότι έχεις δει το ντοκιμαντέρ με αφορμή το" Anthology", εκεί ο Harrison περιγράφει το πόνημα της δημιουργίας ενός νέου δίσκου με τους Beatles με το Σαιξπηρικο "winter of discontent " έχοντας ασχοληθεί πριν με δίσκους του Dylan και άλλων. Εξ'αλλου στο πρώτο μέρος λίγο πριν ή λίγο μετά από αυτό που αναφέρεις ο McCartney λέει ότι έχει βαρεθεί να παίζει το αφεντικό την τελευταία διετία. Προφανώς και ήταν ο πιο συνειδητοποιημενος και ο πιο επαγγελματίας αλλά εξ' ίσου προφανές ήταν το ότι οι Beatles είχαν τελειώσει πια ως μπάντα.

Εγώ θα έλεγα ότι ηταν ο πιο προσγειωμένος, απλά.
Εδώ ο άλλος ο αρχιχανος - και ειναι φοβερό γιατί φαίνεται στο ολο υλικό πως σαφώς προκειτο για ευφυές άτομο- είχε εκστασιαστεί απο τη συνάντηση με τον λιγδιάρη τον Κλάιν Μάιν.
Αντίθετα τον Πωλ θα τον έλεγες το ίδιο προσγειωμένο όπως πχ ο Γκλιν (του οποίου επίσης αξίζει να του βγάλουμε το καπέλο), και ας ήταν στα πιο αναγνωρισιμα προσωπα στον πλανήτη.

Εγώ θα έλεγα ότι ηταν ο πιο προσγειωμένος, απλά.
Εδώ ο άλλος ο αρχιχανος - και ειναι φοβερό γιατί φαίνεται στο ολο υλικό πως σαφώς προκειτο για ευφυές άτομο- είχε εκστασιαστεί απο τη συνάντηση με τον λιγδιάρη τον Κλάιν Μάιν.
Αντίθετα τον Πωλ θα τον έλεγες το ίδιο προσγειωμένο όπως πχ ο Γκλιν (του οποίου επίσης αξίζει να του βγάλουμε το καπέλο), και ας ήταν στα πιο αναγνωρισιμα προσωπα στον πλανήτη.
Όντως η ιστορία με τον Klein..... not his brightest hour (του John)... όχι και αρχιχανος όμως!!!