Τhe Crow

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,170
Εκεί ψηλά.....

Είναι γνωστό πως ο Νικ Κέιβ είναι πολυγραφότατος και δεν περιορίζεται μόνο σε μουσικό επίπεδο.
Πέρα από τη λογοτεχνία έχει εκδηλώσει εδώ και χρόνια το ενδιαφέρον του για τη συγγραφή σεναρίων εκ των οποίων ένα έγινε ταινία ("The Proposition") ενώ δεν είναι λίγα αυτά που ποτέ δεν κατάφεραν να περάσουν στη μεγάλη οθόνη (με πλέον ενδεικτική τη περίπτωση της συνέχειας του Μονομάχου η οποία γράφτηκε μετά από προτροπή του Ράσελ Κρόου, αλλά προφανώς δε συγκίνησε κανένα μεγάλο κεφάλι στα στούντιο).
Όπως δείχνουν τα πράγματα όμως το όνομα του Αυστραλού μουσικού θα εμφανιστεί και πάλι δίπλα στο written by στη νέα εκδοχή του "The Crow" σε σκηνοθεσία Στήβεν Νόριγκτον ο οποίος έγραψε και το αρχικό σενάριο πριν το παραδώσει στον Κέιβ για τη τελική επεξεργασία.

Οι φήμες θέλουν τη ταινία να διαφέρει κατά πολύ από αυτή του Άλεξ Πρόγιας κάνοντας σαφές πως ο ρεαλισμός θα κυριαρχήσει της γοτθικής ατμόσφαιρας που κυριαρχούσε στη ταινία που κόστισε τη ζωή στον πρωταγωνιστή της Μπράντον Λη.

e-go

Re: the Crow

Οι φήμες θέλουν τη ταινία να διαφέρει κατά πολύ από αυτή του Άλεξ Πρόγιας κάνοντας σαφές πως ο ρεαλισμός θα κυριαρχήσει της γοτθικής ατμόσφαιρας που κυριαρχούσε στη ταινία που κόστισε τη ζωή στον πρωταγωνιστή της Μπράντον Λη.
http://www.e-go.gr/cinemag/summary1.asp?catid=10167&subid=2&pubid=33450671

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο με είχε στενοχωρήσει αυτό. Γεγονός είναι ότι η ταινία του Πρόγιας, είχε αυτή τη σκοτεινή ατμόσφαιρα που χαρακτήριζε όλες του τις ταινίες και μου άρεσε πολύ.
Τώρα, όσον αφορά το συγκεκριμένη, καλοδεχούμενη αν και ... πόσο μακριά να πάει την ιστορία; Θα δούμε.
Ευχαριστώ φίλε Kosh για την πληροφορία.

Υ.Σ.:offtopic: Το Kosh, έχει να κάνει με αυτές τις ιδιαίτερες οντότητες, στη σειρά Babylon 5;

Ένδιαφερον ακούγεται το όλο project.
Ομολογώ πως είμαι φαν του The crow με τον Brandon Lee, και πολυ δύσκολα κατά την γνώμη μου θα βγει κάτι καλύτερο, μιας και η ταινια ήταν κομένη και ραμένη για τον Lee, μαζί με το γεγονός που σκοτώθηκε σε αυτήν.

Την περιμένω με ενδιαφέρον πάντως.

Μια ηταν η οντοτητα kosh :D , η φυλη ηταν οι Vorlons.

Αν και είμαι.:offtopic: Έχεις δίκιο, δικό μου λάθος.

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Ευχαριστώ.:a0210:

Ένδιαφερον ακούγεται το όλο project.
Ομολογώ πως είμαι φαν του The crow με τον Brandon Lee, και πολυ δύσκολα κατά την γνώμη μου θα βγει κάτι καλύτερο, μιας και η ταινια ήταν κομένη και ραμένη για τον Lee, μαζί με το γεγονός που σκοτώθηκε σε αυτήν.

Την περιμένω με ενδιαφέρον πάντως.

+10000