Εξαιρετικό. Το είδα μονορούφι, έχει και ωραίο cliffhanger φιναλε.
Άντε να περιμένουμε τώρα για την επόμενη σεζόν…
δεν εχεις δικιο αλλα εχουμε δει φοβερα και τρομερα πραγματα στα season finale. Αποψη μου ειναι οτι προς το τελος "λιγοψυχησαν" και δεν πιστεψαν οτι μπορουσαν να κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου παραμενοντας στο καθαρα "εγκεφαλικο" επιπεδο και θελησαν να κανουν πιο μεγαλο (διπληςΦανταστική σειρά αλλά ρε παιδιά
σοβαρά τώρα, είναι τέλος αυτό;
δεν εχεις δικιο αλλα εχουμε δει φοβερα και τρομερα πραγματα στα season finale. Αποψη μου ειναι οτι προς το τελος "λιγοψυχησαν" και δεν πιστεψαν οτι μπορουσαν να κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου παραμενοντας στο καθαρα "εγκεφαλικο" επιπεδο και θελησαν να κανουν πιο μεγαλο (διπλης) "μπαμ".
Τους το συγχωρω γιατι πηγε πολυ καλα η σειρα μεχρι εκει και περιμενω με ανυπομονησια να δω πως θα συνεχισουν την ιστορια
Συμφωνώ. Κάτι άλλο που δε μου κόλλησε ιδιαίτερα είναι το ερωτικό στοιχείο, που φαινόταν λίγο αχρείαστο και φυτευτό (και στις 3 περιπτώσεις). Πάντως οι χαρακτήρες ήταν ένας κι ένας (τόσο το γράψιμο όσο και το καστ).
Όχι το nude, αυτό το προτιμώ από τα γνωστά "στρατηγικά" κρυμμένα σημεία στις αμερικανιές που καταλήγουν ώρες ώρες γελοία, μιλάω για το γενικότερο στοιχείο:Το nude όντως ήταν παράταιρο.
Αποκάλυψη για εμένα οι ηθοποιοί που έπαιζαν τον Βρετανό υπουργό εξωτερικών και τον βοηθό της πρέσβειρας. Θα ψάξω να βρω και αλλά πράγματα στα οποία έχουν παίξει!!
Δεν με χάλασε η έκρηξη (αυτό θα ήταν ψιλοστάνταρ made-up cliffhanger), όσο το ότι δεν έκλεισε έστω προσωρινα το όλο θέμα της πρώτης σεζόν. Βασικά μας αφήσανε με τη μπουκιά στο στόμα.
Τον David Gyasi θέλω να τον δω Bond villain στο μέλλον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.