The Grand Tour [Amazon]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 57.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 4 28.6%
  • Καλή

Votes: 2 14.3%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    14

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,332
Homeless
the-grand-tour-logo.jpg
Amazon | Imdb

"Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May επιστρέφουν με το The Grand Tour.

Μια παράσταση για την περιπέτεια, τον ενθουσιασμό και τη φιλία... αρκεί να αποδεχτείς ότι τα άτομα
που αποκαλείς φίλους είναι και αυτά που βρίσκεις εξαιρετικά ενοχλητικά. Μερικές φορές είναι ακόμη
και μια παράσταση για αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε τους στην παγκόσμια περιπέτειά τους."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Όλοι αναμένουμε :D

Με την ευκαιρία μου αρέσει ο νέος Stig, που είναι ένας από τους παλιούς Stig με το όνομά του δείχνοντας το πρόσωπό του...:flipout::flipout::flipout:

Εγω παντως, θα το πω .... και ας πεσει φωτια απ'τα ουρανια >
ΠΟΤΕ δεν με χαλασε ο καυστικος κυνισμος του Clarkson !!!
Ακριβως, το αντιθετο θα ελεγα.

Ισως επειδη δεν στολισε ποτε τους ελληνες (δεν ξερω, μπορει και να το κανε).
Αλλα ακομα και να μας στολιζε .... εχει στολισει τοσους αλλους ... no harm done !
Δεν μπορει νας ΜΗΝ μας πειραζει οταν στολιζει αλλους .... και να μας πειραζει μονο
οταν στολιζει εμας. Βεβαια, υπαρχουν και αυτοι που επιθυμουν ειρωνιες νηπιαγωγειου.
Δηλαδη, καθολου ειρωνια !

Ε ... για ολους τους υπολοιπους .... καθε ροδο παει με τα αγκαθια του ! -bye-

Last edited:
Νομιζω οτι το χιουμορ του ειναι πολυ πετυχημενο. Ειδικα το πρωτο βιντεο ηταν φανταστικο.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πρωτο βιντεο ειναι ΥΜΝΟΣ προς τους ελληνες (οχι τοσο για τις ελληνιδες).
Το δευτερο δεν εκφραζει απολυτα την αληθεια .... αλλα .... του το συγχωρω.
Δεν ξερω γιατι ... του το συγχωρω.

Τους βλέπω σε μεγάλα κέφια πάντως..
Μετράω μέρες!

Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα, αν και ειχα ολη την καλη διαθεση....

Νομιζω οτι το παλιο φορμα ηταν καλυτερο.
Φυσικα δεν μπορουν να κανουν οτι ακριβως εκαναν στο BBC, αλλα...

Περιμενω την συνεχεια και τα πιθανα road trips / chases, αυτο το απλο κουβαλημα της τεντας απο χωρα σε χωρα μου φαινεται σπαταλη budget και τελικα ανουσιο.

Επέστρεψαν!

Και τα έσπασαν κατά την άποψή μου
Σίγουρα σηκώνει συζήτηση το νέο φορμά , από τη σκηνή ως την επικίνδυνη πίστα
Αλλά μου άρεσε και επιτέλους είναι πίσω και με τρελό budget

Μέχρι να ξεσυνηθίσουμε ότι δεν θα ακούμε την μουσική του Top Gear, δεν θα βλέπουμε τον Stig, την Gambon corner και τα χαζά με τις ποδιές που φέρνουν τις οδηγίες των producers, θα πάρει λίγο καιρό. Από την άλλη, το κλασσικό Βρεταννικό χιούμορ είναι εδώ, με μερικές Αμερικάνικες χαριτωμενιές, το budget είναι πολύ μεγαλύτερο και η ελευθερία στο να κάνουν ότι παπαριά θέλουν απόλυτη.
Τους πήρε 2 χρόνια να παρακαλάνε τις Porsche, Ferrari, McLaren για να κάνουν το δοκιμαστικό και όλο όχι λέγανε. Σιγά μην τολμάγανε τώρα που άνοιξε και η Αμερικάνικη αγορά, να πουν ξανά όχι.
Για πρώτο επεισόδιο, δεν ήταν τέλειο, αλλά πραγματικά το ευχαριστήθηκα. Και εάν αναλογιστούμε το πόσο τραγικό ήταν το καινούργιο Top Gear, τότε, δεν υπάρχει σύγκριση.
Άνετα θα έπαιρνα amazon fire stick μόνο για αυτό.

Προφανώς υπάρχει μια αμηχανία και μια ανασφάλεια.. Είχαν πολλές ωραίες ιδέες στο TG που δεν επιτρέπεται να αγγίξουν και πρέπει να "χοντρήνουν" λίγο το χιούμορ τους για να αρέσουν και στα Αμερικανά! Το concept με τον Αμερικανό για μόνιμο οδηγό ας πούμε, θέλει δουλειά.

Οσο υπήρχε Top Gear πρίν το 2002 υπάρχει και τώρα, αδιάφοροι παρουσιαστές σε ένα άψυχο σόου για αυτοκίνητα

Υπάρχει πάντως μια προσπάθεια για ανανέωση!

4165222842_686b7a5581.jpg

:p :flipout:

Επέστρεψαν!

Και τα έσπασαν κατά την άποψή μου
Σίγουρα σηκώνει συζήτηση το νέο φορμά , από τη σκηνή ως την επικίνδυνη πίστα
Αλλά μου άρεσε και επιτέλους είναι πίσω και με τρελό budget

+1000000000

Χθες τελείωσα το πρώτο επεισόδιο. Ήταν αρκετά καλό και έβγαζε και γέλιο ανά στιγμές. Βέβαια το χοντροκομμένο της υπόθεσης κυρίως στο κομμάτι με τους celebrities δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά.
Όμως νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι καλό. Περιμένω με ανυπομονησία τα road trips σε περίεργα μέρη του κόσμου που ήταν τα αγαπημένα μου...
Θέλω να δω αν όντως θα γκρεμίσουν το σπίτι του Clarkson... Βέβαια με τόσα εκατομμύρια στην παραγωγή για κάθε επεισόδιο μπορεί άνετα να το έχουν βάλει στο πρόγραμμα για να φτιάξει και καινούργιο :p

Απαντηση στο ανωτερω spoiler...

Ο Κλαρκσον εχει ηδη κατεδαφισει το "σπιτακι" του (αξιας 4 εκατ λιρων) απο τον Σεπτεμβριο, για να φτιαξει καινουριο στο ιδιο οικοπεδο.

Προφανως δεν το εκανε λογω του στοιχηματος, αλλα στο αρθρο αναφερεται οτι υπηρχε συνεργειο που κινηματογραφουσε, οποτε...

:music-smiley-005:

Ο άνθρωπος είναι βλάκας με περικεφαλαία.. αλλά είναι και ζάμπλουτος οπότε στα κάκαλατ.. τι να πεις.

Άρχοντας του ψεύδους!

11450703_jeremy-clarkson-will-drive-through-the-game_cecdd65c_m.png

Τολμώ να υποθέσω ότι μόλις δήθεν πάνε με συνεργεία οι άλλοι δύο να του το γκρεμίσουν, θα βγει εκείνος και θα τους πει σας την έφερα Loosers!
Κι εκείνοι θα του απαντήσουν: το στοίχημα είναι στοίχημα, μόλις χτίσεις το επόμενο θα ´ρθουμε να στο γκρεμίσουμε!

Ούτε καν έγινε έτσι!

(Όντως ακολουθεί spoiler εδώ, για να πω αν μ' άρεσε ή όχι) :
Στο τρίτο επεισόδιο δήθεν έφυγε κάπου ο Κλάρκσον και οι άλλοι δύο πήγαν και το κατεδαφίσαν τσάτρα-πάτρα.
Θα μπορούσαν να το ανάγουν σε υπερθέαμα, αλλά ήταν χλιαρό το περιστατικό.
Και παντελώς ψεύτικα στημένο!