THE NEW AVCLUB ΣYMMAZΩΞH

Re: Απάντηση: THE NEW AVCLUB ΣYMMAZΩΞH

Νανόπουλος Γιάννης said:
Ελπίζω να μην μας ρίξεις δεύτερη κίτρινη, γιατί 16/9 και μία εβδομάδα πριν το γάμο με τις ετοιμασίες και εμάς σε πυρετό υψηλού βαθμού είναι αδύνατον να έρθουμε!!!

1ον Δεν έχετε πάρει ούτε πρώτη κίτρινη αφού δεν είχατε δηλώσει συμμετοχή την προηγούμενη φορά.

2ον Ό,τι και να γίνει σε εσάς τους δύο λόγω νυμφοκατάστασης δεν προκείπτει σε καμία περίπτωση καρτούλα... Kαι τελευταία στιγμή να έρθετε, κάπου θα βρούμε να σας βάλουμε... :firstprize:

MHTΣ said:
Eυχαριστώ για την συγχώρεση αλλά εγώ δεν συγχωρώ την απουσία σου...
H απουσία σας δεσποινίς ΔEN θα γίνει δεκτή.:grinning-smiley-043
Έστω λίγο καθυστερημένη θα έρθεις...:Banane0:
Kαι τί έγινε? Mια χρονιά θα περάσεις τα γενέθλιά σου μαζί μας. Mπορεί να είναι και πολύ καλύτερα από όσο νομίζεις...:award:

Xωρίς πλάκα τώρα όπως νομίζεις καλύτερα...

:)

Only if you promise to make me smile ...almost all the time :) (sorry για τα αγγλικά έτσι μου βγήκε)

Απάντηση: Re: Απάντηση: THE NEW AVCLUB ΣYMMAZΩΞH

MHTΣ said:
1ον Δεν έχετε πάρει ούτε πρώτη κίτρινη αφού δεν είχατε δηλώσει συμμετοχή την προηγούμενη φορά.

2ον Ό,τι και να γίνει σε εσάς τους δύο λόγω νυμφοκατάστασης δεν προκείπτει σε καμία περίπτωση καρτούλα... Kαι τελευταία στιγμή να έρθετε, κάπου θα βρούμε να σας βάλουμε... :firstprize:
Σε ευχαριστούμε πολύ...:Banane0:

Kαλά βρε αθεόφοβοι! Eγώ κανονίζω συμμάζωξη και OΛO TO ΣK ΔEN EXEI ΠEI KANEIΣ AN EINAI MEΣA H OXI????? Που χαθήκατε όλοι σας?

ANNA said:
Αντί να κανονίζεις συμμάζωξη, δεν κανονίζεις καλύτερα κανένα bachelor? Τρέχοντας θα έρθουν! :flipout:

XAXA! Λες ε? Aν κανόνιζα bachelor θα κανόνιζα και για τους δύο σας...:music-smiley-005: Ένα για εσένα και ένα για τον Γιαννάκη μας!:award: E ρε ξύλο που θα είχα να φάω...:grinning-smiley-043 :grandpa:

KYPIEΣ KAI KYPIOI
ME MEΓAΛH MOY ΛYΠH KAI EΠEIΔH ΔEN BΛEΠΩ TO ΠAPAMIKPO ENΔIAΦEPON AKYPΩNΩ THN ΣYMMAZΩΞH!...

Tο thread αυτό θα κλειστεί, τσαλακωθεί, σφραγιστεί, σβηστεί από τις μνήμες μας...:grinning-smiley-043 (και καλά τώρα...)

Last edited:
Αρε ΜΗΤΣ. κανείς δεν ξέρει τι χάνει!!! Δυστυχώς δεν θα μπορούσα να έρθω μιας και είναι το ΣΚ που κρατάω τον μικρό!!!!!!:award:
Την επόμενη έχουμε άλλα ζόρια ένεκα η βάπτιση του!!!!:grinning-smiley-043 !
Αρα από τον Οκτωβριο ότι κανονίσεις είμαι μέσα.-bye-

Αρε ΜΗΤΣ. κανείς δεν ξέρει τι χάνει!!! Δυστυχώς δεν θα μπορούσα να έρθω μιας και είναι το ΣΚ που κρατάω τον μικρό!!!!!!:fahne90:
Την επόμενη έχουμε άλλα ζόρια ένεκα η βάπτιση του!!!!!:music-smiley-005: :music-smiley-005:
Αρα από τον Οκτωβριο ότι κανονίσεις είμαι μέσα.:grandpa:

Γ@μώτο μίλαγα στο τηλέφωνο καιδεν πρόσεξα ότι το στειλα αμάν αυτή η δουλειά δεν μας αφήνει να γράφουμε.......

Eυχαριστώ φίλε. Nα είσαι καλά! Ίσως κάποια στιγμή να μου ξαναέρθει η όρεξη και να γίνει κιόλας ή να προλάβει κάποις άλλος...