The Walking Dead [Season 5]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 13 48.1%
  • Πολύ Καλή

Votes: 11 40.7%
  • Καλή

Votes: 1 3.7%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    27
Re: Απάντηση: The Walking Dead - Season 5

BTW η σεζόν είχε ups and downs, τα πρώτα επεισόδια ήταν τουλάχιστον εξαιρετικά, ξεχάσατε κιόλας τους... ανθρωποφάγους?

Εγώ τους είχα ξεχάσει. Όπως ξέχασα και την υπόλοιπη σαιζόν :p

Re: The Walking Dead - Season 5

Απο τοτε που φυγανε απο κατοικημενη περιοχη εχουμε πηξει
στα δαση στις ρεματιες και στις ραχουλες.
Πρεπει να ξαναπαει σε αστικο περιβαλον η σειρα,
γιατι αρχισε να μοιαζει με εκδρομη.

Κοστιζει πολυ αυτο.

Σκηνικα ή αδειασμα δρομων κοκ.....

Η σαιζον ηταν βαρετη, το μονο που με κρατησε να μην την παρατησω ηταν ο Μοργκαν Τζοουνς.

Και η εμφανιση στο στο τελευταιο επεισοδιο ηταν αρκουντως ικανοποιητικη.....εστω και αν το υπολοιπο επεισοδιο για τα μαυρα δραγκαλα....

Οι ανθρωποφαγοι ηταν too much για μια σειρα με ανθρωποφαγα ζομπι.
Απο την αλλη η ιστορια της κοινοτητα της γερουσιαστου ηταν πολυ αδυναμη.
Καλυτερα να τους ξεχασουμε ολους αυτους και ας ελπισουμε να ανεβασουνε το budget
γιατι -κακα τα ψεμματα- το μυστικο της επιτυχιας εκει κρυβεται.
Διαφορετικα ο Μοργκαν Τζοουνς μόνος του δεν προκειται να σωσει τον 6ο κυκλο.

Απάντηση: The Walking Dead - Season 5

Η χειρότερη σαιζόν ήταν μέχρι τώρα. Και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου το προφίλ που έχει φτιάξει ο κάθε βασικός χαρακτήρας.

The Walking Dead - Season 5

Ξεκίνησα φέτος αρχές καλοκαιριού την πρώτη σεζόν και μόλις τελείωσα την 5η. Απλά μαγεία. Ειδικά από το mid season finale του 4ου κύκλου απογειώθηκε. Ο 5ος ήταν μία άλλη κατεύθυνση που την χρειαζόταν. Η αντίθεση του καλού με το "κακό" καλό δόθηκε με καταπληκτικό τροπο. Εν αντίθεση με την επάνοδο του Μοργκαν που από θλιμμένο πατέρα τον έκαναν παρανοϊκό waste lander και εσχάτως Νίντζα που χειρίζεται το ραβδί πιο επιδέξια και από τον Στικ στο daredevil.

Πλέον περιμένω και εγώ με ανυπομονησία τα επεισόδια ένα ένα.

Το καλο ειναι οτι ειδες τα επεισοδια σχεδον ολα μαζι... τωρα που θα τα βλεπεις ενα-ενα, θα δεις τη σειρα με αλλο ματι... (και γιαυτο το λογο αφηνω να μαζευονται 2-3 επεισοδια για να τα βλεπω μαζι)

Και εγώ είχα αρχίσει και πλακώσει καθημερινά την σειρά όταν άρχιζε η 4η σεζόν!

Όταν δεις έτσι κοντά τις σεζόν, είναι όντως μία σειρά με πολύ ενδιαφέροντα θέματα και καταστάσεις! ;)

Καλύτερη σεζόν εγώ θεωρώ την 3η!

Last edited: