Τηλεόραση όπως είπα και σε άλλο thread πήραμε ήθρε η ώρα να παραγγέιλω ενισχυτή και ηχεία.
Στον ενισχυτή έχω καταλήξει στο Pioneer VSX-920 ο οποίος με καλύπτει σε όλα (καλή επιλογή
Όσον αφορά τα ηχεία έχω πελαγώση για ακόμα μια φορά.
Θέλω να έιναι όσο πιο μικρά γίνετε και να παίζουν οσό δυνατόν καλύτερα.
Η χρήση που τα θέλω είναι 60 μουσική, ραδιοφωνο, παιχνίδια / 40 Ταινίες.
Ξέρω πως καλύτερο θα ήταν να πάρω μεγάλα ηχεία αλλά είναι αδύνατο λόγο χόρου (αρχικά είχα επιλέξει Klipsch RF-82 για εμπρός, αλλά έπεσε παντόφλά απο τη γυναίκα :furious3::violent-smiley-030
.
Έχω δεί τα Bose Acoustimass 10 που με ικανοποιούν σε μέγεθος αλλά δεν τα έχω ακούσει να παίζουν. Να τα αγοράσω η υπάρχει κάτι πιο οικονομικο και καλύτερο σε αυτό το μέγεθος και για τις ανάγκες που θέλω?
Στον ενισχυτή έχω καταλήξει στο Pioneer VSX-920 ο οποίος με καλύπτει σε όλα (καλή επιλογή

Όσον αφορά τα ηχεία έχω πελαγώση για ακόμα μια φορά.
Θέλω να έιναι όσο πιο μικρά γίνετε και να παίζουν οσό δυνατόν καλύτερα.
Η χρήση που τα θέλω είναι 60 μουσική, ραδιοφωνο, παιχνίδια / 40 Ταινίες.
Ξέρω πως καλύτερο θα ήταν να πάρω μεγάλα ηχεία αλλά είναι αδύνατο λόγο χόρου (αρχικά είχα επιλέξει Klipsch RF-82 για εμπρός, αλλά έπεσε παντόφλά απο τη γυναίκα :furious3::violent-smiley-030

Έχω δεί τα Bose Acoustimass 10 που με ικανοποιούν σε μέγεθος αλλά δεν τα έχω ακούσει να παίζουν. Να τα αγοράσω η υπάρχει κάτι πιο οικονομικο και καλύτερο σε αυτό το μέγεθος και για τις ανάγκες που θέλω?