θέλω λίγο βοήθεια για τηλεόραση 42’’

sveel

New member
24 January 2010
2
Παιδιά καλησπέρα και από έμενα , έχω διαβάσει αρκετά posts στο forum εδω και έχω καταλήξει να Παρώ μια τηλεόραση 42’’ με μέγιστο budget τα 600 εύρο βέβαια θέλω λίγο βοήθεια, έχω πάει και έχω δει κάποια μοντέλα και κλείνω προςplasmaTX-P42U10E αλλά με όσα έχω διαβάσει εδω φοβάμαι το burnin και κάτι άλλο για την διάρκεια ζωής ο πωλητής σε ένα μαγαζί που ρώτησα μου είπε ότι η Plasma καταργούνται και έτσι τις έχουν φτηνά και η νέα τεχνολογία είναι η LED και ότι μόνο για κανάλια αναλογικά αλλά τώρα που θα έρθουν τα ψηφιακά και η plasma θα δείχνουν χειρότερα για αυτό μου έλεγε να Παρώ led εγώ βέβαια δεν μπορώ να διαθέσω τόσα λεφτά όσο για την χρήση που την θέλω είναι για κανάλια και κάποιες ταινίες δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι υψηλές αναλύσεις

Φίλε μου δεν γνωρίζω για την διάρκεια ζωής της u10, αλλά φαντάζομαι ότι ο πωλητής θα κρατάει στατιστικά από τις τηλεοράσεις που πούλησε και έχουν πεθάνει από πέρυσι το καλοκαίρι που κυκλοφόρησε η τηλεόραση!

Στα μαγαζιά θα μπαίνεις για να πειράζεις τις λάθος ρυθμίσεις που έχουν βάλει στις τηλεοράσεις και για να παζαρεύεις την τιμή, τίποτε άλλο.
Εμένα δεν μου έχει τύχει κανένας κοτσανολόγος πωλητής αλλά απ' ότι διαβάζω περισσεύουν...

Λοιπόν, από τη στιγμή που δεν παίζεις πολλές ώρες παιγνίδια και όποτε σου εμφανίζεται ΙR, μετά από θέαση ταινιών με μπάρες ή λογότυπα καναλιών, θα βάζεις να παίζει λίγο θόρυβος (χιόνι) και τηλεοπτικό σε μεγέθυνση για όση ώρα χρειαστεί (το πολύ 30 λεπτά το βλέπω για ομαλή χρήση) και κανένα πρόβλημα.

Αν σε φοβίζουν τα παραπάνω δες καμιά 200αριά κατόχους panasonic στα Reviews τηλεοράσεων και πόσοι έχουν πάθει Burn in...

H U10 έχει μια χαρά εικόνα για αυτό που ζητάς.
Αν πάλι το φοβάσαι τα άλλα παιδιά θα σου προτείνουν κάποιες καλές lcd (δυστυχώς εγώ σε αυτήν την τιμή δεν έχω τεστάρει καμία, οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου...).

Καλή επιτυχία στην επιλογή σου και καλές θεάσεις!

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: θέλω λίγο βοήθεια για τηλεόραση 42’’

Ο καθε πωλητης κανει την δουλεια του που ειναι να προωθει τα προιοντα που του λενε...

Φετος η μοδα επιτάσσει LED , του χρονου 3D κτλ.

Αν οι πλασμα ειναι καλυτερες φαινεται και απο ολα τα site , περιοδικα και ειδικους στην εικονα παγκοσμιως που καλυτερη σειρα τηλεορασεων που εχουν κυκλοφορησει ποτε εχουν ανακηρηξει παμψηφεί τις Pioneer Kuro....

Ακομη και στο AVclub να παρουμε οσους βλεπεις διαχειριστες στον τομεα των τηλεορασεων ολοι εχουν ειτε Pioneer ειτε Panasonic...αραγε ειναι τυχαιο?

Παιδιά καλησπέρα και από έμενα , έχω διαβάσει αρκετά posts στο forum εδω και έχω καταλήξει να Παρώ μια τηλεόραση 42’’ με μέγιστο budget τα 600 εύρο βέβαια θέλω λίγο βοήθεια, έχω πάει και έχω δει κάποια μοντέλα και κλείνω προςplasmaTX-P42U10E αλλά με όσα έχω διαβάσει εδω φοβάμαι το burnin και κάτι άλλο για την διάρκεια ζωής ο πωλητής σε ένα μαγαζί που ρώτησα μου είπε ότι η Plasma καταργούνται και έτσι τις έχουν φτηνά και η νέα τεχνολογία είναι η LED και ότι μόνο για κανάλια αναλογικά αλλά τώρα που θα έρθουν τα ψηφιακά και η plasma θα δείχνουν χειρότερα για αυτό μου έλεγε να Παρώ led εγώ βέβαια δεν μπορώ να διαθέσω τόσα λεφτά όσο για την χρήση που την θέλω είναι για κανάλια και κάποιες ταινίες δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι υψηλές αναλύσεις

:worshippy::worshippy::worshippy:
:firstprize:

Βρε παιδιά, αυτό το πράγμα με την U10 έχει παρατραβήξει κάπως.
Σε λίγο θα ιδρύσετε σύλλογο φίλων U10 , ή θα κατεβείτε σε διαμαρτυρία όταν καταργηθεί για την διάσωση της U10-U10.:slapface:

Η 50άρα πάντως είναι πολύ ελκυστική. Η 42'' όμως περιέργως μου φαίνεται "κατώτερη" . Δεν είμαι ειδικός για να εξηγήσω, τι μου φαίνεται χειρότερο στην εικόνα.

Μπαααα , θα εχει αντικατασταθει απο την U15 , 20 ....
Εγω παντως αν ειχε η 52Β750 γυρω στο χιλιαρικο δεν θα επαιρνα την U !
:BDGBGDB55:

e.t. η 42άρα είναι τέλεια. Τώρα που την βλέπω στρωμένη μετά από 180 ώρες , όσο περνάν οι μέρες , τόσο καλύτερη γίνεται. Την 50άρα δεν την έχω δεί, ας απαντήσουν οι ειδικοί.

Προς Sveel : Φίλε , αν σου αρκούν 42¨ , πάρε την U10 . Σε αυτή την τιμή δεν θα βρείς τίποτα καλύτερο. Και μην φοβάσαι για burn in και λοιπά. 100 ωρίτσες στρώσιμο , όπως κατά κόρο έχουν εξηγήσει τα παιδιά και μετά βγάλτης τα μάτια. Εγώ πλέον την χαίρομαι όσο δεν παίρνει χωρίς να σκοτίζομαι για τίποτα. Τηλεόραση είναι, όχι πυρηνικός αντιδραστήρας.

Παιδιά τελικά το αποφάσισα εκεί θα καταλήξω διάβασα και αρκετά στο forum εδω στις U10 και είδα και εκεί κάποια πράγματα μόλις την πάρω θα πω και εγώ της εντυπώσεις μου σας ευχαριστώ για την βοήθεια !