Θέλω μια 40 άρα.

chrishham

New member
31 March 2014
3
Καλησπέρα σε όλους!
Θέλω μια 40 άρα (τηλεόραση ) για το δωμάτιο.
Τωρινή τηλεόραση η ue22f5000.
Μπάτζετ 450 ταβάνι.

Απαιτήσεις: όχι smart tv γιατί έχω android mini pc και βλέπω από εκεί. Δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις.

ΠΡΟΣΟΧΉ: δεν θέλω να μου προτείνετε τηλεοράσεις όπως η Samsung ue40f6100 που όπως διάβασα στο forum λαγκαρει.( έλεος δηλαδή) . Δεν με ενδιαφέρει το μαύρο και άσπρο, θέλω μόνο να παίζει απρόσκοπτα ότι του δίνει το mini pc (1080p 60Hz)

Ευχαριστώ πολύ!

Sony KDL-42W650 και 651. Πάει στα 499 σε μεγάλα καταστήματα που έχουν άτοκες δόσεις αλλά θα σου δώσει αυτό που ζητάς. Ειναι smart και δεν έχει 3d.

Sony KDL-42W650 και 651. Πάει στα 499 σε μεγάλα καταστήματα που έχουν άτοκες δόσεις αλλά θα σου δώσει αυτό που ζητάς. Ειναι smart και δεν έχει 3d.

Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά θα προτιμούσα 3d και όχι smart.

Όσον αφορά την αξιοπιστία των τριών κορυφαίων κατασκευαστών τηλεόρασης ο ανιψιός μου που ασχολείται με ηλεκτρονικά έβαλε πρώτη τη Samsung δεύτερη την Sony και τρίτη την LG. Έχει κάποια βάση αυτός ο συλλογισμός?

Η Lg έχει ξεπεράσει πιστεύω τη Sony σε τεχνολογικές εφαρμογές και δυνατότητες, αλλά η δεύτερη υπερτερεί σε αξιοπιστία και σε ουσία. Είναι σωστός ο συλλογισμός αφού μετράει την αξιοπιστία και η Samsung είναι στην κορυφή γιατί συνδυάζει και τα δύο. Ίσως η φετεινή σοδειά της Sony να αλλάξει τη σειρά, θα το δούμε όμως όπως και τι θα παρουσιάσουν οι άλλες σαν νέο υλικό. Η Philips ακολουθεί με μεγάλη γκάμα τηλεοράσεων διαφόρων ποιοτήτων, θα μπορούσε να ήταν επικεντρωμένη σε λιγότερο και δυνατότερο υλικό.

Last edited:
Μόνο από ΗΠΑ υπάρχουν καποια στοιχεία http://www.techhive.com/article/244...and_satisfaction_lg_is_the_brand_to_beat.html Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Samsung δεν είναι η πιο αξιόπιστη. Γνώμη μου είναι ότι στην Ελλάδα η καλύτερη επιλογή στον τομέα εγγύηση-αξιοπιστία είναι η LG μόνο και μόνο για την εργοστασιακή επέκταση και μετά την αγορά.

Last edited: